MONACO PARFUMS MONACO FOR WOMAN PARFUMOVANÁ VODA

7/07/2017 Unknown 0 Comments

Každá z nás sa rada parádi, či už prostredníctvom kvalitného a štýlového oblečenia, kvalitných topánok, prostredníctvom dekoratívnej kozmetiky, alebo prostredníctvom parfumov. Práve parfumy dávajú každej z nás pomyselnú identitu, ktorá je pre každú z nás jedinečná a unikátna.
Dnes tomu nebude inak. Dnes vám s veľkým potešením predstavím luxusnejšiu parfumovanú vodu od spoločnosti Monaco Parfums. Táto vôňa sa neskutočne pohráva s ľudskými zmyslami, vďaka čomu je unikátna. A dovolím si tvrdiť, že je netradičná, maximálne zaujímavá a obľúbia si ju všetky z vás, bez ohľadu na to, akú vôňu preferujete.
Flakón tejto vône je svojím spôsobom veľmi zaujímavým a zároveň decentným, s jednoduchým vzhľadom. Priehľadný flakón je z jednej strany obohatený o názov parfumu a zo strany druhej zas o logo spoločnosti. Vrchnák flakónu je odetý do zlatej farby, ktorá dodáva celej parfumovanej vode punc a luxus. Okrem toho je vôňa uložená v červenej otváracej krabičke, na ktorej rovnako nechýba logo spoločnosti.
Oficiálny popis:
Luxus, zmyselnosť a prchavosť. Dámska vôňa Monaco Woman zachytáva pokojnú zmyselnosť stredomorského pobrežia a žiaru kniežatstva, ktorá pretrváva od brieždenia až do okamihu, kedy zhasnú posledné svetlá noci. Perfektné stelesnenie životného štýlu: rafinovaného, zábavného, luxusného a spontánneho.
Výnimočná zmes elegantného neroli a pretrvávajúcej esencie exotických drevín, to všetko pod kúzlom slnečnej mimózy - symbolu Stredomoria. Klasická, kvetinovo cyprusová vôňa je ozvláštnená ľahkými, symbolickými tónmi kvetov heliotropu.
Patríte k milovníčkam kvetinových vôní alebo preferujete skôr korenené vône? Tak či onak, táto vôňa si vás získa v obchod prípadoch. Vôňa, ktorá je zmesou exotických drevín a kvetinových vôní sa z vašimi zmyslami dokonalo pohrá a opantá ich. Je už len na vás, či vás vôňa strhne do tajomných drevín alebo príjemnej kvetinovej záhrady.
Musím povedať, že  som milovníčkou sladkých kvetinových vôní. Preto som myslela, že táto pre mňa nebude veľmi vhodná. No na prvé strieknutie a ovoňanie tejto zmyselnej vône, som sa do nej hneď zamilovala. Spočiatku v nej cítiť exotické dreviny, ktoré sa postupne začnú zmiešavať s opojnou kvetinovou vôňou a takto sa vôňa mieša celý deň.
Vôňa tejto parfumovanej vody je dosť silná, intenzívna a trošku ťažšia, preto ju stačí na telo aplikovať vo veľmi malom množstve. A hlavne si ju aplikujete na pulzujúce body, pretože len takto si jej vôňu užijete plnými dúškami. Je ju cítiť celý deň, preto by som ju skôr odporučila ne večerné a výnimočné udalosti, kde chcete byť za hviezdu a nepriehľadnuteľnou. Určite si k nej vo FAnn parfumérii privoňajte.

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.