Oriflame hity a novinky kampane 8/2017

5/31/2017 Unknown 1 Comments

Leto sa nám pomaly blíži a dni sa nám tiež začínajú čoraz viac predlžovať. Vďaka tomuto obdobiu mám pocit, že stíham toho celkom dosť – okrem trávenia času s priateľom, kamarátmi a rodinou, sú to pracovné veci, ktoré má napĺňajú. No bohužiaľ, blog je stále v akomsi obmedzenom režime bez pravidelnosti. Jediné, čo je pravidelné, tak sú práve tieto články Oriflame. 
Spoločnosť má dokáže každý mesiac prekvapiť svojimi novinkami. A tentokrát ich nie je vôbec malo! Hlavne viete čo? Opäť to tu bude krásne rozvoniavať.  
1. Slnečné okuliare Aruba
Keďže slnečné okuliare rozhodne patria k doplnkom, bez ktorých sa v lete nik z nás nezaobíde, tak tentokrát si spoločnosť pre nás pripravila štýlové okuliare, ktoré majú UV faktor 400. Poskytujú 100% UV ochranu. Klasický čierny dizajn, ktorým sa nedá nič pokaziť je doplnený o čalúnené farebné puzdro, v ktorom vám okuliare prídu zabalené. Prekvapilo ma, že okuliare celkom sadli aj na menšiu tvár. Teda, povedala by som, že sú to také univerzálne okuliare, ktoré sa budú hodiť ku každému letnému kúsku. A vďaka ich farbe, ich môžete skombinovať s hocičím.
2. Vreckové balenia parfumov Possess, Amazing Paradise a Giordani Gold Essenza
Tiež patríte k tým, čo neradi vláčia plné balenia svojho obľúbeného parfumu so sebou v kabelke? Tak toto je jeden zo skvelých riešení, vďaka ktorým môžete aspoň trošku odľahčiť svoju kabelku. Parufmovaná voda Posses patrí do rodiny kvetinovo-ovocných vôní. Vôňa je dosť prenikavá, preto ju stačí aplikovať vo veľmi malom množstve (aby ste si neprivodili hlavy bolenie). Povedala by som, že je skôr z tých ťažších sladších vôní. Obsahuje indonézske pačuli, ananás a ylang ylang. Amazing Paradise – kvetinová ovocná zelená vôňa obsahuje zložky, ako je zelená guava, rajská rosa a ohňový strom. Je to ľahšia vôňa, z ktorej cítim hlavne ružu. Giordani Gold Essenza je mojím najväčším favoritom. Tá ma z týchto 3 oslovila najviac. Je to kvetinová drevitá vôňa, ktorá obsahuje kalábrijský bergamont, luxusné tóny pomarančových kvietkov a toskánske drevo. Presne vôňa akú mám rada. Ani nie veľmi sladká ani drevitá. Presne mix týchto dvoch kategórii.
3. Kajalová očná linka The ONE
Kajalové linky vo všeobecnosti veľmi obľubujem. Dajú sa s nimi vytvoriť naozaj pekné, hlavne dymové líčenia. Skvelo sa rozmazávajú do stratená, neodtláčajú sa a dosť dlho držia. Dostupné sú v 3 odtieňoch – ja som obdŕžala odtieň Brown Shimmer, čo je logicky hnedá s trblietkami a Carbon Black, čo je rozhodne čierna linka. Ich výdrž a skutočnú farbu budete môcť vyskúšať samé, pretože tieto linky budú súčasťou pripravovanej „givky“. Čo však sľubuje výrobca je výdrž až 12 hodín.
4. Matný rúž na pery The ONE COlour Unlimited Matte
Nie som veľmi zástankyňa matných vecičiek na pery. Majú tendenciu pery vysúšať a prispievať tak k nepohodliu mojich pier. Tento rúž ako prvé zaujme svojou jemne sladkou vôňou (tiež máte tendenciu všetko voňať?). Rúž je dostupný v 5 odtieňoch. Odtieň Soft Rose je ružová farba, podobná farbe mojich pier len o niečo sýtejšia a odtieň Vivid Pink je zas žiarivá barbie ružová. Aj napriek tomu, že majú rúže skvelo skosený tvar, vďaka čomu si viete pery krásne vykresliť, tak vám odporúčam použiť aj kontúrku, aby ste zabránili rozpíjaniu rúžu. A aby ste zabránili vysúšaniu pier, tak si pred použitím tohto rúžu aplikujte na pery balzam a rovnako im doprajte píling aby ste sa zbavili prípadných šupiniek, ktoré by mohli prispieť k nepeknému vzhľadu rúžu na perách.
5. Jahodový kokteil Natural Balance
Chutný a zdravý kokteil s obsahom bielkovín, Omega 3 a 6 mastnými kyselinami a nízkym glykemickým indexom. Prírodné zloženie poskytuje optimálnu výživu, zasýti, redukuje chuť na sladké a návaly vlčieho hladu. Znie to veľmi dobré – samé potrebné zložky, ktoré naše telo potrebuje. No ja som si s týmto kokteilom veľmi nesadla. Na mňa mal príliš umelú ani nie jahodovú chuť a kakaovú vôňu. Dosť zvláštne, že?
6. Vyživujúci sprchový krém a telové mlieko s mandľovým olejom Love Nature
No vráťme sa späť k niečomu, čo poteší vaše čuchové bunky. Tým sú tieto 2 telové produkty, ktoré voňajú ako čerstvo zomleté mandle. Poznáte dezert Zlatý Nugát? Tak presne takto, ako tieto čokoládové kocky, voňajú tieto  produkty. Mandľový olej obsahuje vitamíny A, B1 a E, má výnimočné hydratačné vlastnosti, vďaka ktorým pokožku chráni a vyživuje. Sprchový gél pokožku dôkladne očistí a navyše ak si chcete túto nugátovú vôňu užívať ešte dlho po sprche, tak ju znásobte prostredníctvom telového mlieka, ktoré pokožku príjemne hydratuje. S týmito produktmi z kolekcie Love Nature som nadmieru spokojná!
7. Hydratačná pleťová maska Essentials
Pleťové masky sú mojím verným produktom. Používam ich vždy, keď si chcem dopriať relax a pritom dopriať svojej pleti extra starostlivosť. Už mám svoj zaužívaný rituál – vždy, keď je môj drahý v nočnej, tak si užívam takýto relax. Táto melónová hydratačná pleťová maska je niečo. Čakala som nejakú umelú vôňu melóna, no táto bola dosť podobná tomuto osviežujúcemu ovociu. Stačí naniesť tenkú vrstvu masky a nechať pôsobiť 20 minút. Po jej umytí z tváre ostáva pleť jemná a hydratovaná. Povedala by som, že je to univerzálna maska pre každý typ pleti.
8. Toaletná voda Sensual Jasmine a Cool Lavender
Vôňa jazmínu v tejto toaletnej vode dokonale stelesňuje zmyselnú ženskosť a šarm. Ak patríte k tým, ktoré dokáže jazmínová vôňa očariť, tak po tejto toaletnej vode Sensual Jasmine určite siahnite. Ja z nej cítim čistý jazmín a to aj napriek tomu, že okrem neho obsahuje aj konvalinku a biele pižmo. Čistá kvetinová vôňa, pre každú dámu.

Ak chcete potešiť svojich partnerov, tak im doprajte zmyselnú vôňu toaletnej vody Cool Lavender. Papraďová aromatická akvatická vôňa – áno, zložitá kategória vôní obsahuje zložky ako je mäta. levanduľa a morské lišajníky. Ako jednoducho popísať túto vôňu? Boli ste niekedy pri mori? Tak presne takto vonia táto toaletná voda. Čistý morský vánok s jemným levanduľovým podtónom. Môjho drahého táto vôňa veľmi oslovila. A odporúča ju všetkým pánom.
9. Hojivý zázrak s letnou vôňou čučoriedok
Staré známe vajíčko, ako ho asi všetky voláme, dostalo novú letnú príchuť čučoriedok. Určite ste už okúsili jeho všestranné využitie na vlastnej koži/perách. Má skvelé hydratačné vlastnosti, preto vám pomôže vysporiadať sa so suchými perami, suchou kožtičkou v okolí nechtov, dokonca aj so suchými lakťami či kolenami. Táto limitovaná čučoriedková edícia má mňamkovskú sladučkú chuť aj vôňu.
10. Pánske hodinky Infinity
Ako sa hovorí, to najlepšie nakoniec! Tentokrát tou pomyselnou čerešničkou na torte sú pánske hodinky Infinity. Sú odeté do modrého dizajnu. Práve modrá je obľúbenou farbou väčšiny mužov. A patrí medzi najžiadanejšie farby tejto sezóny. U toho môjho, tomu nie je inak. Okrem modrého ramienka hodiniek, sú do námornicekj modrej odeté aj číslice ciferníka. Priemer ciferníka je 4 cm, čo je primeraná veľkosť na pánsku ruku.

1 komentár:

  1. ten jahodový nápoj asi nikomu nejak nesadol :( škoda ho...a melónová maska je super! hlavne teraz na leto je taká chladivá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.