Oriflame hity a novinky kampane 4/2018

3/17/2018 Unknown 2 Comments


Aj vy už máte pocit, že na vás dolieha jarná únava? Na mňa už akosi začína doliehať, avšak snažím sa jej odolávať ako sa len dá. Veď v návale všetkých povinností  si jednoducho nemôžem dovoliť jednoducho vypnúť.

Avšak, vy si dnes môžete oddýchnuť pri tomto pravidelnom článku s novinkami Oriflame. Aj keď nám ešte stále aktuálna 4 kampaň končí zajtra, všetky tieto novinky nájdete v ponuke aj v nasledujúcom katalógu. Tak sa pohodlne usaďte a nechajte sa vtiahnuť do šatkového ošiaľu.

Šatka Icecandy
Keďže som vám v úvode naznačila, že dnes to bude šatkový ošiaľ, tak začnem prvou šatkou, ktorá má dostala svojim vzorom. Posledné kampane sa nesú v znamení jarnej kolekcie, ktorej súčasťou sú aj šatky. Táto Icecandy je inšpirovaná životom v prírode. Má na sebe prírodné a zvieracie vzory, ktoré kupodivu vyzerajú naozaj zaujímavo. Šatka je hodvábna a veľmi príjemná na dotyk. Dovolím si tvrdiť, že skvelo bude vyzerať aj vo vlasoch.

Šatka Popnugget
Šatka, do ktorej som sa zaľúbila už pri listovaní v katalógu. Mám rada minimalistické vzory a hnedú farbu. Práve v obchodoch sa vždy obhliadam po šatkách, ktoré majú zaujímavú farbu. Poppnugget je odetá do staro-ružovej farby troškou hnedej a dokombinovaná bodkovaným vzorom, ktorý pôsobia naozaj minimalistický. Je ľahučká a príjemná na dotyk. Už sa teším, až sa oteplí, keď odložím všetky teplé šály a túto šatku prevetrám niekde vonku.

Šatka Sugarcane
Túto šatku by som zaradila k dizajnovým kúskom, ktoré sú kombináciou viacerých farieb. Je hravá, s umeleckým vzorom a rozstrapkaným okrajom. Aj táto je ľahučká, dostatočne veľká vďaka čomu príjemne zahreje. Kombinácia ružovej a modrej vytvára dokonalú symbiózu a spolu s abstraktnými grafickými vzormi si podmaní aj vás. Už nech je teplo, nech sa môžem parádiť takýmito krásnymi šatkami!

Tekuté matné očné tiene The ONE
Byť každý deň niekým iné je naozaj zábavné. A práve očné tiene to umožňujú každému. Vďaka týmto novým matným tekutým očným tieňom, bude každé líčenie zaujímavé. Celkovo v ponuke nájdete 3 odtiene, z ktorých som otestovala odtieň Tender Brown – príjemná karamelová matná, ktorú môžete použiť na celé pohyblivé viečko. Čo je zaujímavé, tak očný tieň je tekutý a schne do matna. Preto musíte pracovať celkom rýchlo, pretože akonáhle na viečku zaschne, tak ním už nepohnete. Dá sa pekne rozotierať prostredníctvom štetcov, avšak jemné vklepávanie prstami je ideálnejšie. A výdrž je rovnako prekvapujúca. S podkladovou bázou na mojich mastných očných viečkach vydržal celý deň bez toho aby sa zlial, stratil na intenzite a pod. Rozhodne mu dávam zelenú!

Lak na nechty The ONE Long Wear
Oriflame prišiel túto kampaň na trh s novými lakmi na nechty, avšak tentokrát v príjemnej pastelovej variácii farieb. Celkovo nájdete v ponuke 5 pastelových odtieňov, z ktorých som si vybrala odtieň Pink Lemonade. Je to krásna pastelová ružová, ktorú som si naozaj obľúbila. Asi to bude tým, že podobné odtiene tvoria základ mojej lakovej zbierky. Nakoľko to nie je prvý lak z tejto kolekcie The ONE Long Wear, ktorý mám, tak som vedela, čo ma čaká. Lak pekne kryje v 2 vrstvách. Jednotlivé vrstvy však musíte nechať poriadne zaschnúť inak sa vám stane, že budete čakať naozaj dlho, kým budete môcť s rukami niečo robiť. Širší štetček laku zjednodušuje a urýchľuje celkové lakovanie a výdrž je tiež obstojná. Mne sa začal odlupovať po 4 dňoch. Určite stojí za vyskúšanie.

Zaujala vás niektorá šatka? 

2 komentáre:

  1. Laky na nehty The ONE mám moc ráda, jinak ty šátky jsou taky krásné:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie tekuté očné tiene sú super! :) tiež som si ich zamilovala :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.