Panasonic ES-WS24 Elipátor pre pohodlné odstraňovanie chĺpkov

9/17/2017 Unknown 0 Comments

Po lete sa mnoho z nás opäť začína premieňať na Yetiho. Kým sme si počas leta dávali záležať na našom zovňajšku a ukazovali svoje sexy nôžky, v nasledujúcom období im nebudeme venovať veľkú pozornosť – veď dlhé nohavice dokážu ukryť všetko. Poďme však bojovať s týmto zaužívaným zvykom a bojujme proti neželanému ochlpeniu celoročne. Buďme sexy v každom ročnom období, no čo je najdôležitejšie – robme to pre seba.

Aké sú vaše zaužívané spôsoby odstraňovania chĺpkov? Ja som dlhé roky používala klasiku – penu na holenie a žiletku. No nie je to najideálnejší spôsob, ak chcete mať hladké nohy dlhší čas. Preto som experimentovala a vyskúšala som si aj iné spôsoby, ako je napríklad cukrová depilačná pasta alebo depilačné pásiky. Každý z týchto spôsobov mal niečo do seba – mal nejaké pozitíva, ale aj negatíva. Avšak, aj napriek tomu som stále premýšľala aj o iných možnostiach.
Panasonic ES-WS24 
Viete čo? Taká možnosť sa mi naskytla pred pár mesiacmi, kedy som dostala možnosť otestovať Panasonic ES-WS24 Epilátor. Myslíte, že je to ten najlepší spôsob na odstránenie neželaných chĺpkov na tele, a že výsledný efekt vydrží naozaj dlho? Poďme však pekne po poriadku. Nebudem vás zaťažovať technickými parametrami (tie asi až tak veľmi podstatné nie sú J ), prejdime radšej na dizajn.
Panasonic ES-WS24 - obsah balenia
Tento epilátor je výsostne ženskou záležitosťou. Je odetý do bielej a ružovej farby, čo z neho robí elegantný dámsky prístroj. Je menší, vďaka čomu padne do každej (aj menšej) dámskej ruky. Tým, že je menší tak sa s nim ľahko manipuluje. Prístroj poskytuje jednoduchú a hladkú epiláciu prostredníctvom 24 pinziet, ktoré efektívne zachytávajú aj chĺpky tesne pri pokožke. Eilátor disponuje 2 rýchlostnými stupňami – vyberte si ten, ktorý vám vyhovuje najviac. Pri prvom stupni je bolesť pri epilácii menšia avšak samotná epilácia trvá o niečo dlhšie. Pri druhom rýchlostnom stupni je bolesť pri epilácii o trošku cítiteľnejšia, avšak strávite menej času v kúpeľni pri epilácii.
Panasonic ES-WS24 - epilačné a holiace hlavice
Epilácia a holenie v jednom
Samotný epilátor nie je čisto epilátorom. V balení nájdete 4 hlavice, ktorými môžete chĺpky epilovať (epilačná hlava ťahá chĺpky od korienkov) alebo holiť (holiaca hlava strihá chĺpky na povrchu). Viete aký je ďalší rozdiel medzi epiláciou a holením? Pri odstraňovaní chĺpkov holením nepociťujete žiadnu bolesť. Rovnako vďaka týmto 4 hlaviciam môžete bojovať s chĺpkami nielen na nohách, ale aj na rukách poprípade v intímnych partiách.
Panasonic ES-WS24 - adaptér
Používanie prístroja Panasonic
Ako som písala, vďaka jeho menším rozmerom sa s ním manipuluje pohodlne. Avšak jediné čo ma mrzí, tak je fakt, že je určený len na suché holenie. Výrobca tento prístroj nevybavil nabíjateľnou batériou, preto je potrebné pri jeho používaní mať po ruke adaptér a samozrejme prístup k elektrine. Takže, zabudnite na to, že by ste si ho vzali do sprchy. Z tohto dôvodu si svoj čas strávený starostlivosťou o svoj zovňajšok a teda čas strávený v kúpeľni o niečo predĺžite.
Panasonic ES-WS24 - epilačná hlavica
Ochrana pokožky na šetrnú epiláciu
Ochrana pokožky udržiava pokožku na mieste, takže epilátor odstraňuje chĺpky bez naťahovania pokožky. Výrobca uvádza, že tento postup je bezbolestný a prináša dlhotrvajúci výsledok. Avšak tu sa zastavme. Bezbolestná epilácia? Skúšal si to výrobca sám na sebe? Mal by! Lebo žiadna epilácia nie je bezbolestná a to ani pre použití cukrovej pasty alebo depilačných pásikov. Takže áno, pri epilácii budete bolesť pociťovať, ale je znesiteľná a trvá naozaj len chvíľku.
Panasonic ES-WS24 - holiaca hlavica
Dlhotrvajúci výsledok je tiež individuálny. Každá z nás má predsa inú hrúbku chĺpkov – niektoré ich majú jemné a takmer neviditeľné, iné ich zas majú hrubšie, pevnejšie a viac viditeľnejšie. Samozrejme výsledný efekt je závislí aj od rastového cyklu chĺpkov. Niekomu rastú rýchlejšie, niekomu zas pomalšie. Takže, ak budete z každej strany počúvať, že epilátor je najlepšia vec na svete, pretože ho stačí použiť len raz mesačne, tak tomu neverte. Radšej sa presvedčte samy na sebe a spravte si svoj vlastný obraz.
Panasonic ES-WS24 
Ja patrím k tým, ktorým chĺpky rastú pomerne rýchlo a sú hrubšie. Z tohto dôvodu mne výsledný efekt krásne hladkých nôh, po epilácii týmto epilátorom, vydržal približne 2 týždne. Preto epilátor používam tak 2-krát do mesiaca aby som si udržala hladké nohy. Avšak v porovnaní so žiletkou, ktorú som doposiaľ musela používať 2 až 3-krát do týždňa, je tento výsledný efekt (po epilácii) pre mňa prijateľnejší.

Avšak každé odstraňovanie chĺpkov má aj svoje negatíva. Pri použití žiletky je to možné porezanie, ktoré si môžete spôsobiť. Pri použití epilátora je to zase začervenanie pokožky, ktoré vzniká v dôsledku vytrhnutia chĺpkov. Mne toto začervenanie zmizlo v priebehu niekoľkých hodín. Každopádne, tento epilátor hodnotím ako priemerný prístroj, ktorý sa bude hodiť každej slečne, ktorá začína s epiláciou. Je ľahký, má menšie rozmery a jednoducho sa s nim manipuluje. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.