Gel perfect stay EYELINER

3/28/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,
prajem Vám krásnu stredu. Dnes som si pre vás pripravila ďalší článok. Ako už aj samotný názov článku hovorí, tak dnešný článok bude o gélovej linke. Nie o hocijakej, ale o gélovej linke od spoločnosti Astor. 
Ak ste čítali minulý článok o fixke na oči od Rimmelu, tak už viete, že to nebola žiadna sláva a keďže som chcela čiernu linku, tak som si vyhliadla túto. Resp. nevyhliadla som si ju, ale pri prezeraní zľavových kupónov do DM som si všimla, že za knižočke za 150 bodov je táto kráska, tak som si povedala, že ju skúsim. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ako som písala tak za 150 bodov získate zľavovú knižočku. V nej bola táto linka za 4,14 €- čo je skvelá cena. Inak táto linka stoji okolo 8€, takže podľa mňa to bola výhodná kúpa.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Neviem, či sú dostupné aj iné odtiene alebo nie, ale ja mám odtieň 001 BLACK.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo musím veľmi vyzdvihnúť a pochváliť je šteteček, ktorý je súčasťou samotnej linky. Je tenučký a dajú sa ním vytvoriť krásne tenké linky na oku. Veľmi dobre sa mi s ním kreslia linky.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Linka má skvelú pigmentáciu. Takto kreslí pri jemnom dotknutí sa gélu. Čo sa týka výdrže, tak nakoľko mám mastné viečka a ak nepoužijem nejakú bázu a tiene ako podklad, tak samotná linka mi vydrží cca 8 hodín. Drží veľmi kvalitne.
Ja si väčšinou robím len tenkú linku s menším zobáčikom.
Tu som okrem linky použila aj tiene z paletky Lock&Load od Makeup Revolution London.

Určite vám túto linku môžem odporučiť všetkými 10. Ak máte 150 bodov na DM karte tak si túto linku prostredníctvom kupónu môžete kúpiť do konca Mája za 4,14€. 

Pár fotiek na záver:
Perfect Stay
Krásna čierna linka
Skvelý štetec
Ach, ten štetec

Skúšali ste už túto linku? 

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Luxus s Avonom

3/21/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila článok s produktom od Avon-u. Asi ste si už všimli, že som veľkým priaznivcom katalogových produktov. Ale to bude asi najmä preto, lebo som sa pred asi 2-3 rokmi stala Avon Lady. Dovtedy som veľmi Avon-u neholdovala. Avšak v poslednej dobe si vždy nejaký ten produkt, čo ma záujme, kúpim.
Nebolo tomu inak ani teraz, preto si dnes môžete prečítať článok o riasenke Luxe.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Riasenka mi prišla v krásnej elegantnej krabičke v čierno-fialovom prevedení so zlatým písmom.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka už samotnej riasenky, tak tá tiež pôsobí luxusne. Zlaté prevedenie so zlatým písmom v plastovom obale. Obsah riasenky je 7 ml.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Nikde som sa nedočítala, ani na internetovej stránke Avon-u, ani v katalógu, no proste nikde, čo by táto riasenka mala spĺňať. Riasenka má však stredne veľkú kefku, ktorá riasy krásne oddelí a trošku ich aj predĺži.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Všímajte tie spodné riasy- ako ich riasenka maximálne predĺžila.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Okrem toho, že riasy celkom predĺži, tak ich aj trošku vytočí. 
Pravdupovediac, nečakala som žiadne zázraky od tejto riasenky, no celkom prekvapila. A za cenu 2,90 €, som ju proste musela vyskúšať. 

Skúšali ste už túto riasenku? Dávate skôr prednosť katalógovým riasenkám alebo tým drogérkovým, ktoré si môžete v drogérii obzrieť?

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Škandalózna linka?

3/13/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila článok. Prvýkrát v histórii si na blogu môžete prečítať článok o linke, resp. fixe na oči. Pamätáte si ešte moju mániu čiernej linky, ktorú som si vytvárala pomocou tieňov od Makeup Revolution? Ak si na článok nespomínate, môžete ho nájsť tu.
Dlho som premýšľala nad tým, že si kúpim nejakú linku na oči. Pôvodne som si chcela kúpiť gélové očné linky, no povedala som si, že na začiatok si kúpim fixku- aby som zistila, aká som zručná v tvorení liniek. 
V DM-drogérii má oslovila fixka SCANDALEYES THICK & THIN od Rimmel London. Oslovila má najmä kvôli svojej cene- 4€. Tak som si povedala, že túto fixku od Rimmel-u skúsim- veď napokon táto značka ponúka kvalitné produkty.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Na oficiálnej stránke sa o fixke môžete dočítať:
- že má unikátny 3D aplikátor
- poskytuje možnosť ultra tenkej alebo širšej linky
- že je dlhotrvácna a vodeodolná
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Musím povedať, že s linkou sa mi pracovalo celkom fajn. Vytvorila som pomocou nej krásnu tenkú linku. Žeby bola vodeodolná som vôbec nepostrehla. A čo sa týka tej dlhotrvácnosti- tak mne na oku vydržala dosť dlho. Avšak nakoľko mám mastné viečka tak po 8 hodinách sa mi linka začala rozmazávať a mala som ju rozmazanú na celom viečku.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Musím povedať, že sa mi podarilo vytvoriť tenkú linku na prvýkrát. Veľmi dobre sa mi s ňou kreslilo.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Avšak prečo som o fixke písala v minulom čase? Pretože linka prežila len jedno použitie. Nie, nie nestratila som ju ani som ju nezničila. Avšak po prvom použití linka vyschla :/ Fakt netuším ako to je možné, pretože si dávam veľký pozor na to aby boli všetky produkty zatvorené, aby poprípade nevyschli. Veľmi ma to zarazilo, keď som si išla spraviť linku druhýkrát.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Takto linka kresli teraz- z krásnej čiernej farby sa za 2 dni stala sivo-hnedá :/ Čomu fakt nerozumiem. Som z toho veľmi sklamaná, pretože to boli zbytočne vyhodené peniaze. 
Ak by si linka udržala svoju farbu bola by skvelou v kreslení tenkých liniek, možno aj hrubších no to som nestihla vyskúšať :/

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Kráskou vďaka Avon-u

3/06/2015 Unknown 4 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás v rámci výzvy s portálom blogerky.cz pripravila recenziu na krásne rúže od spoločnosti Avon. Na testovanie som obdržala 3 rúže z radu Ultra Colour Indulgence. Sú vôbec tieto rúže zhovievavé (indulgence) k našim perám? Čítajte ďalej a určite sa to dozviete.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Veľmi som sa na recenzovanie tešila, pretože v poslednej dobe sa rúže stali mojimi miláčikmi. Ako tínedžerka som stále používala lesky na pery. No ako postupnej dospievam (študujem na VŠ) tak tým viac siaham len po rúžoch. Prečo práve po rúžoch? Stále som obdivovala "tety" v telvízii, ktoré mávali veľmi krásne pery a stále v inej farbe. Bolo to veľmi fascinujúce. A teraz sama mám tú možnosť, meniť farbu svojich pier a to len pomocou takéhoto malého zázraku pomenovaného názvom- RÚŽ.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Nakoľko som nevedela, aké odtiene rúžov mi prídu, keďže celkovo v ponuke ich je 20, bolo to celkom netrpezlivé čakanie. Moje myšlienkové pochody boli asi také- och, prídu mi také čo sa mi budú páčiť a budú sa mi hodiť?...... a čo ak mi príde také, čo sa mi nebudú páčiť? Určite to samy poznáte, ak na niečo čakáte a neviete konkrétne na čo.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Po týždni čakania až ich uvidím, na mňa z obálky vykukli tieto krásavice. Krásne 3 odtiene, ktoré si ma získali na prvý pohľad. A nielen mňa, ale aj moju mamku. Petal Pink je krásna rúžová farba, ktorú si spájam s barbie. Poppy Pink- je fuchsiová farba s jemným podtónom rúžovej a Red tulip je žiarivá červená s podtónom vínovej a troškou oranžovej farby. Ach keby ste ich videli naživo. Krásny súzvuk a harmónia farieb, ktorá pohladí dušu nejednej ženy. 
Red Tulip/ Poppy Pink/ Petal Pink
Veľmi oceňujem celkové skosenie rúžov vďaka čomu rúž krásne aplikujete na pery a dokážete ním krásne obtiahnuť líniu pier, čím si zabezpečíte to, že nebudete musieť použiť kontúrku. Čo je podľa mňa veľkou výhodou, pretože niekedy je veľmi ťažké nájsť kontúrku v rovnakom odtieni ako je rúž.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis rúžov:
Unikátne, ľahké gélové zloženie bez ťažkých voskov poskytuje hydratáciu a jednoduché nanášanie pre zamatovo hebký pocit. Pigmenty čistej farby v hydratačnom géle zanecháva pery neuveriteľne šťavnaté, svieže a lesklé. Zloženie poskytuje ochranu pred slnečným žiarením. Rúž poskytuje stredné až plné krytie. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka samotného obalu rúžu tak sa mi veľmi páči, pretože pôsobí elegantne. Kombinácia čiernej a striebornej je decentná a zároveň luxusná. Ide síce o plastový obal, avšak vyzerá že len tak ľahko nerozbije a odolá prenášaniu v kabelke alebo kozmetickej taštičke. Aj keď na čiernej všetko vidno, každý jeden obtlačok, tak mi to vôbec nevadí.

Teraz vám ukážem jednotlivé rúže a to ako vyzerajú na perách:
Petal Pink
Foto archív autorky! Práva vyhradené!
Táto jemne ružová na mne trošku vyzerá mrtvolne, ale aj tak sa mi veľmi páči. Avšak je potrebné ju naniesť vo väčšom množstve aby ju bolo dobre vidieť. Myslím, že na leto sa bude hodiť a vinikne, keď sa opálim. Uvidíme :)

Poppy Pink 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Táto farba ma oslovila už na prvý pohľad, pretože sa mi veľmi páčia rúže v takejto fuchsiovej farbe.

Red Tulip
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Krásna šťavnatá červená! Takúto farbičku rúžu vo svojej výbave ešte nemám. A viete čo je iróniou, že presne na túto farbu sme s mamkou v katalógu pozerali. Čiže som sa veľmi potešila, keď presne tento odtieň mi prišiel. No nečakala som, že bude takýto výrazný. Ale čo treba raz začas byť stredobodom pozornosti. 

Čo sa týka výdrže tak mne rúž vydržal 3 a pol hodiny s tým, že som jedla a pila. Pery krásne hydratoval a poskytoval im príjemný pocit. Musím dodať, že rúže sú určite "indulgence" (zhovievavé) k naším perám a veľmi príjemne voňajú . Ak si spomínate na voňavé obaly na zošity, tak presne tie rúže tak voňajú ako tieto obaly. Tak sladko, mňam! 

Okrem toto, že ste si mohli pozrieť to ako rúže vyzerajú jednotlivo, si teraz môžete pozrieť menší prídavok, Pretože nie všetko je čierne alebo biele, tak ani rúže sa nemusia nosiť jednotlivo. Teraz letia rôzne kombinácie ako napr. ombré.... Teraz je už všetko ombré- nechty, vlasy, linky na očiach, pery... Preto som vytvorila rôzne kombinácie nosenia rúžov (snáď to na fotkách uvidíte):
Prechod medzi Poppy Pink a Red Tulip.
Prechod od Petal Pink k Poppy Pink.
Prechod od Petal Pink k Red Tulip. Síce to trošku vyzerá ako keby som mala červenú kontúrku, no nie je to tak je to rúž. 
Na záver by som sa chcela poďakovať za možnosť testovať tieto rúže. A určite vám ich môžem odporučiť a teraz navyše si ich máte možnosť zakúpiť so zľavou. Momentálne stoja 3,90 € a celkovo si môžete vybrať z 20 odtieňov. 

Prajem vám krásny deň :)

4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Bloger roka 2014

3/05/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,
konečne už aj na našom malom Slovensku  sa niečo deje. Už aj k nám si našla cestu súťaž Bloger Roka 2014.

Medzi nominovanými blogmi som našla aj ten svoj (tomu, kto ma niminoval veľmi pekne ďakujem). Ak sa vám môj blog a najmä články páči, tak budem veľmi rada ak ma podporíte svojim LIKE-om. 
http://www.blogerroka.sk/be-believe-in-beauty/  <---- na tomto odkaze môžete hlasovať za môj blog.  

Taktiež budem veľmi rada ak sa pripojíte k pravidelným čitateľom cez GFC na lište vpravo.
Za každý hlas v súťaži Bloger Roka 2014 vám všetkým vopred 
Ď-A-K-U-J-E-M

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.