Mary Kay® Korektor Perfecting Concealer™

2/06/2017 Unknown 4 Comments

Myslím, že korektor patrí medzi produkty, ktoré majú svoje miestečko v kozmetickej taštičke každej z nás. Je to variabilný pomocník, ktorý môžete využiť na riešenie viacerých nedostatkov. Ak chcete prekryť tmavé kruhy pod očami – šup s korektorom pod oči. Jazvyčky po akné? To tiež hravo zvládne korektor. Začervenané mieste, ani to nie je problém pre korektor.
Pridať popis
Keďže je to skvelý pomocník, ktorý sa dá vyučiť na viacero problémov, tak vám dnes predstavím novinku, ktorá pochádza z dielne spoločnosti Mary Kay a to Korektor Perfecting Concealer. Produkty tejto značky si môžete zakúpiť jedine u nezávislých kozmetických poradkýň Mary Kay.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Tento novučičký korektor je dostupný v 4 farebných prevedeniach. Preto ak máte svetlejší alebo tmavší tón pleti, tak si vyberiete svoj ideálny odtieň. Ja som testovala odtieň Deep Ivory – čo je korektor s béžovým podtónom.

Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Získajte bezchybný prirpdzených vzhľad pleti! Tento korektor vylepšuje váš vzhľad, pokiaľ trpíte tvorbou pigmentových škvŕn a farebných nedokonalostí, môžete dosiahnuť bezchybný vzhľad. Navyše pomáha zakrývať známky začervenanej pleti, takže pokožka vyzerá kompaktnejšia. Ale to nie je všetko! Pretože nechcete, aby váš korektor len dobre vyzeral, ale chcete tiež, aby bol kvalitný, Mary Kay® Korektor Perfecting Concealer™ je nabitý antioxidantmi a pomáha chrániť proti voľným radikálom, ktoré sú pre pleť škodlivé. Je to multifunkčná výhoda, multifunkčný zázrak! Navyše je možné ho použiť s ďalšími prípravkami, je ľahko kombinovateľný a veľmi rýchlo schne, čo sa bude páčiť každej žene, ktorá je stále v pohybe. S Mary Kay® Korektorom Perfecting Concealer™ získate perfektné krytie, vďaka ktorému budete vyzerať každý deň skvelo.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Balenie korektoru je pre mňa ideálne. Tekutý korektor s jemným aplikátorom je najlepší pre jeho cielenú aplikáciu na miesto, na ktorom chcete prekryť nedostatok. Ak je to nedokonalosť ako začervenané miesto alebo jazvička po akné, pigmentové škvrny alebo samotné akné – stačí s aplikátorom ťupnuť na dané miesto a korektor už len rozotrieť.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Ak máte v pláne korektor použiť na prekrytie tmavých kruhov pod očami, tak najlepšie je ním nakresliť trojuholník a ten rozotrieť či už štetcom alebo prstami. Tak či onak, poradí si s prekrytím všetkého. Má skvelé krytie a rovnako aj výdrž. Ak ho poriadne zapúdrujete nijako sa vám nezleje a vydrží celý deň.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Pre mňa je však tento odtieň trošku svetlý, preto zvyknem po ňom prejsť so štetcom od make-upu aby tvár vyzerala prirodzenejšie a jednotnejšie. Korektor určite odporúčam, je to skvelý pomocník, ktorý má ideálne krytie a dlhú výdrž aj na mastnej pleti. 

4 komentáre:

  1. chcem ho už dlhšie skúsiť ,tak som zvedavá ako mi sadne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý, že je tak světloučký, to se vidí málo.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten korektor je záááázrak. A počúvam to o ňom aj vo svojom okolí :) Chystám sa ho recenzovať tiež :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vááááu tento korektor može byť užastný :OOOO to krytie !

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.