Oriflame hity a novinky kampane 4/2017

3/06/2017 Unknown 4 Comments

Nový mesiac a s ním aj nová kampaň spoločnosti Oriflame, ktorá je platná od 27.2 do 19.3.2017, preto ak vás niečo zaujme (čo verím, že určite áno, pretože tieto novinky stoja za to!) tak určite neváhajte. Tento mesiac je niečím výnimočný a to hlavne tým, že oslavujeme svoj sviatok - MDŽ. Tak prečo si neurobiť radosť nejakou maličkosťou? 

Navyše my ženy, si nájdeme stále nejakú príležitosť na to, aby sme si mohli niečo pekné kúpiť. Či už je to zlý deň v práci alebo len tak, pre radosť. Tak sa poďte inšpirovať a pozrieť sa, čo pekné si pre nás pripravila spoločnosť v tejto kampani.

Takými hlavnými novinkami sú rúže COLOURBOX v 20 odtieňoch za skvelú uvádzaciu cenu. Nový trend respektíve technika v líčení strobing, teda rozjasňovanie tváre, je aktuálnym beauty trendom, ktorý sa šíri naprieč všetky sociálne siete. Spoločnosť myslela aj na to, preto ako ďalšiu novinku v katalógu nájdete Krémový rozjasňovač The ONE. Poďme sa však pozrieť na to, čo všetko sa okrem týchto noviniek, ocitlo u mňa doma a z čoho som mala obrovskú radosť.

1. Denný hydratačný a Obnovujúci nočný krém NovAge True Perfection
Týmto krémom som sa naozaj veľmi potešila. Hlavne preto, že sú určené pre ženy vo veku 20+, čo je presne moja veková kategória. Táto rada obsahuje výťažok z hodvábneho stromu a výťažok s rastlinných kmeňových buniek z plodov Acai. Ich úlohou je neutralizovať škodlivé toxíny, podporovať obnovu buniek, vďaka čomu má byť pleť žiarivá a odpočinutá.

Nočný krém je oproti dennému o trošku hutnejší. Je to hlavne preto, lebo na noc sa odporúčajú práve hutnejšie krémy, ktoré počas spánku pleť poriadne vyživia. Oba majú príjemnú vôňu, ľahučko sa rozotierajú a do pleti vsiaknu takmer okamžite. Pleť je na dotyk hladká až takmer saténová, poriadne vyživená. Môžem povedať, že hneď po prvom použití som z krémov bola nadšená a nezmenilo sa to ani po týždni. Aj mastná pleť vďaka ním vyzerá odpočinuto a žiarivo.
katalógový kód: denný krém - 31978, nočný krém - 31980     objem: každý 50 ml     cena: každý 21,90 €
 2. Rúž na pery Colourbox
Široká škála rúžov na pery v sýtych 20 odtieňoch, ktorými si môžete oživiť vzhľad pri každej príležitosti. Na túto novinku som sa veľmi tešila, pretože rúže vo všeobecnosti, som si veľmi obľúbila. Tieto majú príjemnú krémovú konzistenciu, vďaka čomu sa po perách kĺžu s ľahkosťou a zanechávajú im farebný nádych. 

Skôr by som povedala, že sú to tónovacie balzamy na pery, avšak s vyššou krycou schopnosťou. Ich výdrž na perách je primeraná tomu, čomu všetkému ich vystavujete. Na vyskúšanie som dostala 3 odtiene: Soft red- klasický červený, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kabelke, Pearly Berry- svetlučný vínový odtieň a Shimmering Cherry- svetlučký čerešňový odtieň.
katalógový kód: soft red- 32985, pearly berry- 32994, shimmering cherry- 32993     hmotnosť: 4g     cena: 2,49 €

 3. Krémový rozjasňovač The ONE a Profesionálna špongia na krycí krém
Prečo si zamilujete STROBING techniku? Pretože vďaka nej pleť vyzerá odpočinuto, dodáva jej svieži vzhľad a je ideálna na nahé líčenie. Krémový rozjasňovač stačí naniesť do vnútorného kútika, pozdĺž obočia, do stredu čela, na nos a nad pery a samozrejme na lícne kosti. Keďže mám mastný typ pleti tak dávam prednosť prúdovým produktom pred týmito krémovými. Tento krémový by som preto odporučila pre suchšiu pleť a hlavne pre tie z vás, ktoré nebojujú s nedokonalosťami pleti, a preto nepoužívajú make-upy. V prípade, že tento rozjasňovač nanesiete na make-up, tak sa vám stane, že vám ho jemne zotrie a vytvorí sa vám tak fľak na pleti. Ak aj napriek tomu ho chcete použiť, tak určite si ho aplikujte pod obočie a do vnútorného kútika. Rozjasňovač ich vďaka obsiahnutým trblietkam krásne rozžiari. 

Špongia (beauty blender) je momentálne mojím obľúbencom pri zapracovaní korektora a make-upu. Dokonca nahradila môj najobľúbenejší štetec na make-up. Skvelo sa ňou make-up zapracuje bez toho, aby vám na pleti ostali nejaké fľaky alebo šmuhy. Je len na vás, či ju použijete nasucho alebo namokro – v oboch prípadoch vyzerá pleť dokonalo.
katalógový kód: rozjasňovač: 33419 / 4,99 €/ 30 ml    špongia: 27686/ 3,99 €
 4. Zdokonaľujúci podkladový krém Giordani Gold
Hodvábny podkladový krém sľubuje zamaskovanie rozšírených pórov, zjemnenie jemných liniek a rozžiarenie pleti. Navyše podkladové bázy tiež predĺžia výdrž make-upu. Mastný typ pleti a podkladové bázy jednoducho idú do kopy. Tento krémový má mliečnu farebnú konzistenciu, ľahučko sa nanáša a na pleti sa usadí v priebehu niekoľkých sekúnd. Na pleti vytvorí hodvábny povrch, vďaka čomu vyzerá dokonalo bez rozšírených pórov. S touto podkladovou bázou mi make-up vydržal na pleti bezchybný cca 6 hodín, čo je pre mňa výhra. Bázu si na pleť aplikujte v primeranom množstve – ak to preženiete, môže sa stať, že sa vám na pleti začnú vytvárať žmolky.
katalógový kód: 32058 objem: 30 ml     cena: 15,90 € (momentálne v sade s krycím krémom za 14,99€)
 5. Sypký púder Giordani Gold Invisible Touch
Bezchybná krása vďaka kultovým produktom Gioradi Gold? Táto luxusná rada spoločnosti Oriflame si chytí za srdce nejednu ženu. Zopár produktov z tejto rady mám a používam s veľkou radosťou. Produkty sú väčšinou odeté do zlato - čiernej farby, ktoré im oddávajú extra dávku puncu. Pre perfektný a prirodzený vzhľad a rozžiarenú pleť je určený tento sypký púder. Púder v sebe ukrýva štetec na aplikáciu, ktorý je celkom postačujúci na prepúdrovanie tváre niekde v spoločnosti. Odtieň NATURAL je s jemne oranžovo-hnedým nádychom je určený skôr pre tmavšie krásky. Pre jeho použitie si postačí nasýpať trošku púdru do vrchnáka a štetcom aplikovať na tvár pre dokonalý matný vzhľad.
katalógový kód: 30556        hmotnosť: 10g      cena: 13,99 €

6. Toaletná voda Wonderflower
Jar je už konečne za dverami, a preto s jej príchodom prichádza čas aj na drobné zmeny – ako napríklad na kúpu novej sviežej vône, ktorá vám dodá energiu. Čo takto siahnuť po niečom kvetinovom? Ak patríte k milovníčkam takýchto vôni, tak práve toaletná voda Wonderflower je určená presne pre vás.  Jedinečná zmes farebných voňavých tónov, svieže akordy hrušky a kvetinové tóny spolu vytvárajú príjemnú radostnú vôňu. Presne tá sladká kvetinová vôňa, ktorá vám rozjasní deň a privodí príjemnú atmosféru. Je síce trošku ťažšia a prenikavá, ale je to presne jarná vôňa, ktorá vo vás vyvolá pocit radosti.
katalógový kód: 31300     objem: 50 ml    cena: 15,99 €
 10. Tyčinky Natural Balance – čokoládové
100% prírodné, zdravé a výživné tyčinky. Boli vyvinuté tak, aby dodávali zdravú energiu. Preto sú bohaté na bielkoviny, vlákninu a majú nízky glykemický index. Tyčinky ideálne pre každého športovca a tých čo sa snažia zdravo stravovať. Tyčinky nie sú vôbec presladené, majú lahodnú čokoládovú chuť aj vôňu. Obsahujú kúsky keksíkov a sú tiež posypané kúskami čokolády. Musím povedať, že chutia podobne ako müsli tyčinky a celkom aj zasýtia. Vďaka tomu sú ideálne na desiatu.
katalógový kód: 25385    množstvo: 7 tyčiniek po  40 g    cena: 14,90 €
 11. Kabelka a šatka Camel Classica
Je vidno, že farba ťavej srsti je trendy farbou pre toto obdobie. Preto aj táto kabelka je odetá do tejto farby, doplnená o decentný zlatý kvietok. Kabelka má primeranú dĺžku rúčok, vďaka čomu si ju pohodlne prehodíte cez rameno. Má väčšie rozmery, preto takýto štýl nie je veľmi pre žienky s nižšou postavou. Avšak na druhej strane, zmestí sa vám tam nákup 😊. 

Obdĺžniková keprová šatka v rovnakej farbe doplnená o moderné červené a ružové vzory osvieži váš bežný outfit. Stačí ju len vhodne skombinovať s tými správnymi kúskami oblečenia. Už len poodkladať všetky zimné šály a užívať si prichádzajúce jarné obdobie.
katalógový kód: kabelka- 29332, šatka- 29334   cena: kabelka- 24,99 €, šatka- 11,99 €      
rozmery: kabelka- 35x15x27 cm, šatka- 90x190 cm

Zaujalo vás niečo z tejto kampane?  

4 komentáre:

  1. Chybí mi časy, kdy jsem pracovala pro oriflame. Ta podkladová báze se mi moc líbí a ta cena také není tak šílená:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ta cena je úplne skvelá...a hlavne teraz v kombinácii s make-upom sa to oplatí ;)

      Odstrániť
  2. Jéééj tie posledné fotky vonku :))) krásne, kabelka sa mi páči a v kombinácii s vestou, ktorú máš , to vyzerá krásne :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.