Nový prírastok do rodiny lakov

9/23/2014 Unknown 3 Comments


Ahojte,

tak po dlhšom čase opäť prichádzam s nový článkom. Tentokrát to bude opäť lakovací článok spojený s malou recenziou na nový lak, ktorý som si kúpila počas nedeľných nákupov aj to len ako útechu. A prečo útechu? Pretože pôvodne som si išla kúpiť nejaké rifle, tričko- no proste vynoviť šatník, keďže už aj mne začína semester, no bohužiaľ som si nič nekúpil (asi som veľmi náročná) tak aspoň lačik potešil :D

Keďže som doteraz nevlastnila žiaden lak od GOLDEN ROSE a v nákupnom centre, v ktorom sme boli som objavila ich stánok tak som si povedala prečo nie?

Ale už dosť vykecávania a poďme sa pozrieť na nový prírastok:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!


Z veľkého množstva bojovníkov (lakov) mi nakoniec s výberom pomohla mamka a priateľ, ktorý sa zhodli na tomto odtieni. Ide o lak s objemom 10,8 ml a cenou 2,70 €. A odtieňom, ktorý vám neviem povedať, pretože ako som si práve všimla tak nie je uvedený :/ Ale tak skúsim vám ho popísať- základ tvorí bielo-sivý lak s množstvom farebných trblietok a rôznych tvarov.

A takto vyzerá na nechtoch:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Ja som použila dve vrstvy, pretože pri jednej vrstve bolo potrebné sa "vyhrajkať" aby tie trblietky boli na nechte aspoň trošku pravidelne, ale aj pre lepšie krytie som zvolila za vhodné dať 2 vrstvy.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Jediným sklamaním pre mňa bola jeho výdrž :/ Totižto lak sa mi začal po troch dňoch olúpovať :/ Ale inak mu nemám čo iné vytknúť :)


3 komentáre:

  1. Vypadá krásně. Ještě jsem žádný lak Golden Rose nezkoušela, ale moc se mi líbí. Bohužel jsem na ně zatím nikde nenarazila.

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež prvýkrát natrafila na túto značku, preto som hneď chcela niečo vyskúšať :D A videla som aj paletky očných tieňov a aj tie vyzerali krásne :D

      Odstrániť
  2. vyzerá dobre, ja mám z tejto kolekcie, ale len také priehľadné trblietky:)

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.