Payot Hydra 24+ Regard Glaçon

7/26/2016 Unknown 0 Comments

Oči sú oknom do duše a veľa toho o človeku prezradia. Preto akékoľvek zmeny v očnom okolí, či už v podobe tmavých kruhov, vrások atď. prezradí o vás, že niečo nie je v poriadku. Na celkový stave očného okolia sa podpíše aj kvalita spánku.

Vedeli ste, že to ako spíte ma vplyv na očné okolie? Ak chceme predchádzať tmavým kruhom alebo opuchom je dôležité spať na chrbte s vyvýšenou hlavou, pretože len tak je pokožka v okolí očí dobre prekrvená. Pre tie z nás, ktoré spia na bruchu alebo boku, sú dostupné rôzne produkty zamerané na starostlivosť o očné okolie. Dnes vám jeden z nich predstavím.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Payot Hydra 24+ Regard Glaçon
Tento hydratačný roll-on je odetý do zeleno – tyrkysovej farby, ktorá symbolizuje hydratačnú radu produktov spoločnosti Payot. Jeho objem je 15 ml, čo je postačujúce množstvo na cca mesiac pri pravidelnom používaní.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:
Hydratačný roll-on proti únave je ideálny pre citlivú oblasť okolo očí. Svieža textúra v kombinácii s masážnou oceľovou guľôčkou okamžite osviežuje, zbavuje únavy a vyhladzuje.

Aktívne ingrediencie:
- Hydro Défense Complex (figy, vodný melón, výťažok z červenej riasy, H2O Patch)
- Kreatin
- Vitamín C a E
- Aktívna látka proti znečistenému prostrediu
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Hydratačný roll-on je skvelým pomocníkom, pretože vďaka guľôčke si premasírujete oblasť okolo očí. Rovnako guľôčka je kovová a preto príjemne chladí, čo má za následok zníženie akýchkoľvek opuchov.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pri prvom použití tohto hydratačného roll-onu som pociťovala jemné štípanie v okolí očí. Jemné štípanie trvalo približne minútku a potom prestalo. Pri ďalších použitiach a hlavne pri pravidelných používaniach už takéto štipkanie som nepociťovala.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

Veľmi mi tento hydratačný roll-on vyhovuje. Pri líčení už nemusím používať hydratačný očný krém pod korektor, pretože oblasť v okolí očí je skvelo hydratovaná aj pri používaní raz denne. Určite takéhoto hydratačného pomocníka odporúčam. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.