Kamisa.cz

9/01/2014 Unknown 1 Comments

Ahojte,

poznáte e-shop kamisa.cz ? Priznám sa ja som o ňom nevedela, kým som si na portály blogerky.cz neprečítala článok a neklikla na e-shop. Musím povedať bola som unesená z tak nádherných pánskych košieľ, že som nenachádzala ani slov.

A čo lepšie keď som ukázala priateľovi ponuku tejto stránky povedal (citujem): " Kati toto mi nerob :/ " A viete prečo mi tak povedal? Pretože sa mu v poslednej dobe páčia košele s dvojitým lemom, ktoré má daný e-shop v ponuke a u nás sme zatiaľ nikde na takúto košeľu nenatrafili, čo je veľká škoda.

Niečo o internetovom obchode:
Náš internetový obchod vznikl v květnu 2014 tak, že se spojilo pár přátel, kteří nebyli spokojení s tím, jaké oblečení je možné v ČR koupit. Nenašli jsme prostě na jednom místě výběr kvalitních košil, které jsou originální svým střihem, zapínáním nebo límečkem.
Proto jsme se nakonec rozhodli založit vlastní eshop, ve kterém se pokusíme přinášet Vám široký výběr luxusních a společenských košil, ale také košil pro volný čas.
Náš tým tvoří Libuše Moková, která dohlíží na finanční stránku a dále Martin Novotný a já, Petr Mareš, kteří se staráme o chod eshopu a také o to, abychom rozšiřovali sortiment o co nejkrásnější kousky.

Nám sa najviac zapáčili košele s dlhým rukávom a z nich najmä tie s dvojitým lemom ako napríklad tieto:


Na výber máte z viacerých farieb- jednofarebné s výrazným lemom alebo kárované. Poprípade ak ste veľmi náročný tak si môžete vybrať košele podľa rôznych kritérií, ako napríklad:


Okrem košieľ e-shop ponúka aj mikiny, a keď som na nich klikla bola som neskutočne unesená, pretože tie mikiny čo ponúkajú sú neskutočne krásne. Najviac si ma získala táto:


No nie je parádna? Už asi viem, kde budem nakupovať vianočné darčeky :)
No to ešte nie je všetko čo nájdete na e-shope. Nájdete tam ďalej tričká, kabáty, bundy, saká, okuliare.

Navyše internetový obchod ponúka dopravu DPD-čkou zdarma a Českou poštou za príplatok. Čo však ma prekvapilo je to, že NEZASIELAJÚ na Slovensko, z čoho som dosť sklamaná. 

!!!Ako som sa práve dozvedela tak som sa mýlila :/ E-shop ZASIELA!!! produkty aj na Slovensko. Týmto sa chcem ospravedlniť za chybnú informáciu.!!!

Určite stojí za to na daný e-shop kliknúť a pokochať prípadne sa inšpirovať "zbožíčkom" ktoré ponúkajú, pretože ja ešte stále rozdýchavam všetky vecičky, ktoré si na priateľovi viem živo predstaviť. 

Článok bol vytvorený pre Blogerky.cz.

1 komentár:

  1. Dobrý den, na Slovensko zasíláme, dokonce i tam je doprava kurýrem ZDARMA! :-)

    Michal Olbert
    www.KAMISA.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.