Mary Kay® Dámske toaletné vody

12/08/2015 Unknown 2 Comments

Určite každá z vás používa buď telové spreje, toaletné vody alebo parfumy. Ja si neviem predstaviť deň bez toho, aby som na seba ,,nehodila" nejakú vôňu, ktorú zbožňujem.

V mojom portfóliu voňaviek prevládajú kvetinové vône. Tie mám zo všetkých najradšej. Jemné vône, ktoré nie sú veľmi vtieravé a výrazné a ktoré len tak ,,pošteklia" čuchové bunky môjho nosa alebo náhodných okoloidúcich.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
V dnešnom článku sa budeme venovať hneď dvom toaletným vodám od spoločnosti Mary Kay®. Na vyskúšanie som dostala vône Forever Orchid a Simply Cotton. Každá z týchto toaletných vôd má klasických 50ml.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Obal oboch týchto toaletných vôd je na prvý pohľad rovnaký. V sklenenom flakóniku s farebným vrchnákom, vďaka ktorému môžete rozlíšiť jednotlivé toaletné vody, sa ukrýva ,,poklad". Ako sa hovorí, samotné balenie človeka nijako neurazí. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mary Kay® Forever Orchid™ Toaletná voda je lahodná kvetinová vôňa obsahujúca unikátne spojenie purpurovej orchidey a krémovej vanilky.
  • Vôňa vhodná na každý deň.
  • Ležérna alternatíva k jemným voniam.
  • Dermatologický testovaná.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mary Kay® Simply Cotton® Toaletná voda je čistá, svieža a príjemná vôňa inšpirovaná krásou čistej bavlny s dotykom oroseného lotosu.
  • Vôňa vhodná na každý deň.
  • Ležérna alternatíva k jemným voniam.
  • Dermatologický testovaná.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keď som prvýkrát k obom privoňala, hneď som vedela, ktorá z nich bude mojím obľúbencom.  

Forever Orchid je jemná kvetinová vôňa, ktorá spĺňa moje požiadavky. Najviac z nej cítim orchideu, vanilka je v nej veľmi jemná a cítiť ju slabo.

Simply Cotton mi príde jemne korenistá. Cítiť z nej trochu bavlny - ako čisté vypraté prádlo s trochou lotosu. 

Toaletnú vodu som si vždy aplikovala pred odchodom do spoločnosti. Vôňu som na sebe cítila asi 2-3 hodinky. Avšak, za ten čas som si na ňu zvykla, takže som ju potom na sebe vôbec necítila. No priateľ mi vždy aj na konci dňa povedal, že vôňu na mne stále cíti - krásnu a intenzívnu, ako tesne po aplikácii. 

Ak chcete, aby vám parfum dlhšie voňal, je potrebné aplikovať ho na správne miesta. Nanášať by sa mal na zápästie a na krk. No nikto vám, samozrejme, nemôže ,,diktovať", kde si parfém máte nastriekať. 

2 komentáre:

  1. Ty jo, ty vypadají vážně skvěle! Hrozně ráda bych je zkusila. :) A jinak jsem na tom úplně stejně jako ty - také se musím každý den navonit oblíbeným parfémem! :) Jednou jsem na to zapomněla a celý den jsem se tím stresovala a myslela na to. :D
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, keď zabudnem sa navoňať tak som nesvoja :) akoby mi niečo chýbalo :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.