Oriflame hity a novinky kampane 3/2018

2/18/2018 Unknown 2 Comments

Ahojte,
po dlhšej dobe sa opäť hlásim s pravidelnými Oriflame článkami J. Tentokrát sa poďte spolu so mnou pozrieť na to, čo vás čaká v ešte stále aktuálnej 3 kampani, ktorá je nabitá jarnými novinkami, ktoré si rozhodne zamilujete. A navyše, tentokrát sa celá kampaň vznáša okolo prichádzajúceho sviatku MDŽ – teda dňa žien.

Čím teda prekvapiť žienku vo vašom okolí? Skôr to budú inšpirácie pre pánov, avšak svoje si v tomto článku nájdete každá žena. Veď predsa, najlepšie sú darčeky typu: sama pre seba od seba – no nie?

Sprchovací gél Floral Embrace
Pomaly sa k nám blíži jar, čo znamená, že všetko začne krásne ožívať a rozkvitať. Už sa teším na všetku tu jarnú nádheru a farby, ktoré dokážu rozžiariť každý deň. A presne takto dokáže deň rozžiariť aj sprchovací gél.  Nie je predsa nič príjemnejšie, ako príjemný kúpeľ po celom dni. Tento Floral Embrace gél vnesie do vašej kúpeľne kvetinový závan pivónie a vašu pokožku poteší jemnosťou. Má naozaj veľmi príjemnú kvetinovú vôňa, ktorá nie je veľmi výrazná, avšak pokožku zanechá hebkú a príjemnú na dotyk. Sprchovací gél nepatrí k tým extra penivým, čo nemusí niekomu vyhovovať, za to má vyvážené pH a sviežu vôňu.

Krycí krém The ONE EverLasting
Všetci hovoria len o tom, aký je makeup pre pokožku škodlivý. Upcháva póry, prispieva k tvorbe nedokonalostí na pleti atď., preto by sme ho nemali používať. Avšak na druhej strane, používanie makeupu má aj svoje výhody, o ktorých hovorí len málokto. V prvom rade môžeme povedať, že pleť zjednocuje, ochraňuje ju pred usádzaním prachu a vplyvom smogu, zdokonaľuje pleť a navyše pristane každej žene. A rovnako to platí aj v prípade tohto makeupu od Oriflame. Jeho konzistencia je niečo medzi tekutou a hutnejšou – je taký akurát, vďaka čomu sa ľahko zapracováva do pleti, ktorú krásne zjednocuje. Povedala by som, že má také stredné krytie a v prípade, že máte na pleti nedokonalosti v podobe akné, korektoru sa nevyhnete. Jeho výdrž je údajne 24 hodín – no, ak máte mastnú pleť tak ako ja, tak výdrž je podstatne kratšia. Pre suchú pleť by som ho veľmi neodporúčala, pretože nie je taký hydratačný, ako by ste potrebovali. Myslím, že majiteľky normálnej pleti sa mu určite potešia. Za mňa to je vydarený makeup, ktorý aj napriek tomu, že nepatrí k luxusnejšej rade, dokáže zaujať svojimi vlastnosťami.

Korektor The ONE Everlasting
A čo by to bolo za dokonalé líčenie, keby sme neprekryli na pleti všetky nedokonalosti? K tomu nám jednoznačne poslúži korektor na zdokonalenie pleti. Obsahuje patentovaný komplex SkinRenew na revitalizáciu pleti. Ja mám korektor v odtieni Light Nude, avšak príde mi na mňa až príliš svetlý (biely), avšak všetky bleduľky sa mu určite potešia. Je skvelý na prekrytie nedokonalosti na pleti a hlavne na prekrytie tmavých kruhov pod očami a rozjasnenie očného okolia. Jediné, čo mu musím vytknúť, tak očné okolie trošku vysúša. Ja osobne začínam pozorovať, že postupne potrebujem korektor, ktorý bude mať skvelé hydratačné účinky, aby moje očné okolie neboli ako sušienka.

Šatka Muddkiss 
Čím potešiť ženu? Okrem kvetov sú to ďalšie maličkosti, ktoré dokážu vyčariť úsmev na tvári. Ja osobne patrím k „šatkovým maniačkam“ preto má akákoľvek šatka, ktorá zapadá do môjho vkusu, poteší. V jarnej kolekcii Oriflame nájdete hneď niekoľko šatiek, ktoré zaujmú svojim dizajnom. Za seba môžem povedať, že v Oriflame proste vedia robiť dokonalé šatky .

Muddkiss je odetá do sivej farby a je netradičná v tom, že polka šatky je krajková, čo pôsobí naozaj zaujímavo. Ak ju správne poskladáte, tak šatka bude na každom krku vyzerať skvostne a elegantne. Takéto neutrálne sivé odtiene by rozhodne nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy, pretože ich viete skombinovať, takmer, s čímkoľvek.

Peňaženka Muddkiss
Peňaženka Muddkiss je odetá do rovnakej sivej farby a je doplnená o zlatý, mierne rose-gold zapínací gombík, ktorý má zaujímavé prevedenie. Peňaženka ma oslovila, avšak jej vnútro nie je až také ideálne. Najmä nie, ak ste vlastníčkami množstva kariet, ktoré sa do tejto peňaženky nevojdú. Avšak, je to len o uhle pohľadu a preferenciách.

Vybrali by ste si niečo z tejto kampane? Čo vás oslovilo najviac? 

2 komentáre:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.