Yankee Candle- Serengeti sunset

10/27/2015 Unknown 4 Comments

Keď niekto vysloví dve čarovné slová ako sú "západ slnka", napadne mi hneď scéna z filmu, niekde pri mori, kde pár zaľúbencov pozerá na to, ako slnko zapadá.
Je to neskutočná romantika, ktorá pohltí všetkých televíznych divákov, a to natoľko, že sa cítia v ,,koži" televíznych hrdinov. Romantická atmosféra, ktorú si nik nedá ničím a nikým pokaziť. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Presne takúto atmosféru mi navodila novinka spoločnosti Yankee Candle. Sviečka nesie názov Serengeti Sunset, čo môžeme preložiť ako Západ slnka v Serengeti. Jemne sladká a opojná vôňa s kvapkou citrusu, opantá vaše zmysli natoľko, že nevnímate realitu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Zvodná zmes ovocia, citrusov, lotosového kvetu a jantáru oslavuje nádheru africkej oblohy.
Už len pri pohľade na sviečku máte pocit, akoby ste sa v tej Afrike nachádzali, aj keď v skutočnosti je od vás vzdialená stovky kilometrov. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pár minút po zapálení sviečky sa sladká vôňa rozlieha do každého kúta miestnosti. Naladí vás na romantický večer, ktorý si každý môže zariadiť podľa svojich predstáv- či už relaxáciou vo vani alebo užívaním si spoločných chvíľ so svojou polovičkou/rodinou.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

4 komentáre:

  1. Já od Yankee Candle žádnou svíčku nemám, ale mám v plánu si nějakou pořídit.. Ale bude to nějaká hodně přeslazené vůně, já miluji sladké vůně :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja miluji tyhle svicky, posledne jsem si koupila uz vanocni vosky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.