Oriflame hity a novinky kampane 2/2017

1/31/2017 Unknown 5 Comments

Nový rok so sebou prináša mnoho nového - nové zážitky, nové starosti, nové lásky, nové pracovné úspechy, nové spolupráce ... Mne toho priniesol veľa a jednou novinkou je spolupráca so spoločnosťou Oriflame. Vďaka tomu som dostala možnosť otestovať, nafotiť a podeliť sa s vami o môj názor na jednotlivé "vecičky", ktoré mi prišli.

Keďže ma kuriér zastihol v čase, keď som bola odcestovaná, tak bohužiaľ, tentokrát vám o všetkých novinkách  píšem tesne pred koncom kampane. Avšak ak vás niečo zaujme, tak stále máte týždeň na to, aby ste si to obzreli v aktuálnom katalógu 2/2017, ktorý je platný od 16.1 do 5.2.2017 😊.

Keď som sa po týždni vrátila domov, tak ma čakala celkom veľká krabica, ktorá bola plná noviniek. Nejde len o kozmetiku, ale aj o módne doplnky, ktoré sú pre každú ženu akousi drogou. Tentokrát je to celé poňaté v romantickom duchu, pretože sa k nám blíži sviatok všetkých zamilovaných. Poďme teda po poriadku.
Toaletná voda zaujme svojím decentným flakónom, ktorý padne priamo do ruky. Svetlo fialová toaletná voda v sebe spája jemnú, exotickú a vznešenú ženskosť. Je ideálna pre mladú ženu milujúcu parížsky štýl, a to hlavne vďaka tomu, že je kombináciou sladkého jablká, bieleho ibišteku a pižma. Jemne sladká kvetinová vôňa si ma naozaj získala a môžem vám ju vrelo odporučiť. Avšak odporúčam vám privoňať si k nej, pretože aj napriek tomu, že máte radi kvetinové vône - tak táto vám nemusí vyhovovať. Príkladom je moja mamka, s ktorou obľubujeme rovnaké vône, no táto jej nevyhovuje.

katalógový kód: 32871;  objem: 50 ml;  cena: 16,99 €
Aby sme nezabúdali na naše polovičky, tak je tu niečo aj pre nich. Táto toaletná voda v sebe spája mužskú eleganciu a vitalitu. Vôňa v sebe kombinuje grapefruit, levanduľu a kožené tóny. Podľa mňa v nej prevládajú hlavne kožené tóny, vďaka čomu ju robia výsostne mužskú sofistikovanú jemne korenenú vôňu. Presne takúto na mojej polovičke vyhľadávam.

katalógový kód: 32950;  objem: 75  ml;  cena: 16,99 €
Bonboniéry patria vo všeobecnosti medzi darčeky, ktorými sa obdarúvame. Čo tak tentokrát  siahnuť po niečom z čoho sa nepriberá? Tento úžasný krémik na ruky má lahodnú nugátovú vôňu a ešte sladšie balenie. Pokožku hydratuje, zanecháva ju jemnú a navyše krásne prevoňanú. Má príjemnú konzistenciu, ktorá nie je vôbec hutná a aj vďaka tomu sa do pokožky rýchlo vstrebáva. 

katalógový kód: 32846;  objem: 75 ml;  cena: 3,90 €
Keďže mám problematickú pleť, tak tomuto gélu som sa veľmi potešila. Keďže je to gél, tak má príznačnú konzistenciu, ktorá je mierne lepivá, avšak do pokožky sa rýchlo vstrebáva. Obsahuje komplex Detect s kyselinou salicylovou - práve tá je určená na liečbu akné. So zapáleným akné by si mal hravo poradiť v priebehu 8 hodín. O jeho účinkoch som sa ešte veľmi nepresvedčila, pretože som ho nestihla podrobiť poriadnemu testu. Gélik však má praktické balenie, ktoré sa hodí do každej kabelky. 

katalógový kód: 32651;  objem: 6 ml;  cena: 6,90 €
Tieto kapsuly sú určené pre obnovenie a navrátenie jemnosti a žiarivého vzhľadu pleti. Teda sú určené hlavne pre zrelšiu pleť, preto ich niekomu určite podarujem. Avšak môžem povedať, že je zaujímavé z takejto malej kapsuly získať všetky potrebné živiny pre pleť. Každá kapsula obsahuje prírodné oleje. A hlavne jedna takáto malá kapsula vám vystačí na tvár, krk a dekolt. 

katalógový kód: 32631;  počet: 30 kapsúl;  cena: 34,90 €
Ďalší krémik, ktorý bude z lásky darovaný niekomu, kto má zrelšiu pleť, na ktorej bádať príznaky starnutia. Nočný krém je určený na vrásky, je obohatený o sójový genisteín GenisteinSOY a komplex Amino+, ktoré vypĺňa hlboké vrásky a spevňuje kontúry tváre. Krém zaujme svojou jemnou nevtieravou vôňou, má príjemnú nemastnú konzistenciu. 

katalógový kód: 24188;  objem: 50 ml;  cena: 17,99 €
Obľubujem všetko čo je krásne voňavé, a preto po prvom otvorení tohto šampónu/kondicionéru som vedela, že si ho obľúbim. Má krásne sladkú mangovú vôňu, ktorú na vlasoch cítiť aj krátko po ich umytí. Šampón má extra veľké balenie, vďaka čomu sa s ním len tak rýchlo nerozlúčim a navyše, keďže dosť pení, tak ho nie je potrebné použiť vo veľkom množstve. Navyše je vo skvelej cene, ktorá je k takémuto veľkému baleniu dosť prijateľná. 

katalógový kód: 26449;  objem: 750 ml;  cena: 4,99 €
Patrím k tým, čo si doplnky a hlavne prstene z katalógov neobjednáva. Veľakrát len och-kám nad všetkými tými krásnymi doplnkami, avšak nakoľko mám celkom chudé prsty, tak mi je väčšina doplnkov veľká. Avšak v tomto prípade je to iné. Prsteň Eclat Mademoiselle je spojením zlatého "tela" a broskyňového kamienku, navyše je možné prsteň podľa potreby nastaviť. Teda ho môžete podľa hrúbky prsta roztiahnuť a stiahnuť. Jupíiii, konečne niečo pre mňa. Vďaka tomu mi prstienok sadol ako uliaty. 

katalógový kód: 29378;  veľkosť: univerzálna;  cena: 8,99 €
U mňa v šatníku si táto šatka rýchlo našla svoje stále miestečko. Patrím k tým, čo obľubujú šály a šatky v každom ročnom období (teda okrem leta). Preto keď som zbadala túto, tak som sa jej veľmi potešila. Je z príjemného pomerne teplého materiálu, má svetlo ružovú farbu - presne takú akú na šáloch a šatkách mám najradšej. Je to elegantný módny doplnok, ktorý musí mať každá žena. 

katalógový kód: 29406;  cena: 11,99 €
Na kabelkách si veľmi nepotrpím - prednosť dávam topánkam a oblečeniu. Stačia mi 2 kabelky na výmenu a je to. Avšak táto kabelka Cayenne ma očarila svojou malinovo - červenou farbou. Má 2 ramienka - jedno na nosenie cross body a druhé na nosenie v ruke. Kabelka je spojením 2 matriálov - kože a semišu. Nakoľko už nechodím do školy, tak takáto veľkosť kabelky veľmi vyhovuje - aspoň v nej nebudem nič musieť hľadať. Jej veľkosť je postačujúca na bežné nosenie.

katalógový kód: 29325;  cena: 22,99 € 
Šatka je oslavou lásky. Lásky, ktorá je veselá, romantická a nežná. Táto polyesterová šatka je zdobená zaujímavým vzorom s abstraktnou potlačou v strede, a na okrajoch má srdiečka a nápis "Love". Šatku určite odložím na teplejšie dni, kedy už nebudem musieť nosiť veľké teplé šály. No môžem povedať, že je naozaj krásna romantická. 

katalógový kód: 29326;  cena: 11,99 € 
Kozmetických taštičiek nie je nikdy dosť. Hlavne v prípade, že často cestujete. Sú to šikovný pomocníci, do ktorých si môžete zabaliť potrebné veci. Toto kozmetické puzdro The One je síce trošku menšie, no na štetce (poprípade niečo iné) je ideálne. Čierne puzdro je doplnené o biely nápis (logo) The One. 

katalógový kód: 29251;  cena: 9,99 €
13. Pinzeta a ceruzka na obočie Giordani Gold 
Pomôcky, vďaka ktorým si vykúzlite obočie ako filmové hviezdy. Pinzeta v praktickom ochrannom puzdre má v sebe vytlačené logo. Pohodlne sa drží v ruke a skvelo sa s ňou upravuje obočie.

Ceruzka na obočie v odtieni Brown je pre mňa trošku tmavá. Povedala by som, že je to niečo medzi hnedou a čiernou farbou. Čo však oceňujem, tak je to, že na jednom konci má kefku, ktorou si prečešte obočie pre konečný dokonalý vzhľad. Čo ma však trošku mrzí, tak je nutnosť ceruzku strúhať. Ja dávam prednosť skôr automatickým ceruzkám - ale to je len detail. 

katalógový kód: ceruzka - 33093; pinzeta: 28280
cena: ceruzka- 5,99 €; pinzeta: 2,99 €


 Čo hovoríte na tieto novinky? Objednávate si niečo z katalógov Oriflame?

5 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Nivea UPOKOJUJÚCA OŠETRUJÚCA MICELÁRNA VODA

1/30/2017 Unknown 3 Comments

Žiadna z nás by si nikdy, ale fakt nikdy nemala ľahnúť večer do postele bez toho aby sa odlíčila. Preto tú su odličovače – jednozložkové, dvojzložkové, hydratačné, pre citlivú pleť atď. A samozrejme na trhu nájdete aj micelárne vody.  Myslím, že tie sú v súčasnosti viac preferované ako ostatné odličovače.

Mňa na nich fascinuje ich variabilita. Kým nič také neexistovalo, tak som mala odličovač na oči, odličovač na pleť, odličovač na vodeodolnú riasenku, ach jaj. No micelárna voda toto všetko nahradila. Vďaka tomu, že obsahuje micely, ktoré zachytia všetky nečistoty, tak si s ňou vystačím.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Upokojujúca ošetrujúca micelárna voda od spoločnosti Nivea poskytuje hneď 3 funkcie v jednom použití. Pleť odličuje, čistí a ešte aj hydratuje. Za rok 2015 je podľa štúdii práve táto micelárna voda jednotkou v čistení pleti. Čo myslíte, je to tak?
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Objavte dokonalý odličovací a čistiaci prípravok, ktorý účinne odstraňuje nečistoty a zároveň je šetrný k pleti! Vďaka technológii micel pritiahnete ako magnet každodenné nečistoty, mastné čiastočky i stopy mejkapu. Dexpanthenol a olej z jadierok hrozna navyše hydratujú pleť a chránia ju pred podráždením.

NIVEA Upokojujúca ošetrujúca micelárna voda 3 v 1:
  • Odstraňuje mejkap, hĺbkovo čistí a zároveň hydratuje.
  • Vďaka technológii micel funguje ako magnet na nečistoty.
  • Zloženie bez parfumu pleť nedráždi.
  • Má upokojujúci efekt, je šetrná k očnému okoliu.
  • Dermatologicky a oftalmologicky testované a schválené.

Zdroj: Fotoarchív autorky.

Od doby, čo som po prvýkrát okúsila čaro micelárnych vôd, po iných odličovacích produktoch vôbec nesiaham. Micelárne vody dokážu zvládnuť všetko hravo v jednom kroku – odstraňujú makeup, čista pleť, sú šetrné, nedráždia pokožku. Okrem toho majú mnoho ďalších benefitov, o ktorých už isto viete.
Zdroj: Fotoarchív autorky.


Táto micelárna voda od spoločnosti Nivea nie je výnimkou. Ja sa ňou odličujem a musím povedať, že s riasenkou ako aj make-upom si poradí skvelo. Riasenku odlíči jedna radosť, aj keď sa mi občas stane, že sa zobudím z čiernou šmuhou pod očami – je to len vďaka mojej nepozornosti.
Zdroj: Fotoarchív autorky.


Po jej použití nie je vôbec potrebné pleť ešte oplachovať. Vôbec ju nevysúša, skôr jej dodá dávku hydratácie. Aj napriek tomuto faktu, ja si pleť ešte dočisťujem a to hlavne preto, lebo  moja pleť je mastná. Preto jej nestačí ju len odlíčiť, ale dodať ešte správnu starostlivosť. Ak máte v obľube používať  micelárne vody, tak túto určite vyskúšajte. Je to skvelá náhrada za akékoľvek dvojzložkové odličovače.  

3 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

LABELLO BALZAM NA PERY ORIGINAL NEON EDITION

1/26/2017 Unknown 3 Comments

Taký balzam na pery má svoju prioritnú funkciou – tou je hydratácia pier a zabránenie tomu, aby vaše pery popraskali. Zjednodušene povedané, že by mal hýčkať vaše pery a starať sa o ne ako v bavlnke. Avšak Labello svojim balzamom na pery pridalo ďalšiu estetickú funkciou.

Tento balzam má byť akýmsi módnym doplnkom pre vás a vaše kabelky. Priznajme si, ktorá z nás by rada vymenila svoj nudný balzam za dizajnový kúsok. Teraz môžete, pretože originálne Labello balzamy teraz zoženiete odeté v 6 neónových farbách.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Určite si hovoríte, že všetko neónové patrí k letu. Áno je to tak, no ani jeseň a zima nemusia byť nudné. Balzamy Labello sa tešia obľube u zákazníkov už dlhé roky. Originál tyčinkový obal je podľa mňa najideálnejším balením pre balzam. Nemusíte sa ho vôbec dotýkať vašimi prstami. Stačí balzam z tuby vysunúť a aplikovať na pery.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Doprajte perám starostlivosť, ktorú si zaslúžia. A sebe módny doplnok, ktorý nikto neprehliadne. V limitovanej edícii sme ošetrujúci balzam Labello Original obliekli do 6 žiarivých neónových farieb, ktoré svietia pod UV svetlom. Zloženie s bambuckým maslom, panthenolom a 12-hodinová hydratácia ale zostávajú. Zvoľte tú najlepšiu starostlivosť a dizajn, ktorý sa nedá prehliadnuť.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Nový hravý neónový obal, ktorý navyše pod UV svetlom svieti, bude hitom každej diskotéky. Ale to nie je jediné, čo tento balzam ponúka. Keďže je to balzam, tak by mal pery chrániť pred vonkajšími vplyvmi, ako je vietor, mráz a náhla zmena teplôt.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
A to veru všetko robí. Pery si hýčka tým, že ich krásne hydratuje vďaka bambuckému maslu. Balzam sa odporúča nanášať podľa potreby. Preto ja ho nosím stále so sebou, respektíve jeden mám v kabelke a jeden na stole.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

V tomto období mávam problém s tým, že mi praskajú pery. No odkedy používam tieto balzamy na pery, tak sa mi to zatiaľ nestalo, čo ma veľmi teší. Určite si túto edíciu balzamov nenechajte ujsť. Pery hydratujú, ošetrujú, skvelo vyzerajú a navyše majú príjemnú vôňu. 

3 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Dermacol AROMA RITUAL SHOWER GEL - PINK GRAPEFRUIT

1/23/2017 Unknown 5 Comments

Patrí medzi tie, ktoré si každodennú sprchu maximálne užívajú? Ja áno. Je to skvelý relax a navyše je to chvíľka pre vás, ktorú vám nik nemôže vziať. Taká horúca sprcha poprípade kúpeľ padne vhod, keď je vonku zima a vy už nikam nemusíte isť. Rovnako si človek dokáže skvelo porelaxovať.

Ku skvelému kúpeľu patria aj sprchové gély. Tie pokožku očistia od všetkej špiny, a navyše ak krásne voňajú tak je to skvelý bonus. A presne takéto sú sprchové gély od spoločnosti Dermacol. Sprchové gély Dermacol Aroma Ritual, si našli obľubu hádam u každého. Dnešný asi nebude výnimkou.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Sprchový gél Dermacol Aroma Ritual s vôňou pink grapefruit má celkom hravý obal. Jeho konzistencia je gélovitá a má priesvitnú farbu. Objeme je klasických 250ml – čo je primerané množstvo, ktoré vám vystačí cca na 1 mesiac pri každodennom používaní.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Sprchovací gél s grepovým olejom jemne čistí a rozmaznáva pokožku tela, dodáva jej sviežosť a energiu na celý deň. Energizujúca vôňa ružového grepu uvoľňuje nahromadený stres po celom dni a zmierňuje depresiu. Je blahodarný nielen pre telo, ale aj myseľ.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Zažili ste už skvelú sprchu, ktorá vám navodí príjemnú atmosféru a nabije vás množstvom energie? Ak nie, tak vďaka tomuto sprchovému gélu ju zažijete. Energizujúci ružový grep vám ulahodí nielen ako sprchový gél ale aj ako aromaterapeutický gél.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Gél má príjemnú vôňu – povedala by som, že to nie je úplne kyslí grapefruit, ktorý poznáte, ale skôr jemne sladko – kyslí grapefruit. Mne veľmi lahodí jeho vôňa, preto som si obľúbila večerné sprchy s jeho spoločnosťou. Človek by nikdy nepovedal, že sprchový gél môže dobiť energiu. No tento to dokáže. Skvelo vás preberie.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Po jeho použití je pokožka maximálne prevoňaná a rovnako aj kúpeľňa. Super je, že nerozmaznáva len myseľ ale aj telo – vďaka nemu je pokožka čistá, svieža a povedala by som, že aj jemne hydratovaná. Má však len jedna nevýhodu – tou je jeho obal. Je maximálne hladký, preto ak máte mokré ruky nemusí sa vám podariť tento sprchový gél vytlačiť z tuby. 

5 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

GERnétic GG Crėme

1/19/2017 Unknown 0 Comments

Na našom malom slovenskom trhu nájdete množstvo rôznych krémov. Hydratačné krémy, krémy proti starnutiu pleti, krém na vrásky, krém na akné a rôzne ďalšie na riešenie množstva problémov. Okrem toho však môžete siahnuť po krémoch s označením ako CC, DD, BB, EE apod. Tieto krémy môžeme povedať, že nahrádzajú make-upu, pretože poskytuje pleti jemný make-upový nádych. Avšak dnes vám mám možnosť predstaviť novinku v podobe GG krému od spoločnosti GERnétic.

Tento nový GG krém je svojou podstatou rozjasňujúci krém s optickou korekciou. Je určený na použitie na tvár, krk a dekolt. Ide o dokonalú tónovací krém, ktorý si majú obľúbiť všetky ženy už po prvom použití. Vďaka svojim vlastnostiam stiera zažité hranice medzi účinnou starostlivosťou o pleť a kvalitným líčením.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
GG krém je svojim vzhľadom nenápadný. Biela tuba doplnená o zlaté písmo a zlatý vrchnák, sa však v žiadnej kúpeľni nestratí. Tento krém má objem 30 ml, čo je klasický objem pri každom make-upe. No to, či nahradí váš make-up sa určite dozviete nižšie J
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Aktívne zložky :
·         Extrakt z kvetov Nechtíka lekárskeho - upokojujúce a regeneračné účinky.
·         Výťažky z riasy Chlorella - detoxikačné účinky, zvýšenie vitality pleti.
·         Extrakt z kvetov a listov Ľubovníka bodkovaného - upokojenie podráždenej pokožky.
·         Včelí vosk - zabraňuje dehydratácii pleti.
·         Arginín, olivový olej – regeneračné účinky.
·         Peptidový komplex - stimulácia unaveného metabolizmu.
·         Zmatňujúce mikroguľôčky bez silikónu (neupcháva pokožku).
·         Mikrokapsuly, ktoré pri rozotrení krému uvoľnia na pokožku farebné mikro-pigmenty.
·         UV faktor - ochrana proti UVA a UVB lúčom.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Účinky:
Pôsobí bezprostredne po aplikácii, pleť okamžite zjednotí a vyváži. Obsahuje mikrokapsuly, ktoré pri rozotrení krému uvoľní na pokožku farebné mikropigmenty a rozjasňujúce látky, vďaka ktorým dochádza k optickej korekcii vzhľadu pleti. Účinné výťažky zabraňujú únave pokožky. Stimulátory bunkového rastu podporujú správne fyziologické funkcie. UV faktor ochraňuje pokožku pred slnečnými lúčmi. Zmatňujúce guľôčky bez silikónu doladia celkový efekt. Pleť tak na dotyk pôsobí hodvábnym a napudrovaným dojmom.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Po takýchto podobných krémoch som nikdy v obchode nesiahla. Keďže moja pleť nie je dokonalá, tak som vždy siahala len po krycích make-upoch. Preto tento nový GG krém bol pre mňa veľkou výzvou. No po prvom použití si ma hneď získal. Je zaujímavé pozorovať ako sa takmer biely krém s mikrokapsulami pod vplyvom tepla prstov rozpúšťa a mení svoju farbu. Dokonalo sa prispôsobí tónu pleti, preto je jedno, či ste bleduľky alebo máte tmavší tón pleti.
 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Čo je na ňom tiež zaujímavé tak je jeho netradičná vôňa, ktorá sa nedá tak ľahko popísať, ale na tvári ju cítite celý deň. Ja som si ho obľúbila a to hlavne keď som bola na dovolenke, kde moja pleť vďaka opáleniu bola krásna a hlavne bez nedokonalostí. Úplne som si s nim vystačila. Pleti dodal krásny nádych. Avšak, ak máte nedokonalosti na pleti ako sú jazvičky po akné poprípade samotné akné, tak to bohužiaľ nezakryje. No ak si ho dáte pod make-up, tak tiež spĺňa svoje účinky.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Krém pleť nádherne rozjasní. Hneď ako si ho dáte na pleť, tak pôsobí živšie a rozžiarenejšie a rovnako pleť zjednotí. Krém som si obľúbila nielen ja, ale aj mamka a to už je čo povedať. Totižto mamka nepoužíva žiaden make-up, v jej repertoári je len riasenka. No tento krém používa s obľubou každý deň, keď sa chystá do práce. Určite vám ho obe odporúčame všetkými desiatimi. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Revlon Dramatic Definition maskara

1/16/2017 Unknown 1 Comments

Umelé riasy sa v poslednom čase dostávajú do popredia a môžeme povedať, že zažívajú naozaj veľký BOOM. Sú efektné a ak nieto nemá prírodou nadelené „bábikovské riasy“ tak je to ideálny spôsob ako si ich dopriať. Trošku lepidla a je to - krásny zvodný pohľad, ktorému neodolá žiaden chlap.

No čo ak nemáte čas na to, aby ste si tie riasy nalepili? V tomto prípade je tu ďalšia záchrana. A tou sú riasenky. Tie sú dostupné v rôznych farebných prevedeniach, s rôznym tvarom kefky určené pre rôzne efekty. Väčšina žien bez toho aby si nedala aspoň riasenku na oči, nevyjde z domu. A ja to celkom chápem, veď skúste sa nalíčiť bez toho aby ste si dali riasenku. Ak teda neviete po akej siahnuť, tak vám dnes prinášame typ na riasenku od spoločnosti Revlon a to Dramatic Definition Mascara.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
V portfóliu spoločnosti  Revlon môžete nájsť hneď niekoľko riaseniek. No v jej portfóliu je kolekcia 5 riaseniek, ktoré majú takmer rovnaký obal. Líšia sa len farbou vrchnáčika a samozrejme tvarom kefky. Každá z nich je určená pre dosiahnutie iného efektu – jedna je pre objem a dĺžku, ďalšia zas pre obrovský objem, jedna zas pre dosiahnutie všetkých výhod, a jedna pre dĺžku.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
REVLON DRAMATIC DEFINITION™ MASCARA pre dokonale výrazné riasy bez zlepencov. Riasenka pre výrazné a neodolateľné riasy. Silikónová kefka dokáže riasy perfektne oddeliť a prečesať. Jemná textúra nezlepuje ani nezaťažuje riasy. Dodajte svojím riasam zvodný pohľad.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Na prvý pohľad som si povedala, že je to riasenka pre mňa ako stvorená. Zo všetkých tvarov a materiálov kefiek, práve takéto umelé (silikonové) mám zo všetkých najradšej. K tomu malinké štetinky, ktoré sa pohrajú s každou riasou – čo viac si priať J.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Pri prvom použití každej riasenky je potrebné si nájsť ten správny fígeľ ako s ňou pracovať, aby ste dosiahli želaný efekt. Ja túto používam už asi 2 mesiace a musím povedať, že ani raz ma nesklamala. Vždy vytvorí efekt krásne predĺžených a oddelených rias.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Kefka ma tiež ideálnu veľkosť a tvar na úpravu nielen horných ale aj spodných rias. Riasenka na očiach veľmi rýchlo zasychá, avšak mne sa stáva, že po celom dni s riasenkou na očiach ju mám otlačenú na hornom viečku. Ja si ju vždy aplikujem v 2 vrstvách, pretože tak dosiahnem požadovaný vzhľad a zafarbenie.

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Sleek Paletka Enchanted Forest

1/13/2017 Unknown 4 Comments

Paletky s očnými tieňmi patria medzi veľmi obľúbené. Vďaka ním si môžeme na očiach vyčarovať každý deň nové líčenie. Či už ide o líčenie na bežný deň do práce/ do školy, na slávnostnejšiu udalosť alebo na večierok. Vďaka ním môžeme byť každý deň iné, a predsa to budeme stále my. 

Dnes mám pre vás tip na skvelú paletku od spoločnosti Sleek. Je to moja prvá paletka od tohto výrobcu, preto som sa jej veľmi potešila. Nakoľko sú tieto paletky naozaj preslávené po celom svete, bola som zvedavá, či im právom patrí titul skvelých paletiek. Ja mám túto z eshopu elnino.sk.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Trendová paletka obsahuje 12 očných tieňov v matných a lesklých odtieňoch. Takto môžete kombinovať odtiene matných aj lesklých tieňov a vytvoriť si tak okúzľujúci efekt. Okrem tieňov samotná paletka obsahuje pomerne veľké zrkadlo, ktoré vám poslúži na vytvorenie líčenia. Samozrejme v paletke nechýba ani aplikátor. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Paletka Enchanted Forest je ideálna pre všetkých, ktorí majú radi kombináciu tmavších farieb. Obsahuje totiž odtiene modrej, zelenej, fialovej a telovej farby. Odtiene telovej farby sú skvelé ako podklad po ostatné tiene - na zjednotenie tónu viečok, pod obočie atď. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Paletka má prekvapila svojou pigmentáciou. Je celkom výrazná, avšak stále sa dá dosiahnuť ešte výraznejší efekt. Stačí ak si na štetec strieknete termálnu vodu a ním naberiete tiene. Takto sa tiež poistíte pred prípadným prášením tieňov, ktoré je v prípade tejto paletky mierne, a ich opadávaním.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Tiene majú tiež skvelú výdrž. S podkladovou bázou mi vydržali celý deň bez toho aby stratili na intenzite, aby sa mi zliali alebo niečo podobné. Na konci dňa som ich pohodlne odlíčila v micelárnou vodou. Z celej paletky som si najviac obľúbila odtieň Perla - čo je nádherný strieborno modrý tienik. 
Zdroj: Fotoarchív autorky. 
S paletkou sa dá vykúzliť jemnejšie líčenie na bežný deň, vďaka odtieňom ako je Fairy Godmother, Beatrice, Pumpkin, Perla. Ak chcete líčeniu dodať dramatickosť, tak odtiene ako Grand Duke, Daphne, Lady Tremaine sú na to ideálne. 

4 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Bernard Cassiere S.O.S antiseptický koncentrát

1/12/2017 Unknown 0 Comments

Akné, pupienky, vyrážky.... – mnoho pomenovaní pre jeden jediný kožný problém, ktorý dokáže naozaj potrápiť. Bojuje s nim nie len dospievajúca mládež, ale rovnako aj tzv. dospeláci. Ich príčinou môžu byť hormonálne výkyvy, zlá životospráva, alebo jednoducho nezdravé jedlo.
Bojovať s nimi je dosť ťažké. Ak netúžite „pchať“ do seba rôzne tabletky a zaťažovať tak pečeň, tak automaticky siahnete po produktoch určených na vonkajšie použitie. Presne takto to robím aj ja. Základom je dôsledná starostlivosť o pleť. Dnes vám predstavím malého S.O.S pomocníka, ktorý vás zachráni od nepeknej ozdoby na pleti.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Bernard Cassier S.O.S antiseptický koncentrát je malý bojovník, ktorý by mal zatočiť s nedokonalosťami pleti. Jeho objem je dosť malý - 5 ml, zato sa vám vojde všade, kamkoľvek pôjdete.


Oficiálny popis:
Vždy majte tento produkt so sebou pre boj s nedokonalosťami a zápalovými procesmi! Keď sa objaví čo i len náznak vzniku zápalového procesu koncentrát urýchľuje jeho hojenie a zabraňuje tvorbe jaziev. Kyselina salicylová a koktail čistiacich účinných látok Divoká Čílska mäta - Citrón a čaj Java sú tou najideálnejšou kombináciou pre vyčistenie a vysušenie vyrážok.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Tento S.O.S koncentrát je v podstate malý roll-on, ktorý však v sebe ukrýva okrem iného aj kyselinu salicylovú, ktorá sa využíva u všetkých produktoch, ktoré sú určené na boj s nedokonalosťami. Svojou vôňou mi tento koncetrát pripomína klasický kalciový sirup proti kašľu. Tento roll-on je pre mňa malým, ale za to svojimi účinkami veľkým pomocníkom. Postačí si ho na nedokonalosť aplikovať 2-krát denne.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Je dosť náročne sa premôcť a pupienok hneď pri jeho vzniku nezlikvidovať pred zrkadlom, ale ak sa vám to podarí, a tohto S.O.S pomocníka si budete na nedokonalosť aplikovať tak ako sa má, tak po 2 dňoch vám po nedokonalosti neostane ani stopa. V tomto prípade mi je ľúto, že je to len také malé balenie. Určite by som prijala väčšie aby mi vydržalo čo najdlhšie. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.

Oriflame- The ONE sada korektorov

1/09/2017 Unknown 1 Comments

Korektor na pleť sa stal mojou nevyhnutnou súčasťou pri líčení. Keďže mi príroda nenadelila dokonalú pleť bez nedokonalosti, tak si k nej musím dopomôcť ich prekrytím. Preto korektor mu nesmie nikdy v kozmetickej taštičke chýbať. ČI už tekutý alebo tuhý je to jedno.

No korektor je potrebným pomocníkom aj na zakrytie kruhov po očami. Práca pri počítači alebo nedostatočný spánok sa pod ne podpíšu. No vedeli ste, že za kruhy pod očami môže aj vaša poloha pri spánku? Ak nespíte na chrbte s jemne vyvýšenou hlavou, tak ráno môžete siahnuť po tomto pomocníkovi.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
The ONE sada korektorov

V tejto sade korektorov od spoločnosti Oriflame nájdete 2 korektori – jeden na kruhy pod očami v svetlo ružovej farbe a druhý klasický telový na ostatné nedokonalosti. Okrem toho v nej nájdete aj púder aby ste si výsledok mohli prepudrovať.  A aby toho nebolo málo, tak v krabičke nájdete aj papierik, na ktorom mate vyznačené kde ktorý korektor máte aplikovať.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Kompaktná sada korektorov 3v1 vyzdvihne krásu vašej pleti a zamaskuje i skoriguje jej nedokonalosti. Tvoria ho dva krémové korektory s vysokým krytím v dopĺňajúcich sa odtieňoch a kompaktný púder na finálne zafixovanie vzhľadu pleti. Je obohatený o ošetrujúci rastlinný olej, ktorý jemne vyživuje pleť a upokojuje vyrážky.
 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Ako som písala v sade sa nachádzajú 2 korektori. Jeden z nich je skvelú no druhý zas vôbec. Začnem tým, pre mňa nevhodným. Korektor pod oči. Farbu ma ideálnu, pretože práve takéto korektori v rôznych odtieňoch sa používajú na prekrytie tmavých kruhov. Samozrejme kruhy zakryje to áno, ale zalieza si do vrások a vytvára mapky pod očami. Preto si ma nezískal.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Naopak, druhý – teda korektor na nedokonalosti je super a ten musím pochváliť. Nedokonalosti ako je pupienok alebo jazvička po akné sú pod týmto korektorom neviditeľné. Čo sa týka konzistencie korektorov tak sú dosť hutné a preto sa trošku ťažšie roztierajú do stratená, no s prstami do zvládnete. 

1 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.