Dove DermaSpa goodness- body lotion

10/30/2015 Unknown 1 Comments

Telové mlieko je produkt, ktorý si myslím, že nechýba v žiadnej domácnosti. Každý preferuje rôzne telové mlieka, rôznych značiek. Ja osobne mám rada také, ktoré veľmi pekne vonia, ale zároveň tá vôňa je nenápadná a nevtieravá. Okrem toho musí pokožku hydratovať a veľmi rýchlo sa do nej vstrebať. 

Odkedy na trh prišli telové mliečka do sprchy na ostatné som zanevrela. Totižto je pre mňa pohodlnejšie výjsť zo srpchy a môcť sa hneď obliecť ako čakať pokiaľ sa krém vsiakne. Avšak dnes vám predstavím jedno, ktoré nie je určené do sprchy a aj napriek tomu si ma získal. 
Dove DermaSpa goddness3 body lotion.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ide o novinku v portfóliu spoločnosti Dove. Spoločnosť prišla na trh s novou radou Goodness, ktorá sa vyznačuje vôňou- v ktorej sa snúbia hrejivé tóny krémovej vanilky s kokosom a pišmom. Táto zlatá rada obsahuje vzácny omega olej, ktorý je známi svojou ochrannou bariérou pokožky.
Pokožku zanecháva zjednotenú, žiarivú a na dotyk hodvábne jemnú. Inovatívna technológia Cell-MoisturesTM pôsobí vo vnútri buniek a tak pokožku kompletne hydratuje. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Musím povedať, že telové mliečko naozaj pekne vonia. Síce som v tom vanilku necítila, ale môžem povedať, že vôňa je sladká a jemná. Nie je vôbec vtieravá a pokožku prevonia na pár hodín. Pri prvom použití som mala obavy zo vstrebávania. Veď povedzme si rovno, komu by sa chcelo čakať v kúpelni po horúcom kúpeli, kým sa telové mlieko vsiakne.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
No mliečko ma veľmi milo prekvapilo. Veľmi rýchlo sa vstrebalo a ja som behom pár minút bola oblečená. Po použití bola pokožka naozaj hydratovaná a na dotyk hodvábne jemná. Vrelo odporúčam, niečo s tejto rady vyskúšať 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka samotnej konzistencie mliečka, tak má bielu (mliečnu) farbu. Je trošku hutnejší, no veľmi ľahko sa kĺže po pokožke tela a veľmi dobre sa rozotiera. 

1 komentár:

  1. Já teď používám tělové mléko od Naturalium, ale tohle taky nevypadá špatně :)

    October Favourites

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.