Ílová pleťová maska pre mastnú pleť

8/18/2016 Unknown 0 Comments

Každá z nás ma iný typ pleti. Avšak myslím, že je jednoduchšie sa starať o suchú pleť ako mastnú so sklonom k akné. Na suchú si natriete hydratačný krém a je to. Kdežto na mastnú pleť potrebujete rôzne krémy na jej zmatnenie, ďalšie na boj s rozšírenými pórmi a ďalší na boj s akné. 

Kiežby existoval jeden jediný krém, ktorý by vyriešil všetky tieto problémy naraz. Avšak kým takýto vedci vynájdu tak sa musíme uspokojiť s tým, čo je dostupné a preto vám dnes čo to napíšem o ílovej pleťovej maske pre mastnú pleť, ktorá nepochádza zo Slovenska ani z blízkeho Česka, ale pôvod nájdete v Turecku.

Ílovú pleťovú masku mam z e-shopu dermokil.cz - určite ste už túto značku na blogosfére zaregistrovali. Spoločnosť oslovila niekoľko blogeriek a poslali im produkty podľa ich typu pleti na vyskúšanie. A ja mám tu česť byť medzi nimi.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako prvú som na odskúšanie dostala Ílovú pleťovú masku. Určite viete, že práve produkty s ílom sú určené pre mastnú pleť. Práve táto obsahuje prírodný íl a je plná minerálnych látok a vitamínov. Maska čistí póry a vyrovnáva vylučovanie tuku. Pomáha k posilneniu a obnoveniu pokožky, ktorá tak získa zdravší a mladší vzhľad. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem bohatého zloženia, ako je železo, horčík, vápnik, meď, fosfor, maska obsahuje aj bylinné extrakty ako je mandľový olej, ružová voda, zelený čaj a vitamíny A, B a E. Je ideálne na boj s pupienkami, čiernymi bodkami, akné atď. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto maska má sivé sfarbenie a príznačnú zemitú vôňu. V tomto prípade sa jedná o jednorázovú masku. Avšak v balení je jej postačujúce množstvo na 3-4 použitia. No ak ju necháte otvorenú, tak trošku stvrdne. Preto by som balenie predelila kvázi na 3 masky. 

Čo ma však oslovilo tak je jej pohltenie mastnoty. Pleť príjemné zmatní na celý deň. Nič vám nebráni naniesť si make-up aj bez použitia podkladovej bázy. Rovnako si poradí aj s čiernymi bodkami. Určite ju odporúčam. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Augustový U-BOX ...žeby reparát?

8/15/2016 Unknown 5 Comments

Áno viem, v poslednom článku o slovenskej krabičke krásy teda o krabičke U-BOX som bola trošku nahnevaná z jeho obsahu a povedala som, že už si ju nekúpim. Samozrejme jej obsah bol dosť poburujúci. 

Avšak tvorcovia tejto krabičky si všimli moju nespokojnosť a ako sa vraví, náš zákazník - náš pán, tak to chceli napraviť. Samozrejme spokojnosť zákazníka je na prvom mieste a ja som im dala ešte možnosť. Preto mi poslali augustové vydanie tejto krabičky za cenu poštovného, teda za 4 €. 

Čo myslíte - poučili sa tvorcovia a stojí už augustové vydanie za kúpu tejto slovenskej beauty krabičky? Tak sa poďme na to spolu pozrieť. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Rovnako ako predošlá krabička tak aj táto bola cela čierna. Výnimkou bol len vnútorný papier, ktorý slúžil ako vystielka.  Krabičky sa tiež líšili vo svojej hmotnosti. Kým júlové vydanie malo cca 600 g, tak toto augustové vydanie už bolo naplnené a vážilo 1,2 kg.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako prvé na mňa vykukol zrolovaný papier, ktorý obsahoval popis všetkých produktov v krabičke. Toto augustové vydanie bolo ladené do letnej tematiky. Okrem toho po otvorení ma ovanula príjemná sladká vôňa, ktorá rozvoniavala v celej krabičke. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa však v samotnej krabičke nachádzalo? Tak tentokrát to už neboli len vzorky a miniatúry. Ako prvé na mňa vykukol Balea sprchoví gél - Ostrov Snov, ktorý je zmesou vône maracuje a frézie. Jeho objem je 300 ml a vônia naozaj sladko ako väčšina týchto "sprcháčov" od Balei. Ďalším plným balením bola maska na vlasy Kallos - gogo, ktorá by mala byť hydratačná a regeneračná pre slnkom a vodou zničené vlasy - som na ňu zvedavá. V krabičke sa nachádzala aj soľ do kúpeľa, ktorá je handmade a je zabalená do sklenenej dózičky. Soľ by mala byť obohatená o extrakt z mandlí. Ďalším kuskom v krabičke bol ružový neónový lak na nechty od značky Rapsodi (aspoň myslím, pretože nepoznám) - bude sa hodiť na dovolenku a hlavne k opálenej pokožke. Produkt, ktorý v krabičke tak rozvoniaval je malinová čajová sviečka, ktorá vonia naozaj úžasne. A aby to nebolo bez vozriek, tak tie sa tú nachádzali tiež. A to konkrétne od značky Verona  peeling a maska na tvár z rady Olive. V krabičke sa nachádzali aj hygienické vreckovky Harmony - hmm, no OK, k tomu nemám čo dodať. A rovnako aj nekozmetické vecičky ako tvarom zaujímavé náušničky a ružový plastový pohár na limonádu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Celkovo by som tento box hodnotila kladne. Nie preto, že som zaň dala len 4€ (teda poštovné), ale pretože sa v krabičke nachádzali plné balenie produktov. Okrem toho som dostala možnosť vyskúšať produkt na vlasy, ktorý tak často nevyužívam a to síce maska. Myslím, že tento už celkom stojí za kúpu aj keď by som možno prijala produkty, ktoré nie sú bežne dostupné v drogérii. 

5 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Výherca ORLY AMP´D laku na nechty

8/09/2016 Unknown 1 Comments

Tak konečne som sa dostala ku vyhodnoteniu súťaže o krásny lak na nechty ORLY AMP´D, čo je lak pre vytvorenie dokonalej manikúry v dvoch krokoch. Do súťaže som vám vybrala odtieň HEART OF LA.


Výhercu som tentokrát vyberala náhodne, a preto môžem srdečne pogratulovať slečne PAULÍNE BUDZEĽOVEJ, ktorá sa oficiálne stala výherkyňou tohto laku na nechty.

Poprosím Paulínu aby mi napísala do mailu svoju adresu aby som jej výhru mohla poslať čo najskôr.


Prajem vám krásny deň :)

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

U-BOX : slovenský beauty box

8/01/2016 Unknown 22 Comments

Máte v obľube kupovať si beauty krabičky plné prekvapení? Ja áno, pretože tak môžem odskúšať rôznu kozmetiku a hlavne takéto krabičky sú hlavne o prekvapení. Nedávno som na jednu takúto krabičku natrafila, a viete čo? Je to slovenská krabička, ktorú si môžete objednať jednoducho- stačí si na fb nájsť profil U-BOX a napísať im správu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako som písala, tak tieto krabičky sú hlavne o prekvapení. A pri tejto som bola maximálne prekvapená. Čo asi najviac zaujme tak je samotné balenie. Krabička prišla zabalená v hnedom papieri a oblepená lepiacou páskou. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pri prvotnom otvorení krabičky mi hneď padol do oka zvinutý papier - bol to zoznam produktov, ktoré krabička obsahuje. Detaily dotvárajú celkový dojem. Pri tejto krabičke to platí. Všetko je pekne označené a ozdobené. Minimalistické detaily, ktoré však pôsobia príjemným dojmom. Avšak tu to končí.
Fotoarchív utorky. Práva vyhradené!
Postupne ako som začala všetko z krabičky vyberať, postupne som začala byť ohromne prekvapená, ale nie od údivu z produktov, ale z toho, čo krabička obsahovala. V krabičke sa podľa zoznamu malo nachádzať 9 produktov. Áno tie tam boli, ale všetko to boli len vzorky a miniatúry produktov.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
9 vozriek a miniatúr: vlhčená telová obrúska, guličky do kúpeľa (tie som už mala a skončili v koši, pretože boli maximálne mastné, že sa v tom ani nedalo kúpať), vzorky kozmetiky Ryor,  miniatúra laku na vlasy, miniatúra sprchového gélu Dove, miniatúra zubnej pasty Signal, miniatúra šampónu na vlasy Dove, kúsok hand made mydielka a nakoniec dožiková kytička.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keď si vezmete, že táto krabička stojí 11,99 € tak očakávate, že bude obsahovať plné balenia. Avšak opak je pravdou a ja som sa poučila, že takéto krabičky už asi objednávať nebudem. Ak by som mala porovnať tento box s DM boxom, ktorý stojí 5€ a nájdete tam plné balenia produktov, ktoré majú hodnotu viac ako 18€, tak je to neporovnateľné. Na tejto U-BOX krabičke plnej prekvapení, si zaplatíte 12 € asi len za tie minimalistické detaily. Bohužiaľ, mňa táto krabička neoslovila vôbec - popravde som z nej dosť sklamaná. 

Počuli ste už o tejto krabičke? Máte ju tiež doma? Čo na ňu hovoríte?

22 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.