Pleasure in rainy day

5/27/2015 Unknown 8 Comments

Ahojte,
hoci je tento týždeň celý upršaný a dnešok nie je výnimkou, ja mám dnešok skvelý. A prečo skvelý? Pretože tu bol práve poštár a priniesol mi veľkú obálku, ktorá má neskutočne potešila a preto som sa s vami chcela o moju radosť podeliť. 
Určite vás všetkých zaujíma, čo v tej obálke bolo, že som taká šťastná. Verte mi, keby ste v tej obálke našli to, čo som tam našla aj ja, tak minimálne by ste skákali po plafón a jasali od radosti. Ja som takto jasala :)
Ale poďme najprv poporiadku. Prečo mi niečo prišlo? Na FB som sa zúčastnila súťaže s Parfumériou Douglas, kde podmienkou bolo vytvoriť líčenie podľa vzoru, resp. podľa témy. Témy boli: Blue smokey eyes, Day in Paris, Cool Pink a Nude. Pri líčeniach sa fantázii medze nekladú. 
Ja som si vybrala tému COOL PINK a zaslala som mailom svoju fotku. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Výherkýň bolo celkovo 8. Boli vyhlásené 4 výherkyne, ktoré získali najväčší počet like-ov. Ďalšie 4 výherkyne vyhlásil National Make-up Artist Filip Novák. Ja som sa dostala k tým výhercom, ktorých vyhlásil Filip Novák. Viete je to krásne pohladenie duše a veľká radosť, ak to čo robíte a robíte to radi a s láskou, niekto ocení. Je to veľmi veľmi krásny pocit, ktorý sa nedá ani slovami opísať. 

Ale poďme k výhre. Asi už vás aj zaujíma, čo mi tej veľkej obálke prišlo. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Celkovo mi prišlo 8 produktov, čo som vážne nečakala. Či veríte, alebo nie, fakt som toľko nečakala.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Balíček obsahoval produkty, vďaka ktorým vykúzlim COOL PINK líčenie :) Balíček obsahoval riasenky, lak na nechty, lesk na pery, lícenku (všimnite si aké balenie ma lícenka- 4. fotka), korektor, štetec na korektor, očný tieň, a jumbo ceruzku na oči. 
No uznajte, neradovali by ste sa tak ako ja keby ste toto všetko vytiahli z obálky? Myslím, že určite áno :) Samozrejme na všetky produkty bude recenzia. Až ich poriadne otestujem, ale najprv sa musí ukázať slniečko aby som všetky produkty mohla nafotiť. Och, kiežby to už bolo :) Zatiaľ však budem len obdivovať :)
Na koniec by som ešte chcela veľmi pekne poďakovať parfumérii Douglas za produkty, a za skvelú súťaž, v ktorej sa človek dokáže prejaviť a popustiť uzdu fantázii a hlavne robiť niečo s radosťou a to čo človeka baví :)

8 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

N°1: First small GIVEAWAY :)

5/25/2015 Unknown 34 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila prvú menšiu giveaway ako poďakovanie za to, že ma sledujete...
Okrem toho sme na blogu presiahli 13 000 zobrazení, čo je krásne číslo a veľmi ma to teší, pretože blog bez vás- čitateľov by nebol. Každý jeden komentár k článkom ma veľmi teší. A ja sa vám chcem za to poďakovať touto malinkou GA.
Menšia štatistika:
- presiahli sme 13 000 zobrazení blogu
- cez GFC tento blog sleduje 18 ľudí
- na FB tento blog sleduje celkovo 33 ľudí/stránok
- doposiaľ bolo publikovaných 79 článkov

A o čo si budete môcť zasúťažiť? Trama-ta-ta-dáaaaaaaa


Zasúťažiť si môžete o tento balzam na pery. Ide o novinku na trhu. Spoločnosť spustila predaj týchto balzamov 24.05.2015 a vy máte možnosť tento balzam vyskúšať a poprípade si ho môžete porovnať s ospevovaným EOS-om. Vyhrať môžete balzam s príchuťou - VODNÝ MELÓN :)
Podmienky tejto GA:
1. Sledovať blog cez GFC- verejne (v pravom panely- FOLLOWERS)
2. Sledovať blog na FB- Be Believe In Beauty
3. Zdieľať informácie o súťaži (je na vás kde, len priložte odkaz)- NEPOVINNÉ! (avšak, ak budete niekde zdieľať, tak idete do zlosovania 2x)
Mail písať nemusíte, v prípade výhry sa mi budete musieť ozvať samy. Ak sa výherca neozve do 5 dní, budem losovať náhradníka. 
Tieto podmienky musí splniť každý, kto sa chce zúčastniť tejto súťaže. Budem to kontrolovať. Výhercu vyberie random.org alebo priateľ :)

Ako som vám sľúbila, že ak vás tu bude 30 followerov, tak pridám ďalší produkt. A tak sa výherca nebude tešiť len z balzamu na pery, ale aj z:

- lesku na pery od Rimmel London a vzorčekov ako sú- čokoládová maska od Inlight, sprchové mlieko od Avon-u, Orly krém na ruky, vzorček krému na tvár od Weledy a zázvorový telový gél od Yellow Rose. 


Výherca bude len jeden a súťaž beží mesiac- teda do 25.6.2015. Súťaže sa môžu zúčastniť čitatelia zo SR aj ČR. 

34 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Zmatňovací trend alias zmatňujeme čo sa dá

5/22/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,
dnes je vonku smutné počasie a tak som si sadla za PC a začala písať tento článok. Dlho som však premýšľala o čom by som vám dnes napísala a nakoniec som sa rozhodla, že dnešný článok bude o zmatňovaní. V súčasnosti nastal trend, kedy nezmetňujeme len našu pleť aby sa neleskla ako disko-guľa, ale už aj pery poprípade nechty. Práve nechtom sa dnes budeme venovať, pretože nedávno som si objednala zmatňujúci Top Coat. Áno, áno už aj mňa dobehol tento ošiaľ zmatnenej manikúry.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento top coat má 10 ml a cena je niečo okolo 5 €. Lak ma klasický štetček, nič nezvyčajné u "avoňáckych" lakoch na nechty.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mne sa s ním pracuje celkom fajn. Na 2 ťahy máte necht celý nalakovaný. Čo sa týka výdrže, tak tá záleží od toho aký lak zmatňujete. Ak použijete lak, ktorý vám na nechtoch vydrží 2 dni tak tento top coat to nepredĺži. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja som ako podklad pre zmatnenie použila lak od Rimmel London, o ktorom som vám písala tu. Samotný lak mi na nechtoch vydrží týždeň ,teda aj po zmatnení mi táto manikúra vydržala týždeň. Jedine čo mi na tomto top coat-e vadí je to, že v sebe obsahuje jemný shimmer, ktorý sa prenesie na samotnú manikúru. Aj keď lak zmatní tak ten shimmer ostáva. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Aby som nemala celú manikúru len takú obyčajnú tak som jeden nech nalakovala bielym lakom od Essence, ktorý som tiež zmatnila. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem toho som celý nail art doladila kvietkami aby z toho vznikla trošku neobyčajná manikúra a hlavne sa to do tohto jarného obdobia hodilo :)

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Perfect stay- conclear 24H

5/19/2015 Unknown 0 Comments

Prajem vám krásny utorkový deň,
dnes je vonku krásne a navyše ja sa z toho vytešujem, pretože už mám všetky skúšky spravené, teda mám ukončený semester a užívam si sladké ničnerobenie :) Avšak vráťme sa späť k dnešnému článku. Už aj samotný názov vám prezrádza, že dnes to bude o korektore od spoločnosti Astor. 
Samozrejme na internete nájdete množstvo pomerne kladných recenzií na tento produkt, avšak ja som si naň chcela vytvoriť svoj vlastný názor. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pri jeho kúpe ma oslovilo najmä to, že tento korektor obsahuje podkladovú bázu, ktorá má zabezpečiť dlhotrvajúce nosenie a je odolný voči oterom. Navyše má celkom prijateľnú cenu čo je cca 4€.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako tak pozerám na internete, tak tento korektor má byť dostupný v 3 odtieňoch. Avšak v drogérii som videla len dva odtiene. Čo ma celkom mrzí, pretože keby som to vedela, tak si kúpim najtmavší odtieň 003 HONEY. Namiesto toho mám odtieň 002 SAND, čo je pre mňa pomerne svetlý odtieň, ale dá sa použiť aj tak. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na oficiálnej stránke spoločnosti sa o tomto korektore môžete dočítať toto:
Jeho exkluzivní složení s podkladovou bází dokonale připraví pleť na dlouhotrvající nošení.
  • nedokonalosti a tmavé kruhy jsou zakryty po celý den díky jedné aplikaci
  • praktický aplikátor
  • vpije se hladce do vaší kůže

S tým aplikátorom súhlasím- je celkom praktický a skvelo sa ním korektor nanáša, pretože sa vždy trafíte presne na miesto, kam si ho prajete aplikovať. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na ukážku jeho krycích schopnosti som použila svoju jazvičku na ruke. Na prvej fotke vidíte samotnú jazvu. Na strednej fotke vidíte, korektor aplikovaný na túto jazvu. Na poslednej fotke vidíte samotný výsledok po rozotrení korektoru. Musím povedať, že celkový výsledok korektoru mňa osobne sklamal. Za mňa sú jeho krycie schopnosti stredné. Celkom má tento korektor sklamal, pretože nedokáže (teda aspoň u mňa nie) zakryť kruhy pod očami a ani nedokonalosť na pleti. Dokonca mne sa stáva, že ak si ho dám pod oči, tak sa mi vytvoria mapy. Nevadí aspoň ho dopoužívam a viac si ho už nekúpi. 

Skúšali ste tento korektor? Ste s ním spokojné?

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

GO WILD-ER-NESS

5/14/2015 Unknown 8 Comments

Ahojte,
dnes si dáme ďalší článok na lak. Tentokrát to však nebude lak od ad Avon-u, ale lak os spoločnosti Rimmel a to konkrétne krásavec z kolekcie 60 Seconds Super Shine by Rita Ora. 
Celkovo sa v kolekcii nachádza 10 lakov v krásnych jemných jarných/letných odtieňoch. Mňa v obchode na prvý pohľad zaujal odtieň 558 GO WILD-ER-NESS. Respektíve, keď teraz spomínam tak v čase, keď som si ho kupovala tak v DM okrem tohto odtieňu mali len lak v nude farbe. Takže sa ani nečudujem, že voľba padla na tento. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento lak ma zaujal najmä svojou krásnou jemne fialkovou farbou, ktorá vyzerá na nechtoch veľmi krásne- decentne a zároveň elegantne :)
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Laky od Rimmel-u mám vo všeobecnosti veľmi rada, najmä kvôli ich širším štetčekom. Samozrejme takýto širší štetec nechýba ani u toho laku. Pomocou neho necht nalakujeme dvomi ťahmi. Čo sa týka krytia tak dokonalo kryje v 2 normálnych vrstvách. Skúšala som aj jednu hrubšiu vrstvu a musím uznať, že taká vrstva kryje dokonalo, ale potom mi nechty schli 2 hodiny. Čo je pre mňa neprijateľné. Pri 2 normálnych vrstvách je schnutie oveľa lepšie za predpokladu, že prvú vrstvu necháte poriadne vyschnúť. Celkovo som nechty s 2 vrstvami laku mala suché do cca 5 minút. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka výdrže, tak mne laky na nechtoch držia celkom dobre. Tento mi vydržal bez akéhokoľvek porušenia krásnych 7 dní. Takže výdrž chválim. Určite sa poobzerám po ďalších odtieňoch :)

Pár fotiek:
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Aby manikúra nebola len jednotvárna, tak som to trošku obmenila tým, že som jeden lak nalakovala bielym lakom od Essence.

Skúšali ste už niekto tieto laky? Aký odtieň by ste mi odporučili?

8 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Odličujeme krémom

5/11/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,
konečne je vonku opäť krásne a ja sa neviem nabažiť slniečka. Nakoľko mám teraz skúškové obdobie, tak takéto počasíčko mi pomáha v učení a prostredníctvom slniečka si tak povediac "dobíjam batérie". Ale vráťme sa k dnešnému článku. Dnes si môžete prečítať recenziu na produkt od spoločnosti Cannaderm, konkrétne od Odličovacom kréme.

Natura odličovací krém 
Ide o prírodný odličovač očí, ktorý obsahuje konope. Vlastne celé portfólio produktov spoločnosti obsahuje výťažok zo semienok konope siateho.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ide o odličovací krém pre citlivé oči a pleť, pre vodeodolné riasenky. Odličovač neobsahuje žiaden alkohol, čo chválim. Čo sa týka samotného balenia tak aj samotné balenie vyzerá ako klasický krém v tube. Príjemné zelené prevedenie so listom konope. 
Na obale si môžete tiež všimnúť logo CPK- toto logo predstavuje certifikovanú prírodnú kozmetiku, táto známka zaručuje ekologicky šetrnú výrobu, obaly ako aj prírodný pôvod používaných surovín pre výrobu kozmetiky.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keďže ide o krém na odličovanie, tak už tento samotný prívlastok naznačuje krémovú konzistenciu. Krém ma klasickú bielu farbu a príjemnú prírodnú vôňu- ja v tom cítim niečo ako zelený čaj. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis produktu:
Extra jemný a účinný odličovací krém pro každodenní odstraňování make-upu a líčení. Přírodní krémová receptura je ideální pro denní odličování i u velmi citlivé pokožky, kterou jiné přípravky vysušují nebo dráždí. Odličovací krém spolehlivě odstraňuje všechna běžná líčení i voděodolné řasenky a v jednom kroku tak odstraňuje z pleti make-up a nečistoty a zároveň pokožku zklidňuje a vyživuje.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento odličovač používam už asi 3 mesiace (ale len doma, pretože na internáte mám iný :)). Čo sa týka môjho názoru, tak hneď na úvod musím povedať, že nepoužívam vodeodolné riasenky. Zatiaľ som takúto nepotrebovala, pretože ak idem na plaváreň alebo niekde k vode tak sa nikdy nelíčim, takže logicky sa mi nemá čo rozmazať :) 
Ale vráťme sa späť. S krémom som viac-menej spokojná. Skvelé je, že je určený pre citlivé oči- vôbec oči nijako nedráždi. Je celkom príjemné sa s ním odličovať. Avšak často sa mi stáva, že sa ráno zobudím s čiernymi kruhmi od riasenky pod očami. Neviem či to je dôsledkom nedôkladného odličenia (aj keď používam stále 2 tampóny na odličenie očí) alebo nie je tento odličovač až taký dôsledný. Čo mi však trošku vadí, že zanecháva taký lepkavý pocit po použití.

Skúšali ste už nejaké produkty od spoločnosti Cannaderm? Ak áno aké a ako ste boli s nimi spokojné?


0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Úspech? alebo Neúspech?

5/04/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,
pamätáte si ešte článok, v ktorom som vám prestavila nové laky od Avon-u? Ak nie tak si ho môžete prečítať tu :) Ako prvý som vyskúšala Mineral Crush. Avšak dnes to nebude na veľmi veselú nôtu, pretože tento lak má sklamal na celej čiare. A prečo? To sa dozviete ak budete čítať ďalej. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Keď som zbadala novinky tak som sa hneď zamilovala do tohto krásavca. Veľmi má zaujal tento odtieň a pieskové laky mám vo všeobecnosti rada. Okrem toho sa na obrázku veľmi pekne ligotal a v tej chvíli som sa cítila ako straka, ktorá má rada blyšťavé veci :D
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Mineral Crush- lak s kryštálovými trblietkami pre 3D efekt. Lak vytvára pieskový efekt. Celkovo je dostupných 6 odtieňov. Ja som si vybrala odtieň RUBY, čo je v podstate zmes rôznych farieb- ja v tom vidím niečo červené s bordovým podtónom.  
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Celkový objem laku je 10 ml. Čo sa týka štetčeka tak je klasický "avoňácky." Avšak mne osobne celkom vyhovuje a nemám voči nemu žiadne výhrady. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Snažila som sa vám vyfotiť trblietky, ktoré tento lak obsahuje. Vidíte ich tam? 
Lak pekne kryje v jednej vrstve a veľmi rýchlo schne. Po cca 1 minúte môžete pokojne niečo robiť. Veľmi to oceňujem, pretože stále keď si nechty nalakujem tak mi napadne, že musím niečo spraviť a keďže ja často neobsedím na mieste, tak to musím hneď spraviť a tak to aj dopadne. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Avšak čo sa týka samotného laku, tak ako som písala v úvode, som z neho sklamaná. V dobe keď som si ho nalakovala tak som sa z neho tešila. Keď som si prešla po nechtoch tak som cítila jeho pieskový efekt. Avšak tento efekt sa po cca 4 hodinách vytratil. Fakt, z ničoho nič sa vytratil a to som iba utierala riad. Lak zostal úplne hladký bez akéhokoľvek efektu. 
Inak čo sa týka samotnej výdrže, tak tá ma tiež sklamala. Lak mi na nechtíkoch vydržal len 3 dní. Nevydržal umytie hlavy. Čo v podstate nechápem, pretože mne laky väčšinou vydržia týždeň bez akéhokoľvek poškodenia. 
Takže suma sumárum plusy:
+ krytie
+ schnutie
+ krásna farba
Mínusy:
- výdrž
- vytrácanie pieskového efektu

Na záver pár fotiek:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!


2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.