Ílová pleťová maska pre mastnú pleť

8/18/2016 Unknown 0 Comments

Každá z nás ma iný typ pleti. Avšak myslím, že je jednoduchšie sa starať o suchú pleť ako mastnú so sklonom k akné. Na suchú si natriete hydratačný krém a je to. Kdežto na mastnú pleť potrebujete rôzne krémy na jej zmatnenie, ďalšie na boj s rozšírenými pórmi a ďalší na boj s akné. 

Kiežby existoval jeden jediný krém, ktorý by vyriešil všetky tieto problémy naraz. Avšak kým takýto vedci vynájdu tak sa musíme uspokojiť s tým, čo je dostupné a preto vám dnes čo to napíšem o ílovej pleťovej maske pre mastnú pleť, ktorá nepochádza zo Slovenska ani z blízkeho Česka, ale pôvod nájdete v Turecku.

Ílovú pleťovú masku mam z e-shopu dermokil.cz - určite ste už túto značku na blogosfére zaregistrovali. Spoločnosť oslovila niekoľko blogeriek a poslali im produkty podľa ich typu pleti na vyskúšanie. A ja mám tu česť byť medzi nimi.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako prvú som na odskúšanie dostala Ílovú pleťovú masku. Určite viete, že práve produkty s ílom sú určené pre mastnú pleť. Práve táto obsahuje prírodný íl a je plná minerálnych látok a vitamínov. Maska čistí póry a vyrovnáva vylučovanie tuku. Pomáha k posilneniu a obnoveniu pokožky, ktorá tak získa zdravší a mladší vzhľad. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem bohatého zloženia, ako je železo, horčík, vápnik, meď, fosfor, maska obsahuje aj bylinné extrakty ako je mandľový olej, ružová voda, zelený čaj a vitamíny A, B a E. Je ideálne na boj s pupienkami, čiernymi bodkami, akné atď. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto maska má sivé sfarbenie a príznačnú zemitú vôňu. V tomto prípade sa jedná o jednorázovú masku. Avšak v balení je jej postačujúce množstvo na 3-4 použitia. No ak ju necháte otvorenú, tak trošku stvrdne. Preto by som balenie predelila kvázi na 3 masky. 

Čo ma však oslovilo tak je jej pohltenie mastnoty. Pleť príjemné zmatní na celý deň. Nič vám nebráni naniesť si make-up aj bez použitia podkladovej bázy. Rovnako si poradí aj s čiernymi bodkami. Určite ju odporúčam. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.