Gosh BB Skin Perfecting Kit

7/04/2017 Unknown 1 Comments

Každý si dávame rôzne predsavzatia, ktoré sa snažíme dodržiavať aspoň týždeň. Čo tak začať starostlivosťou o pleť?  Ak jej budete venovať patričnú pozornosť, odmení sa vám svojou krásou a napokon sa aj vy budete cítiť skvelo.
Avšak sú dní, kedy naša pleť má rôzne výkyvy (hlavne počas našich dní). Preto, aby sme prekryli rôzne nedostatky ako sú tmavé kruhy pod očami – napríklad aj po búrlivej party, jazvičky po akné, poprípade samotné akné, používame rôzne korektory, ktoré si s tým všetkým hravo poradia. Dnes vám rada predstavím BB Skin Perfecting Kit - Paletku rozjasňovača a korektorov pre skrášlenie pleti od spoločnosti Gosh Copenhagen.
Tento Kit obsahuje 2 korektory – najsvetlejší slúži na prekrytie tmavých kruhov pod očami a tmavší zas na prekrytie ostatných nedokonalostí pleti. V paletke nájdete tiež rozjasňovač, ktorý sa hodí na rozjasnenie lícnych kostí, rozjasnenie oblasti pod obočím alebo nad hornou perou. Produkt hneď na viacero použití. No je určite taký multifunkčný?
Oficiálny popis:
BB Skin Perfecting Kit obsahuje 2 korektory s jemnou konzistenciou, ktorú si ľahko nanesiete končekmi prstov a zakryjete tak drobné chybičky krásy, tmavé kruhy, či nejednotné miesta pleti. Obsahuje tiež rozjasňovač pre zachovanie sviežej pleti so žiarivým jasom na správnych miestach.
Tento kit je dostupný v sieti FAnn parfumérii v 2 farebných verziách. Ja som testovala odtieň Light, ktorý je určený pre svetlejšie typy pleti, avšak prispôsobí sa aj tmavšej pleti – hlavne tmavší korektor. Korektory sú krémové a skôr mastnejšie, preto je ľahšie nanášať ich prstom ako štetcom.

Svetlejší korektor je určený na prekrytie tmavých kruhov pod očami. Avšak v tomto prípade by som to neodporúčala. Korektor sa totižto zlieva a zalieza si do vrások a navyše očné okolie dosť vysúša a to aj napriek svojej mastnejšej konzistencii.

Tmavší korektor je zas skvelý na prekrytie všetkých nedokonalostí. Hravo si poradí aj s fliačikmi po akné, či samotným akné. Korektor by sa mal správne nanášať až na make-up. No v tomto prípade to je úplne jedno, či si ho aplikujete pred make-upom. Nedokonalosti prekryje v každom prípade.
Rozjasňovač, ktorý obsahuje paletka sa hodí na každú príležitosť a dokonca aj na každý deň. Má bielo-striebornú farbu a malinké trblietky, ktoré rozjasnia každú tvár. Ja si ho dávam pod korektor na tmavé kruhy pod očami. Očné okolie tak krásne rozjasní a to aj napriek tomu, že ho prekryjete korektorom.

Korektory ako aj rozjasňovač krásne držia aj na mastnej pleti. Vydržia takmer celý deň, preto som si ho celkom obľúbila. Kit je praktický a hodí sa do každej kabelky. Navyše jeho súčasťou je zrkadielko preto ho môžete použiť kdekoľvek a kedykoľvek. 

1 komentár:

  1. Vyzerajú dobre, len mne by tá prstová aplikácia prekážala, ale našťastie existujú štetce. A hnedý korektor na tmavé kruhy pod očami? To sa mi úplne nezdá, ale neviem to posúdiť možno to funguje. Ja by som určite najviac využila klasický svetlý.

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.