MAry Kay: Kolekcia Saténové ruky (White tea & Citrus) a Moroccan Dunes (paletka očných tieňov)

4/04/2017 Unknown 1 Comments

Nezabúdate na starostlivosť o ruky? Myslím, že si to rovnako zaslúžia ako naša pleť, či telo. Po mrazivom zimnom období si zaslúžia len to najlepšie. Samozrejme starostlivosť by sme im mali dopriať aj po ťažkej práci. Len samotné krémovanie rôznymi krémami je niekedy nepostačujúce, preto by sme nemali zabúdať ani na starostlivosť formou kúpeľa alebo kúri pre naše ručičky, ktoré nás takpovediac živia.


Okrem krásnych rúk, by sme si mali dať záležať aj na svojom vzhľade. Tým dokážeme očariť nejedného okoloidúceho, ale mnoho z nás sa vďaka dekoratívnej kozmetike cítia oveľa viac sexy a príťažlivejšie. Preto vám dnes predstavím Kolekciu saténové ruky a paletku Moroccan Dunes,pochádzajúce z dielne spoločnosti Mary Kay. 


 Saténové ruky White Tea & Citrus

Keďže ide o kolekciu pozastavujúcu z troch krokov, tak obsahuje tri prípravky – Zjemňujúci peeling s bambuckým maslom (220 g), Vyživujúci krém s bambuckým maslom (85 g) a Ochranný zmäkčujúci krém (60 g). Všetky tieto produkty sa vzájomne podporujú a dopĺňajú pre ozajstný saténový vzhľad rúk.


 Krok 1: Chráni a pripravuje 

Pre prvý krok je určený Ochranný zmäkčujúci krém, ktorý má hutnú konzistenciu. Svojím vzhľadom a konzistenciou pripomína klasickú vazelínu. Tento krém (vazelína) nemá žiadnu typickú vôňu, povedala by som, že je úplne bez akejkoľvek arómy. Krém pomáha na pokožke vytvoriť bariéru, ktorá udrží vlhkosť a zároveň prepustí účinky nasledujúcej starostlivosti. 


Krok 2: Čistí a zjemňuje

Pre tento krok je určený Zjemňujúci peeling s bambuckým maslom, ktorý obsahuje jemné peelingové čiastočky. Peeling má pumpičkové balenie, vďaka ktorému si nadávkujete primerané množstvo peelingu. Ten si rovnako vmasírujte do pokožky rúk a samozrejme nevynechajte ani oblasť medzi prstami. Následne si ruky opláchnite vodou.


Krok 3: Vyživuje a upokojuje

Posledný krok a zároveň posledný produkt z tejto kolekcie je Výživný krém s bambuckým maslom, ktorý ponára ruky do okamžitej hydratácie. Hneď po použití vám zmizne pocit suchých rúk, veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Krém má akurátnu konzistenciu, vďaka ktorej sa po pokožke s ľahkosťou kĺže a božský ju hýčka. Ruky sú na dotyk úplne saténové a hladké. Môžem povedať, že aj viditeľnejšie mladšie.


 Pure Dimensions™ Paletka očných tieňov

Paletka v odtieni Moroccan Dune má krásne poskladané 4 tiene, ktoré sa dajú ľahko kombinovať. Avšak ako prvé paletka záujme reliéfom jednotlivých tieňov, ktoré majú tvar piesočných dún. Tento odtieň paletky obsahuje - očný tieň vo farbe šampanského (niečo medzi béžovým a zlatým), krásny meruňkový očný tieň, hnedý a olivový tieň


Pigmentácia paletky je tiež skutočné očarujúca - jedinou nevýhodou je, že tiene mierne prášia a pri nanášaní opadávajú pod očné viečká, avšak nie to také hrôzostrašné - odličovač si s tým hravo poradí. Výdrž očných tieňov je priemerná - na mastných viečkach s podkladovou bázou vydržia približne 7-8 hodín. 


Ja som si paletku obľúbila, pretože obsahuje tiene, ktoré sú ideálne na každý deň. Ak nechcem žiaden výstrelok len jemné líčenie, tak siaham práve po tejto paletka. Ak vás paletka zaujala, tak pozrite na oficiálne stránky spoločnosti Mary Kay, kde sa môžete pozrieť aj na jej sestru v odtieni Maui Gardens. 


Zaujalo vás niečo z týchto produktov od spoločnosti Mary Kay?

1 komentár:

  1. Satin hands je moja najobľúbenejšia rada na ruky, a paletka je taktiež skvelá :) ešte viac sa mi páči tá druhá v odtieňoch Maui gardens, s ktorou mám na blogu práve aj líčenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.