Oriflame 17/2017 - inšpirácia na vianočné darčeky II.

12/14/2017 Unknown 0 Comments

Vo vianočnej nádielke budeme ešte pokračovať. Takýchto inšpiratívnych článkoch s tipmi na darčeky nie je nikdy dosť. A navyše, ak patríte k tým, čo si to nechávajú na poslednú chvíľu, ehm tak ako ja, tak takéto inšpirácie nie sú vôbec na škodu. Tak sa pohodlne usaďte a vychutnajte si príjemnú nálož darčekov, ktoré môžete venovať každému, komu chcete vyčariť úsmev na tvári.


Toaletná voda Friends World
AJ vy máte pocit, že tieto pánske vône voňajú všetky rovnako? A hlavne, tiež vám všetky pripomínajú vodu po holení a to aj napriek tomu, že majú úplne iné zloženie? Dúfam, že áno a že to nemám takto len ja. Každopádne, ak viete aké vône má v obľube vaša polovička, brat, tatino, ujo, svokor ... tak rozhodne ho obdarujte práve ňou. Táto, samozrejme vonia ako pánska po holení, avšak podľa mojej polovičky je to príjemná energická a svieža drevitá vôňa. Avšak, nakoľko ide o toaletnú vodu, tak nie je až taká dlhotrvácna a intenzívna. Každopádne je to vôňa, ktorá poteší :).


Dámske hodiny Elegance
Jedná povera hovorí, že partneri by si navzájom nemali darovať pod stromček hodinky, pretože sa do roka a do dňa rozídu. Tak potešte týmito hodinkami v elegantnom červenom prevedení svoju maminu alebo inú žienku v rodine. Tieto menší ciferník vďaka čomu sa hodia hlavne pre dámy s užším zápästím. Moja mamina sa do nich zamilovala hneď, keď ich zbadala. Navyše vám prídu zabalené v peknej darčekovej krabičke, na ktorú stačí napísať meno obdarovaného. O darček máte postarané bez zbytočnej piplačky s balením.


Pánske hodinky Ritzy
Rovnako ako dámske hodinky, tak aj tieto pánske vám prídu zabalené v darčekovej krabičke. Tieto majú klasické čierne prevedenie, ktorým hádam človek nič nepokazí. Priemer ciferníka je 4,2 cm, takže ak nemáte príliš v rodine príliš náročného chlapa (ten môj musí mať širší ciferník, lebo je to viac štýlovejšie), tak sa mu budú hodiť. Ak hodinky beriete len čisto ako doplnok, ktorý dobre vyzerá na ruke, tak tieto sa budú hodiť ako ku košeli, tak aj k svetru.

Kolekcia Milk & Honey
Začnem sadou uterákov – tie sú úplne rozkošnéeee. Majú 30x30 cm, čo je ideálna veľkosť uterákov na tvár (aj keď niektorí majú radi väčšie uteráky). Mne tento bohato stačí, navyše má výšivku včelieho plastu, čo je príznačne k tejto medovej kolekcii. Uteráčik je jemný a häbbký, vôbec tvár neškriabe a skvelo vodu nasáva. Čo je príjemnou bodkou na záver - tak príde vám previazaný stuhou. Oceňujem, že v Oriflame si dali toľkú námahu a takto produkty/veci pekné balenie. Nie je to síce nič extra prečačkané, no poteší to.

V kolekcii nájdete tiež Krém na ruky a telo Milk & Honey Gold Festive Orchid – toto sa od jeho predchádzajúcich kolegov vo svojom zložení, vôní ani účinkoch nijako nelíši. Jediné, čo je na ňom odlišné, je jeho čierno zlaté prevedenie. Minimalizmus, ktorý však poteší hlavne puntičkárov, ktorý si dávajú veľmi záležať na balení.

Kedysi tuhé mydla patrili medzi najvyužívanejšie produkty na umývanie rúk, či celého tela. Mnohí ich považujú za nehygienické (hlavne vtedy, ak jedno mydlo používa celá rodina) preto dávajú prednosť tekutým. Mne je už teraz jasné, že svoju domácnosť budeme zásobovať oboma verziami mydla. Pre mňa tekuté a pre moju polovičku tuhé. Totižto, môj drahý dáva prednosť práve tuhým mydlám. Toto má príjemnú medovú vôňu  a pokožku vôbec nevysúša.

Ak plánujete na Vianoce niekoho potešiť kozmetikou a luxusnou vôňou, tak celú kolekciu odporúčam.

Tekuté mydlo Essence & Co. S magnóliou a divými figami
Keď už sme pri tých mydlách, tak svoje rúčky som potešila voňavým tekutým mydlom s úžasnou vôňou. Mne v tejto prevláda magnólia a niekde v pozadí cítim jemnú vôňu čerstvých fíg. Mydlo má pumpičkové balenie, ktoré je viac hygienickejšie a k tomu praktickejšie – niet mu čo vytknúť. Mydlo navyše pokožku rúk hydratuje, skvelo čistí a zanecháva ju jemnú. Za mňa, sú tieto mydla Essence & Co. skvelé, preto sa k ním rada vraciam - o čom svedčí aj fakt, že toto nie je moje prvé balenie.

Deka s vianočným motívom
Ja sa už pomaly pripravujem na maratón vianočných filmov, seriálov a rozprávok, bez ktorých by Vianoce neboli Vianocami. Zaslúžený oddych po celom roku práce pred TV, bude naozaj zaslúžený (aspoň dúfam). Len tak ležať zababušene v takejto teplej vianočnej deke, k tomu varené vínko alebo vianočný punč – pravá vianočná pohoda. Už sa tiež takto vidíte? Tak v tom prípade túto deku musíte mať. Z jednej strany je červená s bielymi vianočnými motívmi a z druhej strany je biela s červenými motívmi. Čo ma milo prekvapilo, tak deka je dosť hrubá a príjemne teplá. Jej rozmery – 160 x 200 cm zaručia, že sa pod ňu zmestíte aj dvaja ;).

Ceruzka na oči The ONE
Čo by to boli za Vianoce a oslava Nového roka bez premysleného outfitu a šmrncovného líčenia? Práve preto sa vám budú hodiť nové ceruzky na oči. Krémové ceruzky sa ľahučko kĺžu po očných viečkach, no trošku ťažšie sa zapracúvajú a blendia štetcami. Odtiene Sparkly Brozne a Iced Pink obsahujú trblietky, kdežto odtieň Vivid Burgundy je matnejší.

Šatka Puritan
Buďte pôvabné aj v zimnom období. Táto farebná šatka je možno síce ťažšia na kombinovanie, no stále je to skvelý doplnok, ktorý oživí outfit. Je síce tenšia, preto sa bude hodiť skôr na jar a teplejšie dni, kedy už nebudeme musieť vrstviť oblečenie. Vybrala si ju moja mamina, ktorú zaujala už v katalógu. Tak potešte ňou aj vy tú svoju.

Omladzujúci diamantový očný krém
Týmto očným krémom potešíte hlavne svoju maminu. Aj keď, mohla by sa uraziť, že jej chcete naznačiť, že už nepatrí k tým najmladším, ta moja sa krému potešila. Ak viete, že nejaká žena vo vašom okolí si dáva záležať na vzhľade, tak tento krém je tým pravým orechovým. Redukuje tmavé kruhy a vačky pod očami, vyhladzuje vrásky (samozrejme neočakávajte extra zázraky, úplne ich vyhladiť nedokáže asi žiaden, dokonca ani ten najluxusnejší krém) a jemné linky. Čo dokáže tak intenzívne hydratovať pokožku očného okolia a redukovať tmavé kruhy. Krém obsahuje diamantový prášok, ktorý očné okolie rozžiaruje a presvetľuje. Mamina odporúča.

Natáčky na vlasy
Kulma na vlasy, žehlička na vlasy, fén na vlasy – klasická výbava každej ženy. No proste, bez nich by sme boli asi stratené. Samozrejme každá z nás túži po tom, čo jej príroda nenadelila. Jedná chce mať rovné vlasy, iná zase kučeravé a tieto produkty dokážu všetko.

No je tu aj ďalší produkt, ktorý vlasy natočí počas vášho spánku a tým sú natáčky. Penové natáčky, ktoré majú tvar makróniek a nie je potrebné ich zaisťovať pinetkami? Sem s nimi. V týchto sa skvelo spi – fakt, akoby ste mali pod hlavou ďalší vankúš. Vytvárajú bláznivé kučery, tak prečo ich nedopriať tým, ktoré si vlasy natáčajú? Vymeňte kulmu, ktorá zväčša vlasy ničí, za šetrnejší spôsob natáčania vlasov. Musím povedať, že natačky sú fajn, no ak mate dlhšie vlasy, tak si s jedným balením natačiek nevystačíte. Berte rovno 2 :).

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.