E-style

9/29/2014 Unknown 2 Comments

Ahojte,

ak ma sledujete aj na FB tak určite vám neuniklo, že som nadviazala spoluprácu s e-shopom www.chriscosmetics.cz odkiaľ mi prišlo na zrecenzovanie pár produktov.

A čo mi prišlo na testovanie a zrecenzovanie?
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Na prvý pohľad som z produktov bola nadšená, pretože pigmentácia pri jemnom prejdení je chvályhodná.

Dnes si dáme recenziu na 3 výrobky z 5 :)

Ako prvá v poradí to bude táto ceruzka:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
KAYAL EYE LINER Soft&Lastnig- 01 WHITE. Objem resp. hmotnosť tejto ceruzky je 1,6 g a cena 49 kč= cca 1,80 €. Ja som ceruzku používala do vnútorného kútika oka a trošku pod obočie na prežiarenie. A taktiež som ju používala ako linku na hornom viečku, s tým, že na ňu som naniesla tiene a vytvorila som tak farebnú linku.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Čo o nej píše výrobca?
Měkká kajalová konturovací tužka na oči E style je oftalmologicky testována a pro své specifické vlastnosti se hodí pro použití ve vnitřním i vnějším oku. Koncentrace olejů a pigmentů poskytuje příjemnou a měkkou aplikaci a trvalý výsledek. Intenzivní pigmenty a krémová textura zajišťují vysoké krytí a perfektní přilnavost.

Musím s výrobcom súhlasiť je mäkká a ľahučko s ňou vytvoríte linku. Mojou jedinou výhradou je to, že ceruzka nie je vysúvacia ale sa strúha. Pre mňa je to nevýhoda, pretože ak mám akúkoľvek ceruzu, ktorá sa strúha tak sa mi podarí vždy zostrúhať polku ceruzky, pretože sa mi stále droby a láme. Ale inak nemám k nej žiadne iné výhrady.

Ďalším produktom je:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
WATERPROOF EYE LINER Soft&Long lasting- 03 PURPLE. Objem resp. hmotnosť tejto ceruzky je 1,4 g a cena 52 kč= cca 1,90 €. Ceruzka je krásnej fialovej farby, ktorá je ideálna na toto ročné obdobie. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Čo o nej píše výrobca?
Měkká a sametově hebká voděodolná tužka na oči se díky krémové textuře perfektně nanáší, má velmi dobré krytí a nalíčení vydrží po dlouhou dobu. Vysoká pigmentace zajišťuje intenzivní barevný výsledek. Obsah jemných třpytek v tužce dodává konečnému vzhledu neobyčejný půvab. Pečující vosky se starají o hydrataci a vláčnost jemné kůže okolo očí.

Musím potvrdiť jej vodeodolnosť- podrobila som ju testu zo sprchy pustenej vody a prežila to bez akejkoľvek ujmy :D Veľmi dobre sa mi s ňou pracovalo vďaka jej mäkkej textúre. Výrobca taktiež odporúča dať ju na chvíľku do chladničky aby sa vám s ňou lepšie pracovalo. Opäť za mňa nevýhodou je to, že sa strúha :/

Líčenie s linkou:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Na dnes posledným produktom, ktorý vám predstavím a s ktorým som nadmieru spokojná je:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
EXTRA LENGHT&VOLUME LASHES MASCARA- 01 BLACK. Objem tejto riasenky je 10 ml a cena 97 kč= cca 3,50 €. Ide o predlžujúcu a zhusťujúcu riasenku 3v1.

Čo o nej píše výrobca?
Jedinečná řasenka 3 v 1 s obsahem aktivních výživných složek a vosků pro nekonečně dlouhé, husté a pružné řasy. Použitím řasenky získáte fascinující pohled v maximální velikosti. Elastické složení hmoty nabízí efekt 3 v 1 - prodlužuje, zhušťuje a vyživuje řasy. Tvarovaný kartáček umožňuje rovnoměrné nanášení od kořínků až ke konečkům. Díky aktivním složkám jako je vosk z lesního ovoce a jiné přírodní vosky má hmota dokonalou konzistenci a řasy zůstanou pružné. Pečující složky vyživují a obnovují strukturu řas, chrání je před povětrnostními vlivy.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Riasenka ma kefku s malinkými štetinkami. Mne osobne sa s ňou veľmi dobre pracuje. Taktiež mi úplne stačí ak si dám len dve vrstvy. Jej výhodou je, že sa vôbec neobtláča a neopadáva. Pri niektorých riasenkách sa mi stávalo, že po celom dni som mala pod očami opadanú špirálu no pri tejto vám t vôbec nehrozí. 

A takto vyzerá riasenka na očiach:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Riasenka mi riasy krásne predĺžila a taktiež im trošku pridala na objeme. Takže určite stojí za kúpu.

Všetky produkty si môžete zakúpiť na e-shope: tu a nemusíte sa báť ak by ste boli zo Slovenska, pretože výrobky zasielajú aj k nám a dokonca vás vyjde lacnejšie ak si produkty necháte zaslať do zásielkovne- cca 4,35 €

Takže aby som to zhrnula tak s týmito 3 produktmi som maximálne spokojná. A môžem vám ich vrelo odporúčať :)

2 komentáre:

  1. Musím jen souhlasit, mají opravdu skvělé výrobky :) Tuto řasenku jsem ještě nezkoušela a právě mě dost zajímala, takže jsem ráda, že jsem konečně našla nějaký názor na ni :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už som pokukovala aj po lakoch na nechty tak uvidím či do nich pôjdem alebo nie :)

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.