Augustový U-BOX ...žeby reparát?

8/15/2016 Unknown 5 Comments

Áno viem, v poslednom článku o slovenskej krabičke krásy teda o krabičke U-BOX som bola trošku nahnevaná z jeho obsahu a povedala som, že už si ju nekúpim. Samozrejme jej obsah bol dosť poburujúci. 

Avšak tvorcovia tejto krabičky si všimli moju nespokojnosť a ako sa vraví, náš zákazník - náš pán, tak to chceli napraviť. Samozrejme spokojnosť zákazníka je na prvom mieste a ja som im dala ešte možnosť. Preto mi poslali augustové vydanie tejto krabičky za cenu poštovného, teda za 4 €. 

Čo myslíte - poučili sa tvorcovia a stojí už augustové vydanie za kúpu tejto slovenskej beauty krabičky? Tak sa poďme na to spolu pozrieť. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Rovnako ako predošlá krabička tak aj táto bola cela čierna. Výnimkou bol len vnútorný papier, ktorý slúžil ako vystielka.  Krabičky sa tiež líšili vo svojej hmotnosti. Kým júlové vydanie malo cca 600 g, tak toto augustové vydanie už bolo naplnené a vážilo 1,2 kg.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako prvé na mňa vykukol zrolovaný papier, ktorý obsahoval popis všetkých produktov v krabičke. Toto augustové vydanie bolo ladené do letnej tematiky. Okrem toho po otvorení ma ovanula príjemná sladká vôňa, ktorá rozvoniavala v celej krabičke. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa však v samotnej krabičke nachádzalo? Tak tentokrát to už neboli len vzorky a miniatúry. Ako prvé na mňa vykukol Balea sprchoví gél - Ostrov Snov, ktorý je zmesou vône maracuje a frézie. Jeho objem je 300 ml a vônia naozaj sladko ako väčšina týchto "sprcháčov" od Balei. Ďalším plným balením bola maska na vlasy Kallos - gogo, ktorá by mala byť hydratačná a regeneračná pre slnkom a vodou zničené vlasy - som na ňu zvedavá. V krabičke sa nachádzala aj soľ do kúpeľa, ktorá je handmade a je zabalená do sklenenej dózičky. Soľ by mala byť obohatená o extrakt z mandlí. Ďalším kuskom v krabičke bol ružový neónový lak na nechty od značky Rapsodi (aspoň myslím, pretože nepoznám) - bude sa hodiť na dovolenku a hlavne k opálenej pokožke. Produkt, ktorý v krabičke tak rozvoniaval je malinová čajová sviečka, ktorá vonia naozaj úžasne. A aby to nebolo bez vozriek, tak tie sa tú nachádzali tiež. A to konkrétne od značky Verona  peeling a maska na tvár z rady Olive. V krabičke sa nachádzali aj hygienické vreckovky Harmony - hmm, no OK, k tomu nemám čo dodať. A rovnako aj nekozmetické vecičky ako tvarom zaujímavé náušničky a ružový plastový pohár na limonádu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Celkovo by som tento box hodnotila kladne. Nie preto, že som zaň dala len 4€ (teda poštovné), ale pretože sa v krabičke nachádzali plné balenie produktov. Okrem toho som dostala možnosť vyskúšať produkt na vlasy, ktorý tak často nevyužívam a to síce maska. Myslím, že tento už celkom stojí za kúpu aj keď by som možno prijala produkty, ktoré nie sú bežne dostupné v drogérii. 

5 komentárov:

  1. Vyzerá omnoho lepšie ako prvé balenie. Človek však stále nejak podvedome očakáva viac, toto by pre mňa nenaplnilo cenu boxu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balenie boxu je veľmi pekné, no musím priznať, že z obsahu by som moc nadšená nebola, stále očakávam niečo viac.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím uznat, že je určitě lepší než minulé vydání.. Ale na mě to stále nepůsobí dobře a příjde mi takový "levný" nehezký balíček :/

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vidno, že sa u obsahu krabičky snažili viac ako to bolo naposledy, no asi by som bola stále sklamaná.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oproti tomu minulému boxu to je určite pokrok, ale ja napíšem priamo, že ani toto by ma veľmi nepotešilo. Neviem, koľko tento box stojí, ale ak cca 12€ + 4€ poštovné, ako ten minulý, bola by som veľmi sklamaná, keď si zrátam cenu týchto výrobkov.

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.