Spartoo.sk - Buffalo shoes

5/22/2017 Unknown 6 Comments

Poznáte ten pocit, keď máte totálny deň BLBEC a myslíte, že ho už nič nezachráni? No napokon aj tak čakáte na svetielko nádeje a ono sa nakoniec aj dostaví? 

Tak takýto deň som zažila. Od rána sa mi vôbec nič nedarilo - najprv sa mi pokazil notebook, vďaka čomu som nemohla pracovať. A čo robiť v takom prípade, jednodznačne piecť muffiny! Prvý plech s muffinami sa podaril, no ten druhý, bol už o čosi horší - také malé čierne jednohubky. Tak fajn, no stále to môže byť horšie...
Poznáte e-shop spartoo.sk? Ja som doposiaľ tiež nepoznala, no neodporúčam vám tam ani nazrieť, pretože tam majú vyše 740 rôznych značiek a teda poviem vám, výber je naozaj nekonečný 😁. A čo má tento e-shop spoločné s mojím blbým dňom? Prednedávnom som nahliadla do kategórie dámska obuv a objednala som si odtiaľ topánočky - tie mi prišli práve v tento deň, preto mi ho nesmierne rozveselili. Veď čo iné poteší ženu, ak nie nové topánočky?
Ako som písala, tak výber je neohraničený. Ja som po dlhoooom zvažovaní a vyberaní si, napokon zvolila krásne dámske sandále Buffalo. Topánočky sú v príjemnej béžovej farbe v kombinácii 2 materiálov. Otvorená špička je doplnená o ramienok s koženým a semišovým povrchom. Zvyšok topánočky je semišový. 
Vnútro topánky je vystlané príjemnou mäkkou výstelkou, vďaka ktorej sa v topánočkách veľmi príjemne chodí. Výška podpätku je 9 cm, čo nie je ani veľa a ani málo. No ak ste zvyknuté na nosenie takýchto topánok, tak to nie je nič neobvyklé. 
Ja som sa do nich zamilovala hneď po rozbalení krabice a prvotnom obutí "črievičky" na nohu. Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že noha nebude pevná, pretože ju drží len úzky remienok, tak opak je pravdou. Nohy držia pevne, preto si v nich môžete užiť aj letnú večernú párty. 
Topánočky som zladila s roztrhanými rifľami, ktoré sú celkom IN, blúzočkou, k tomu nejaké doplnky a voilá. Outfit bol hotový! 

Chceli by ste si tiež urobiť radosť nejakým novým prírastkom do vášho šatníka? Tak využite tento 10% zľavový kód, ktorý mi pre vás poskytol e-shop Spartoo.sk. V objednávke stačí zadať kód SPARTOO10SK. Kupón je platný do konca júna a nedá sa použiť už na zľavnený tovar (alebo s inými zľavovými kódmi) a na tovar označený ako "Partnerský produkt".


Čo hovoríte na sandáliky a celkový outfit?

6 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Súhlasím a navyše sa v nich príjemne chodí ;)

      Odstrániť
  2. krásne sandáliky, k takýmto rifliam dokonale sedia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpadla som !!!!!!!!!!! Tie sandale su famoooozne, fakt si to tam idem popozerať a objednať si topanky :D Vdaka za tip. Celkový outfit je krásny, ženský a šik ! :)
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)...Ja som z nich tiež takmer odpadla, keď mi prišli :) A skvelo sedia na nohe(toho som sa najviac bála), tak som veľmi rada za ne.

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.