Keď treba tak treba

8/31/2015 Unknown 4 Comments

Ahojte,
poznáte to, keď sa ráno prebudíte a zrazu vidíte na tvári neželanú vec/ objekt? A ešte k tomu ak je to výnimočný deň a vy sa niekam chystáte? Určite každý ako aj ja vtedy siahne po nejakom produkte, ktorý to dokáže dokonalo zamaskovať. O jednom takom produkte bude dnešný článok. Tak sa pohodlne usadte a čítajte až do konca :P
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ak ste od začiatku tipovali, že dnešný článok bude o korektore tak ste mali pravdu. Tento je z eshopu damskysen.sk. Je to korektor v pere od VOLLARÉ Cosmetics. Ja mám tento v najtmavšom odtieni 03. Hmotnosť korektoru je 3,9 g. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ak zatočíte zlatým okrajom korektoru tak sa vám vysunie to, čo v sebe skrýva. 
Na e-shope sa o korektore dočítate:
VOLLARÉ korektor v pere
- opravuje nedokonalosti tváre - škvrny, začervenanie a známky únavy
- dodáva pleti svieži, prirodzený a mladistvý vzhľad
- presná a pohodlná aplikácia cez "pero"
- odolný, jemný a efektívny
- pre všetky typy pleti
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Celkom ma prekvapila jeho farba. Na to, že je to najtmavší odtieň tak je veľmi svetlý. Ja som celkom hnedá po celý rok, no ak sa ešte trošku opálim, tak asi bude na mňa veľmi biely. Nevadí v zime možno bude ideálnym spoločníkom :) Čo sa týka stupňa jeho krytia tak by som povedala, že je taký stredný. Aplikácie je jednoduchá a presná- presne sa trafíte na miesto kam chcete :) Na suchšie miesta by som ho veľmi neodporúčala, pretože ich len zvýrazní. Ale ak chcete zakryť kruhy pod očami tak ho odporúčam. 

4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Objednávka z flormar.cz

8/26/2015 Unknown 5 Comments

Ahojte,
práve mi prišiel balík z eshopu flormar.cz, kde som si nedávno objednala zopár produktov. Ak si ešte spomínate na môj wishlist, ktorý som zostavila z produktov, ktoré potrebujem pre moje dokonalé líčenie na svadbe, na ktorú sa chystáme v septembri. Ešte jedna vec a môj wishlist bude splnený. Ale späť k objednávke. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Objednávku som spravila pred asi 10 dňami a hneď som aj platbu uhradila cez internetbanking. Čakala som, že balík mi príde hneď na ďalší týždeň no to som sa mýlila. Preto som sa rozhodla napísať. Včera mi odpísali, že sa za zdržanie ospravedlňujú a ako ospravedlnenie mi posielajú malý darček. A čuduj sa svete, hneď na druhý deň po expedícii je balík u mňa :D
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Všetky produkty prišli v poriadku, bez akéhokoľvek ujmu na "zdraví". Mimochodom, neviete niekto, tie rozložené kvázi krabičky na niečo slúžia alebo sú úplne zbytočné a nemám sa nimi zapodievať?
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mojou objednávkou boli tiene a lak na nechty. Lesk som dostala ako ospravedlnenie ako som už písala vyššie. Keďže leskov na pery sa mi doma zišlo celkom dosť, môže sa stať, že tento uvidíte v nejakej súťaži. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako prvý na obrázku vidíte cyklámenový tieň, za ním nasleduje neónový žltý a v posledom rade zlatý. Prvé dva som si objednala na líčenie na svadbu a zlatý som si objednala preto, lebo stále som chcela nejaký zlatý tieň :D V prepočte na eura stal jeden tieň 1,07 €, čo je bombová cena. A poviem vám, skúsila som pigmentáciu a to je niečo. Uvidíme ako líčenie sa mi podarí vytvoriť.


V poslednom rade lak na nechty v odtieni U05, ktorý v skutočnosti vyzerá úplne inak než na obrázku, keď som si ho vyberala. Na obrázku bol krásny cyklámenový, ktorý sa dokonale hodil k mojim topánkam, no v skutočnosti lak vyzerá skôr červeno.  Inak cena laku v prepočte na eura je rovnaká ako u tieňov a to 1,07 €. 
Ešte ako vás zaujíma poštovné, tak na Slovensko vás vyjde na 2,55€.
Ja idem skúšať nejakú variáciu líčenia. Tak vám prajem krásny deň. Užívajte si ešte posledné lúče slnka :)



5 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Výherca súťaže

8/26/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,
dnes je krásny deň, pretože dnes je deň kedy pre mňa nastala milá povinnosť vyhlásiť výhercu súťaže o paletku a laky na nechty. Nebudem vás veľmi zdržovať, pretože ste už určite nedočkavé a dúfate, že uvidíte svoje meno :D Tak poďme na to.
Môj dvorný spoločník ujo Random vyžreboval komentár s číslom 7. Pod týmto číslom sa nachádzal komentár od slečny Paulíny Budzeľovej :D Takže Pulinka poprosím Ťa o zaslanie kontaktných údajov na mail.
Ostatní nezúfajte, už teraz premýšľam nad nejakou ďalšou súťažou :D

Krásny deň vám prajem.



2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Náš dovolenkový týždeň

8/24/2015 Unknown 4 Comments

Ahojte,
keďže som bola minulý týždeň s priateľom na dovolenke, tak som blog trošku zanedbávala a nechala som mu blogové prázdniny. Dovolenku sme si kvôli zlému počasiu spravili trošku aktívnejšiu. Dovolenku sme mali zahájiť už v sobotu, no nakoľko sme mali ešte milé povinnosti, tak sme na dovolenku cestovali až v nedeľu. Asi sa pýtate, čo myslím pod pojmom milé povinnosti. Tak v sobotu sme boli s priateľom pozvaní na oslavu narodenín. Post s outfitom sa na blogu určite objaví. Zatiaľ však malý náhľad na môj outfit :)
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
V nedeľu sme cestovali na dovolenku. Dovolenku sme strávili na Slovensku. A cesta nám zabrala cca 2 hodinky autom. Po príchode na miesto sme sa najprv vybalili a hneď sme utekali na kúpalisko. Aj keď nesvietilo slnko vo vode bolo príjemne. Nedeľa bola jediným dňom kedy sme sa boli kúpať, pretože ostatné dni nám počasie neprialo- stále nám pršalo a keď náhodou prestalo tak bola vonku zima- len 20°C :/ 
V pondelok sme leňošili na chatke, varili si obed, hádzali sme si frisbee, pozerali sme filmy a spali :D teda naberali nové sily. 
V utorok sme už mali dosť 4 stien a tak sme sa vybrali pozrieť do jaskyne. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Navštívili sme jaskyňu Domicu. Veľmi sme chceli ísť na prehliadku s plavbou na kvôli nedostatku vody sa nedalo. Avšak v jaskyni sme videli čarovné hratky prírody v podobe stalagmitov, stalaktitov a stalagnátov. Okrem toho tam boli vytvorené krásne kaskády.... Čo ma však prekvapilo, ak človek si chce v jaskyni spraviť fotky, tak musí zaplatiť za fotenie, ktoré vyjde drahšie ako vstup pre dospelú osobu. V utorok sme ešte stihli grilovať a len čo sme dogrilovali, tak sa sa spustil leják. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
V stredu nám opäť celé doobedie pršalo a tak sme si spravili filmový deň v posteli. Avšak ku večeru, keď pršať prestalo, vybrali sme sa na prechádzku. Chceli sme sa pozrieť na kúpalisko, ako to tam vyzerá po lejaku. Veľmi milý sbs-kár na na kúpalisko pustil, aj keď už bolo zatvorené. Poviem vám, hladina jazerá bola dvihnutá o dobrých 20 cm. Čomu sme sa divili tak bolo to, že v jazere sa ľudia normálne kúpali. My sme na nich pozerali s úžasom, pretože sme mali na sebe bundy a rifle a aj tak nám bola kosa a oni sa kúpali v tej ľadovej vode. 
Vo štvrtok ráno sme už mali dosť takéhoto počasia tak sme sa pobalili, popratali sme po sebe a utekali sme domov, kde krásne svietilo slnko a bolo oveľa teplejšie. Cestou domov sme navštívili kaštieľ Betliar. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
V kaštieli práve prebiehala výstava Sisi. Čo nás milo prekvapilo, tak to, že spievodkyňa nám povedala, že našli dvojníčku Sisi a tá občas zavíta do kaštieľa a vykonávajú tam audiencie. Samozrejme návštevníci sú pred vstupom do miestnosti poučení ako sa majú správať v prítomnosti jej veličenstva. Škoda, že tam nebola v čase keď sme kaštieľ navštívili my. Bol by to naozaj krásny zážitok. Celková prehliadka kaštieľa trvalá 60 minút, počas ktorých sme sa dozvedeli množstvo zaujímavosti o rode Andrássyovcov. Tento kaštieľ bol len ich letným sídlom, inak žili na hrade Krásna Hôrka. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Cestou domov sme si spravili ešte menšiu zastávku na Dobšinskom kopci, pretože sme chceli vidieť, kde sa každoročne konajú automobilové preteky. Potom už naša cesta smerovala rovno domov. Avšak ešte to nebol koniec našej dovolenky. 
V piatok naša cesta putovala do Košickej Zoo. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Poviem vám táto Zoo to je niečo. Ako sa hovorí za málo peňazí veľa muziky. Každé zvieratko má veľký výbeh a hlavne prispôsobený pre jeho život. Napr. vlky mali spravený svoj les, kamzíky zas mali skaly, srnky a daniele mali veľký les.... Nám samotná prehliadka Zoo trvala 2 a pol hodinky. Čo sme vôbec nečakali. Vedeli sme, že košická zoo je najväčšia na Slovensku ale až takto sme načakali. Okrem toho, v zoo sa nachádza aj Dinopark. Spoločne by vám prehliadka samotnej zoo a dinoparku mala zabrať cca 4 hodiny. Takže nudiť sa tu určite nebudete. Okrem toho na každom rohu nájdete nejaký stánok s občerstvením alebo aspoň automat na vodu, lavičky- ktoré sú tématický zvieracie... Každému vrelo odporúčam. 

Tak toto bola náš dovolenkový týždeň. Aj keď nám počasie na slnenie sa neprialo, my sme si ho užili naplno. Veď aj tak všetky tieto miesta sme chceli navštíviť už dávno. A teraz si ich môžme vyškrtnúť zo zoznamu miest, ktoré chceme navštíviť. 



4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Yes alebo Des? Laky Julie

8/17/2015 Unknown 3 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila článok s názov Yes alebo Des?  Dnešný diel bude o lakoch ne nechty Julie. Priznám sa, že donedávna som o takejto značke lakov vôbec netušila. Ruku na srdce- vy ich poznáte? Poznám ich vďaka blogerke Za kosmetikou, u ktorej som tieto laky vyhrala. Či sú skvelé alebo nie sa dozviete ďalej. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Laky sú na prvý pohľad krásne. Na prvý pohľad ma najviac zaujal ten vľavo- krásna výrazná fuchsiová farba, ktorá dokáže človeka nadchnúť a môžem povedať, že ozvláštniť deň. Lak v pravo je taká zmes dvoch farieb- hnedej a šedej s jemnými trblietkami.  
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oba laky majú veľmi tenký štetec, s ktorým sa dá necht nalakovať, ale ja skôr preferujem širší, s ktorým je lakovanie jednoduchšie a časovo menej náročné. 
Keďže ma ako prvý zaujal fuchsiový tak ten som si na nechty nalakovala ako prvý. Pri lakovaní som bola milo prekvapená :D A prečo? Pozrite na fotky:
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Prekvapenie bolo to, že fuchsiový lak bol po nalakovaní matný. Čo sa celkom milo prekvapilo. Samozrejme aby ten druhý nebol ukrátený tak som ho nalakovala na prstenníček :D Z čoho som však bola sklamaná bolo to, že mi na nechtoch vydržal jeden deň. Akože to som vôbec nečakala, pretože mne laky vydržia na nechtoch cca 7 dní a naposledy matný od Avon-u 3 dní. Takže tento matný za mňa určite neodporúčam. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Za to tento odporúčam všetkými desiatimi. Na nechtoch mi vydržal 6 dní. Lakovala som 2 vrstvy pre lepšie krytie. Celkovo lak na nechtoch vyzeral ako gelový za čo má u mňa plus. Inak laky majú 10 ml. 
Takže na zhrnutie fuchsiový matný lak za mňa DES a tento hnedo-sivý lak za mňa YES :D

3 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Líčime sa s Mary Kay

8/13/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila ličiaci článok, ktorý na blogu už veľmi dlho nebol :) Dúfam, Že sa vám moje líčenie bude páčiť. Určite mi dajte vedieť do komentárov :D
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Takže na líčenie som použila:
  1. No name štetce, ktoré mám z ebay
  2. bázu pod očie tiene od Ingrid cosmetics
  3. Mary Kay At Play- Shadow & Liner v odtieni Caramellow
  4. riasenku Butterfly od Astor-u
  5. Fixačný gél pod make-up s SPF 15 od Mary Kay
  6. tieň na obočie z paletky Lock&Load od Makeup Revolution
  7. make-up Luxe od Avon-u
  8. transparentný púder Mary Kay 
  9. transparentný rúž Mary Kay- True Dimension v odtieni Posh Pink
A celkový výsledok dopadol takto:
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo hovoríte na takéto líčenie? Páči sa Vám? Uvítali by ste viac takýchto líčení na blogu?


2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Trip: Slovenské Dedinky

8/12/2015 Unknown 0 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila ďalší zo série oddychových článkov. Dnešný bude cestovný s typom na krásny výlet. Totižto včera sme sa s priateľom spontánne rozhodli, že sa pôjdeme niekam prejsť a voľba padla na DEDINKY. Samozrejme máme to tam dosť ďaleko, preto sme sa tam doviezli autom :D

Dedinky sú významným strediskom cestovného ruchu v južnej časti národného parku Slovenský raj. Obec leží v príťažlivom prostredí na brehu vodnej nádrže Palcmanská maša pod Gačovskou skalou, z juhu ohraničujúcou planinu Geravy. 

Toto malebné prostredie obkolesené krásnou zeleňou poskytuje aj krásne vyžitie pre tých, ktorý nie sú len na vylihovanie pri vode. Ako vidíte na fotke, nachádza sa tu aj chov rýb a s tým je aj spojený rybolov, ktorý je tu pre rybárov povolený.

Rovnako ako človek túži po nejakom športovom vyžití je tu možnosť zapožičania si vodných bicyklov alebo člnov. Tiež je to vhodné pre tých, ktorý sa neradí tlačia pri brehu, kde je najnižšia voda, ale milujú tiež adrenalín, kedy nedotiahnu na dno priehrady :D

Ak sa už rozhodnete sem zavítať určite si nezabudnite vziať plavky a nejakú obuv do vody. Bohužiaľ vám neviem povedať aká je tú voda, pretože my sme sa šli sem pozrieť na vypúšťanú priehradu. Totižto sme sa dozvedeli, že priehrada bola vypúšťaná kvôli nejakej oprave, no boli sme milo prekvapení, keď sme tam prišli a videli priehradu napustenú. Našou smolou bolo, že sme nemali so sebou plavky :/

Samozrejme ak ste aktívne typy a len tak niekde vylihovať na slnku nie je nič pre vás, tak skúste turistiku. Takáto krásna príroda si to priam žiada. Ako vidíte na fotke, nachádza sa tu aj sedačková lanovka no bohužiaľ z technických príčin je už mimo prevádzky, čo je na škodu, pretože si myslím, že mnoho turistov by to využilo. Avšak, ak pôjdete popod lanovku v jej smere, tak sa dostanete na planinu Geravy. 

Samozrejme každý turista sa sem musí nejako dostať, a ak nevlastníte prostriedok, ktorý by vás sem priviezol, tak môžete využiť SAD- Slovenskú autobusovú dopravu, ktorá vás sem privezie. Pozrite na akej zastávke vás vysadí/ vyzdvihne. Rovnako sú tu dostupné bufety a reštaurácie, takže ani od "hladu a smädu vás tu nenechajú zomrieť" :D

Už teraz sme si s priateľom povedali, že sa sem určite vrátime, ale už aj s plavkami :D

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Nutra effects Mattifying toner

8/10/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,
dlho sme tu nemali článok na produkt zo súdky kozmetiky zameranej na starostlivosť o pleť. Preto to teraz napravím a napíšem vám niečo o zmatňujúcom čistiacom "prostriedku" na pleť. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto ZMATŇUJÚCA PLEŤOVÁ VODA NA MASTNÚ AŽ ZMIEŠANÚ PLEŤ z rady nutraeffects, ktoré je vytvorené z CHIA semienok, je dostupná v Avon-e. Celkový objem tohto pleťového produkty je 200 ml a cena je momentálne 3,50€. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pred použitím je dôležité pleťovú vodu riadne pretrepať aby sa zmatňujúci prášok, ktorý je usadený na spodku, dôkladne premiešal s vodou a rovnomerne rozložil. Táto pleťová voda obsahuje zmes zložiek, ktoré vstrebávajú mastnotu a tým na pleti vytvoria matný vzhľad. 
Oficiálny popis:
Osviežujúca zmatňujúca pleťová voda. Pre zmiešanú až mastnú pleť v každom veku.
• tonizuje a osviežuje pleť
• znižuje viditeľnosť nežiadúceho lesku
• efektívne odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz
• dodáva pleti matný vzhľad
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Použitie je klasické ako u iných pleťových produktov. Stačí túto pleťovú vodu naniesť na vatový tampón a vyčistiť pleť od nežiadúcich nečistôt a kožného mazu. 
Musím povedať, že pleť dokonale zmatní a vydrží zmatnená na pár hodín. Pleťovu vodu používam každý večer a každé ráno a cez deň je zmatnená na tých pár hodín, avšak je potrebné si po cca 4-5 hodinkách prepúdrovať T-zónu. Čo však mi celkom vadí, že celkovo pleť vysuší. Áno viem, je to jej účelom a na to je, avšak po vyčistení pleti, touto pleťovou vodou mám pocit, akoby sa moja pleť "zmenšila" o jedno číslo a nepasovala na moju tvár :) Pocit úplného pnutia pleti, vtedy som nútená použiť hydratačný krém, aby to pnutie bolo zmiernené. 

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Trblietka sem trblietka tam

8/05/2015 Unknown 1 Comments

Ahojte,
dnes si dáme článok, repektíve recenziu na efektový top coat od Avon-u. Tento top coat, o ktorom bude dnešný článok obsahuje jemné vlákna pre vytvorenie 3D efektu- vzhľadu nechtov. Vy už asi viete, ako tento lačik vyzerá a ja vás nebudem ďalej naťahovať a ukážem vám, ten môj :P
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Celkovo v tejto kolekcii lakov môžete nájsť 5 odtiene. Práve tento, ktorý vám dnes ukazujem je odtieň FRINGE, čo je top coat s obsahom čiernych a zlatých vlákien. Objem laku je 10 ml, čo je celkom dosť a cena momentálne 3,50€.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lak je možné použiť samostatne alebo ako doplnok nejakého farebného laku. Okrem toho sa dá aj vrstviť, čo však podľa mňa už nevyzerá veľmi pekne. To však môžete posúdiť samy na základe fotografií nižšie. 
Ako ja hovorím, lak má klasický "avoňácky" štete, ktorý nie je ani široký ani úzky- taký akurát na lakovanie pár ťahmi. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako podklad pri lakovaní som použila taktiež lak od Avon-u a to konkrétne z kolekcie lakov s gelovým efektom v odtieni Creme brulee. Lak som nalakovala ako podklad na každý necht okrem prstenníka, na ktorý som naniesla 2 vrstvy efektového top coatu. Podľa mňa takto navrstvený top coat nevyzerá veľmi pekne. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka jeho výdrže, tak na nechtoch mi vydržal rovnako dlho ako podkladový farebný lak čo je tak cca týždeň. 

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.