Payot PERFORM SCULPT MASQUE – liftingová maska

11/17/2016 Unknown 2 Comments

Rôzne pleťové masky, s rôznymi účinkami má v obľube každá žena. Ak potrebujete pleti dodať expresnú dávku hydratácie – hydratačná pleťová maska vám ju dodá. Ak chcete mať pleť krásne rozžiarenú – pleťová maska vám s tým pomôže. Pleťové masky si môžete vyrobiť aj samy doma – stačí zmiešať pár ingrediencií, ktoré pomôžu vašej pleti a maska je hotová.
Maska behom 10 minút môžete pleti dodať viac ako samotné pleťové krémy. Preto by ste mali svojej pleti dopriať masku aspoň 2- krát týždenne. Takýto krátky čas, počas ktorého doprajete pleti to čo jej chýba, ale doprajete aj sebe chvíľkový relax.  Čo ak nemáte čas na tvorbu masky? Tak mám pre vás typ na masku od spoločnosti Payot a to Perform Sculpt Masque – liftinová pleťová maska.
Zdroj:Fotoarchív autorky.
Balenie obsahuje 50 ml masky, čo je povedzme taká klasika. Ružový obal doplnený o strieborný vrchnáčik možno pre niekoho nie je veľmi zaujímavým. Zaujímavou sa maska stáva vtedy, keď ju otvoríte a prvýkrát použijete.
Zdroj:Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:

Perform Sculpt Masque je anti-aging hydratačná maska, ktorá poskytuje sťahovacie účinky a liftingový efekt pre vyhladenie pokožky, obnovuje harmóniu v objemoch a rozžiaruje tvár. Doprajte si ozajstný rituál krásy raz až 2-krát týždenne. 
Zdroj:Fotoarchív autorky.
Maska má jemnú bielo - ružovú holografickú farbu a obsahuje malinké ružové trblietky. Vďaka tomu je to maska, ktorú by som povýšila na najkrajšiu čo som kedy vyskúšala. Preto, keď si ju aplikujete na tvár, tak sa krásne budete ligotať ako svetielka na vianočnom stromčeku.

Maska má tiež príjemnú vôňu – jemnú nevtieravú jemne nasladlu. Tiež má gélovitu konzistenciu. Jej aplikácia nie je ničím výnimočná – len si ju pomocou prstov aplikujete na tvár. V tomto prípade budete presne vedieť, kde ste si ju už aplikovali a kde nie.
Zdroj:Fotoarchív autorky.
Odporúča sa ju nechať pôsobiť 10 minút. Ak ju necháte dlhšie, tak ako ja, môže sa vám stať, že vám bude maska jemne stekať. Po uplynutí doby zvyšky z nej zotriete obrúskom a následne dočistíte pleťovou vodou (aby ste sa zbavili všetkých trblietok). Vďaka trblietkam je pleť po zotretí masky krásne rozžiarená.

Už bezprostredne po aplikácii je cítiť, ako maska vsiaka do pleti a jemne ju sťahuje. Jemné pocity sťahovania pleti cítiť počas celej doby jej pôsobenia. Po jej zotretí som pozorovala, ako všetky póry na mojej mastnej pleti boli stiahnuté (neboli vôbec výrazné). Aj keď je maska určená pre staršie ročníky ako som ja, môžem povedať, že aj na seba som pociťovala vypnutejšiu pleť. 

2 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Blogerská súťaž: 40. výročie Giordani Gold - líčenie

11/14/2016 Unknown 12 Comments

Už je to presne 40 rokov čo luxusný rad Giordani Gold spoločnosti Oriflame, skrášľuje a rozmaznáva ženy po celom svete. Pri každom produktu je dôraz kladený na detail, luxusné spracovanie čoho dôkazom sú naozaj jedinečné obaly produktov.


Čo by to boli narodeniny bez oslavy? Každá oslava je jedinečná a výnimočná. V tomto prípade sa spoločnosť Orfilame spojila s portálom KamZaKrasou.sk, kde pred pár týždňami bolo vyhlásené prvé kolo súťaže pre blogerky. V ňom stačilo prihlásiť svoj blog a držať si palce, aby zastúpenie spoločnosti vybralo práve vás. A čuduj sa svete, mne sa to podarilo a ocitla som sa na zozname výhercov s ďalšími 14 blogerkami.
Zdroj: kamzakrasou.sk
Vybrať sme si mohli 4 produkty práve z tejto rady produktov. U mňa bola voľba jasná, a keďže s týmito produktmi malo byť vytvorené celé líčenie, preto som si vybrala:

* Giordani Gold Dlhotrvajúci krycí krém v odtieni Rose Beige – tento make-up som už kedysi mala, preto som o jeho kvalitách nepochybovala. Má skvelé krytie, preto som už nepotrebovala žiaden korektor na prekrytie nedokonalosti pleti.

* Preslávený Guľôčkový púder Giordani Gold v odtieni Natural Radiance – preslávený a každým ospevovaný púder vo forme farebných guličiek. Veľmi milo ma prekvapil svojou pigmentáciou, ktorá je maximálna. Jemné ťupnutie štetcom do guličiek a hneď máte líčka ako Marfuška z Mrázika.

* Predlžujúcu špirálu Giordani Gold v odtieni Black – špirála je takou klasikou, každý si ich chváli a navyše čo by to bolo za líčenie bez nalíčených rias? Preto som siahla po tejto predlžujúcej, ktorá má celkom prijateľný tvár kefky.

* Paletu očných tieňov Giordani Gold Luxury – táto paletka obsahuje 6 očných tieňov, 2 lesky na pery, rozjasňovač a farbu na líčka. Tiene sú krásne pigmentované – z nich som v líčení použila hlavne fialový, modrý, čierny a strieborný. Rozjasňovač je skôr matný, ale aj tak je použiteľný. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Aby sme to nemali príliš jednoduché, tak sme dostali aj zadanie – ELEGANCIA TALIANSKA. takáto téma preto, lebo tento luxusný rad Giordani Gold je inšpirovaný eleganciou a sofistikovanosťou talianskeho životného štýlu. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Každému ako prvé pri takejto téme napadne poobzerať sa po internete a zistiť, ako sa talianske ženy líčia, čomu dávajú prednosť atď. Je to riešenie a skvelá inšpirácia - v líčení vsádzajú na nevýrazné líčenie očí s čiernou linkou, trošku výraznejším rúžom a pleťou odetou do bronzeru.  Avšak, v tomto prípade som trošku rebel, a hlavne takéto výročie si zaslúži naozaj pompéznu oslavu, na ktorú sa hodí výraznejšie líčenie. K tomu mňa pri tvorbe inšpirovalo víno, vďaka ktorému je Toskánsko preslávene po celom svete. Nie hocaké víno, ale červené vyrábané z červeného hrozna (ktoré je v skutočnosti fialovo-modré) odeté do dizajnových fliaš, doplnené o zaujímavé vignety. Z toho vzniklo aj moje líčenie à
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Aké líčenie by ste zvolili vy na takúto tému? A aké produkty by ste si vybrali?

12 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Collistar Moisturizing Toning Lotion

11/10/2016 Unknown 0 Comments

Po dlhšej, respektíve veeeľmi dlhej dobe, sa hlásim opäť. Po skončení VŠ nastalo pre mňa hektické obdobie, a preto som to tu veľmi zanedbala, čo ma veľmi mrzí. 

Preto to dnes napravím s recenziou na čistiace pleťove tonikum: Collistar Moisturizing Toning Lotionktorý si môžete kúpiť na e-shope elnino.sk. Práve odtiaľto ho mám práve ja. Tonikum mám doma už celé leto. A tak povediac, nevedela som, čo s ním. Teda, samozrejme viem načo a dokonca aj ako ho použiť, no mala som z neho zmiešané pocity. No po takejto dlhej dobe, už viem či doň investovať alebo nie.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Ak si ho objednáte, tak vám príde zabalené v krabičke, ktorá je pomerne jednoduchá na dizajn - biela krabička s tyrkysovými detailami a zlatým písmom, ktorým je natlačené logo spoločnosti pôsobí minimalistický. Po otvorení krabičky na vás vykukne samotné tonikum odeté do tyrkysovej plastovej fľaše.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Pleťové tonikum/ hydratačné tonikum upokojuje pleť a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Pleť je upokojená a vyživená. Aplikujte každé ráno a večer pomocou vatového tampónu na vyčistenú pleť.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Tonikum má príjemnú nevtieravú vôňu. Má bielu miestami priesvitnú farbu a tekutú konzistenciu. Jeho objem ja 200 ml - musím povedať, že na takýto objem vydrží naozaj dlho. Pri použití ho jednoducho nalejete na tampón a vyčistíte si pleť.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Samotná funkcia tonika je okrem hydratácie aj dočístenie pleti. Práve preto, aby moja pleť bola naozaj dokonalo čistá a boli z nej odstránené zvyšky make-upu používam pleťové toniká. A toto nie je iné. Pleť naozaj dočistí.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Čo mi však trošku vadí je to, že väčšia časť tohto toniká vsiakne do tampónika, a preto sa na pleť dostane už menšie množstvo produktu. Tiež mám miestami pocit, že moja pokožka je po použití dosť lepivá. Čo sa však týka hydratácie, tak tá je obstojná - pleť je na pocit hydratovaná, ale nie v takej veľkej miere, ako by som to ja požadovala. Takže nabudúce už asi doň neinvestujem. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Vianočný darček pre moju najlepšiu kamarátku

11/05/2016 Unknown 4 Comments

Už je to zopár rokov, čo sa skončili moje stredoškolské časy, dennodenné sedenie v lavici a počúvanie výrokov našich profesorov, písanie slohových prác, rátanie príkladov a naše hundrania – načo nám to všetko bude? Veď v živote stačí vedieť zrátať peniaze na výplatnej páske a to je všetko :D. Časy, kedy sme písali slohové práce ako úvahy, rozprávanie, diskusný príspevok apod., sú dávno za nami a dnes sa nad našimi pochodmi myšlienok len pousmejeme. Myslela som si, že už asi nikdy v živote nič podobne písať nebudem. No ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy, a tak sa tu teraz pokúšam vytvoriť niečo na tému: Vianočný darček pre moju najlepšiu kamarátku.
Zdroj: kamzakrasou.sk
Ak ste sa práve zamysleli, prečo práve takáto téma, tak odpovedí sa núka hneď niekoľko, no ja mám 2. Po prvé: blížia sa Vianoce - to najkrajšie ročné obdobie, ktoré majú v obľube malí aj veľkí. Obdobie spojené s darčekmi, a preto ak neviete, čo podarovať kamarátke tak sa môžete inšpirovať. Po druhé: a to je asi ten hlavný dôvod - je súťaž, ktorá prebieha na portály KamZaKrasou.sk v spolupráci so spoločnosťou Mary Kay. Kreatívna súťaž pre všetky blogerky – preto ak máte záujem, tak sa určite zapojte, pretože ceny sú viac ako lákavé.
Každý z nás veľmi rád dostáva darčeky, no krajší pocit je niekoho obdarovať a pozorovať ako sa z darčeka vytešuje. Miestami sú to nervy, pretože človek nevie, či sa mu to bude páčiť a aká bude reakcia dotyčnej osoby. No o to je to väčšia radosť, ak sa darčekom trafíte do vkusu danej osoby. A to pletí nielen na Vianoce, ale aj pri každom inom sviatku – či už sú to narodeniny, meniny alebo len tak.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Ja mám hneď niekoľko adeptov na to, čo by som najlepšej kamarátke z portfólia spoločnosti Mary Kay venovala – a nielen jej, ale každému jednému / každej jednej z vás. Určite by to bola kefka - Mary Kay® Skinvigorate™ Čistiaca kefka. Šikovný pomocník, ktorý správy všetku prácu za vás. Stačí stlačiť jeden gombík, ktorý roztočí kefku a už len malými krúživými pohybmi sa posúvať po tvári sem a tam. Jednoducho vás zbaví všetkých pozostatkov make-upu, ktoré nedokázal odstrániť váš najmocnejší rytier menom odličovač. Navyše pôsobí aj ako peeling, a preto vás zbaví všetkých odumretých odpadlíkov a vám ostane len krásna hladká pleť. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Druhým a tým najdôležitejším produktom je čistiaci gél na pleť. Bez neho by bola čistiaca kefka len opusteným vojakom na vojnovom polí. Z väčšej časti práve čistiaci gél bojuje so všetkými nečistotami na pleti. Preto voľba by padla na BotanicalEffects® Čistiaci gél. Inovovaný gél, ktorý má hraví obal, skvelú vôňu, no podstatnejšia je jeho funkcia. Hlavným poslaním je pleť dôkladne vyčistiť. Gél je plný výťažkov z dračieho ovocia  a aloe vera.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Dračie ovocie je nabité množstvom antioxidantov, vďaka ktorým pomáha bojovať proti voľným radikálom, ktoré zapríčiňujú poškodenie pokožky. Aloe vera zas pomáha udržiavať hydratačnú bariéru pokožky. Preto, ak by som mala vybrať len jeden jediný produkt z portfólia spoločnosti Mary Kay ,tak bol by to práve generál ČISTIACI GÉL, ktorý môžete použiť aj bez čistiacej kefky.


A čo vy? Čo by ste darovali svojej najlepšej kamarátke?

4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.