Oriflame 16/2017 - inšpirácia na vianočné darčeky

11/22/2017 Unknown 5 Comments

Odvšadiaľ už na nás vyskakujú anjeličkovia a čerti, ktorý spolu s Mikulášom sú predzvesťou toho, že sa rozhodne blížia Vianoce. Aj keď vianočné zľavy a tipy na darčeky nás začali bombardovať už na konci októbra, ja tomu doposiaľ celkom odolávam. Ak by ste sa ma opýtali, či už mám takto takmer na konci novembra kúpené darčeky, moja odpoveď by bola NIE.

Ja si to totižto nechávam na poslednú chvíľu. Avšak, ak nepatríte k takýmto nezodpovedným tak ako ja, tak si spravte čajík/varené vínko, pohodlne sa usaďte sa vychutnajte si dávku vianočných inšpirácie, ktoré sme vybrali z ešte aktuálneho Oriflame katalógu 16/2017.

Tentokrát som do výberu zapojila aj moju polovičku, ktorá vybrala zopár darčekov pre pánov, moju maminu, ktorá má svojich favoritov a rozhodne som vyberala aj ja. Tak poďme na to!

Darčeková sada S8 Night – toaletná voda a sprejový dezodorant
Moju polovičku vždy poteší pekná vôňa. Je milovníkom drevitých vôní, ktoré sú podľa mňa naozaj mužné a neodolateľné. Z tohto dôvodu ako prvý tip na vianočný darček pre pánov vybral túto darčekovú sadu s toaletnou vodou a dezodorantom. Vôňa sa radí do orientálno-drevitých, obsahuje bazalku, sladké drievko a pralinky. Drahého zaujal hlavne aj dizajn flakónu, ktorý je síce menší s väčším plastovým vrchnákom, no má niečo do seba. A navyše, nemusíte premýšľať nad balením. Súčasťou tejto sady je aj darčeková taštička, do ktorej stačí vôňu vložiť a obdarovať niekoho blízkeho.

Šál Ritzy
V zime je akýkoľvek kúsok, ktorý príjemne zahreje naozaj vítaný. Takýto príjemný šál čierno-sivej farby so strapcami sa hodí hlavne ku kabátu, v ktorom vyzerá dokonalo. Šál je veľmi príjemný na dotyk, teplý a hlavne neškriabe na krku. Za to má od mojej polovičky veľké plus. Aj v tomto prípade platí, že ho dostanete zabalený v peknej darčekovej krabičke, na ktorú môžete pridať milý odkaz a darovať. Navyše, pod stromčekom sa bude krásne vynímať.

Osviežovač vzduchu Breakfast in Paris
Mamina je milovníčkou vonných sviečok, olejčekov ...preto hneď keď zbadala tento osviežovač vzduchu v katalógu, bolo jasné, že ho musíme vyskúšať.  Osviežovač vzduchu s drevitou ambrovou vôňou, ktorá v sebe kombinuje mandle, aníz a čokoládu, jednoznačne k vianočnému obdobiu patrí. Môžem vám povedať, že hneď prvé osvieženie vzduchu v domácnosti má rázom prenieslo do vianočného obdobia. Sladká mandľová vôňa s troškou koreneného anízu – no jedna báseň. A môžem povedať, mamina bola tiež unesená. Takže rozhodne odporúča pre potešenie maminky, babky, tety alebo kamošky J.

Vodeodolná špirála The ONE Lash Transformer
Patrí vaša mamina k tým žienkam, ktoré sa líčia minimálne? Moja si vystačí s rozjasňujúcimi guličkami a riasenkou. Presne riasenka je jej must-have produktom, bez ktorého nevyjde z domu. Preto jej ďalší tým je táto vodeodolná riasenka, ktorá má zaujímavú kefku s umelými štetinkami. Vo všeobecnosti sme ako mamina, tak aj ja, s riasenkami od Oriflame naozaj spokojné a táto nie je žiadnou výnimkou. Ooo aby som nezabudla, tak určite si k nej zadovážte aj vhodný odličovač, aby ste ju ľahko odlíčili.

Kabuki štetec Scarlet
Podľa môjho názoru – štetcov a ďalších kozmetických produktov, nie je nikdy dosť. Preto moja prvá voľba padla na kabuki štetec, ktorý je príjemným chlpáčikom. Je ideálny na nanášanie púdru. Je príjemné hustý, má umelé štetiny, ktoré sú však jemnučké a preto na tvári vôbec nedráždia – vôbec ju neškriabu ani nič podobné. A vidíte to krásne prevedenie? Červená v kombinácii s čiernou vyzerá luxusne a zvodne (áno, aj štetec môže byť príťažlivý). Dostanete ho v darčekovej krabičke so zlatou stuhou a len za 5,99 €. Vaša kamarátka/dcéra sa určite poteší.

Tekutý rúž na pery The ONE Lips Sensation Whipped Cream
Aj keď nepatrím k tým, ktoré by v zimnom období nosili rúže na pery (dávam prednosť len balzamom), tak ďalšia voľba padla na tieto nové tekuté rúže, krémové ako šľahačka. Už len sa zahryznúť! Ale nie, rúže sú naozaj také krémové a príjemné na perách. Dokonca, majú príjemnú šľahačkovú chuť – samozrejme nie takú výraznú, ale je tam. Sú lesklé, takmer ako lesk na pery, nevysúšajú pery (výhoda v zime) a nie je potrebné ich vrstviť. Za mňa, darček, ktorý by ma určite potešil. Už len si vybrať z 8 pôvabných odtieňov.

Lak na nechty The ONE Long Wear Xmas
K Vianociam sa hodí všetko ligotavé a trblietavé ako tieto nové laky z kolekcie Xmas. Dostupné sú v 5 nových odtieňoch, pri ktorých si prídu na svoje milovníčky červenej, zlatej, fialovej, medenej a cyklamenovej. Laky pekne kryjú v 2 vrstvách, avšak čo mňa trošku zarazilo, tak je ich výdrž. Pri lakoch z kolekcie The ONE som zvyknutá na 5 dňovú výdrž. Tieto sa mi začali olupovať už v 3. deň L.

Mramorové očné tiene Giordani Gold a Tekutá očná linka Giordani Gold – trblietavá čierna
Dostávame sa k môjmu poslednému výberu, ktorý mi vyrazil dych. Hneď ako tiene prvýkrát odbalila som ostala veľmi milo prekvapená. Každý tienik je zabalený v papierovej krabičke, nič nezvyčajné, avšak mňa prekvapil aplikátor, ktorý má v krabičke svoje čestné miesto. Tiene majú intenzívnu farbu, krásny mramorový vzhľad – až je človeku ľúto do nich vôbec siahnuť. Intenzívne pigmenty môžete nanášať nasucho, ale aj namokro pre ešte výraznejší vzhľad. Tiene sú naozaj skvelé – avšak viac vám neprezradím. Počkajte si na samostatný test, ktorý nájdete na tomto blogu alebo na www.KAMzaKRÁSOU.sk.

Tekutá očná linka sa k tieňom dokonalo hodí. Ak by ste mali pocit, že sa tiene veľmi malo trbliecu, tak celé líčenie doplňte touto linkou, ktoré v sebe obsahuje malinké zlaté trblietky. Prefektne sa s ňou kreslia jemné línie pozdĺž rias a rovnako aj zobáčik vo vonkajšom kútiku oka. Linke nemá naozaj čo vytknúť. Ak chcete vedieť viac, tak si počkajte na test. 


Máte už nakúpené vianočné darčeky?

5 komentárov:

  1. ja mám plnú hlavu veci, že ani neviem že sa blížia Vianoce a určite na poslednú chvíľu budem všetko zháňať :D
    Oriflame moc nepoužívam, ale tentokrát tam majú krásne veci ako ten štetec, či tekuté rúže, krásne farby ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, aspoň niekto, lebo v mojom okolí už majú všetci všetko nakúpené - ach jaj, totálne bláznovstvo :D

      Ten štetec je naozaj super...aj keď používam Hakuro, tak tento je príjemný a super sa s ním pracuje :)

      Odstrániť
  2. Nejvíce mě zaujaly ty tekuté rtěnky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hrozně se mi líbí ty laky. Mě když přišel katalog domů tak jsem doslova slintala. Nevěděla jsem co potřebuju víc :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. The Merkur Futur Adjustable Double Edge Safety Razor
    A Merkur Progress is 퍼스트 카지노 a compact, reliable, and comfortable adjustable safety razor. It 메리트카지노 has a short handle 카지노사이트 and a non-slip handle.The Merkur Progress is adjustable with a double edge (also known as the

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.