Nový rozmer v boji proti AKNÉ

10/09/2015 Unknown 6 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila článok o jednom produkte, respektíve o dvoch produktoch, ktoré používam už takmer dva mesiace. Sú to produkty, ktoré sú určené na čistenie pleti a tak som AKNÉ vyhlásila vojnu a začala som sa sním pasovať ako pravý rytier. 
Stále som si myslela, že akné je len pubertálna záležitosť a po tomto búrlivom období sa človekom krásne rozlúči, tak teraz viem, že som sa mýlila. Avšak už poznám pomocníkov, ktorý mi pomáhajú udržiavať všetko pod kontrolou.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mojimi novými pomocníkmi sú: Mary Kay Skinvigorate Čistiaca kefka a Mary Kay Bottanical Effects Čistiací gél. 
Začnem čistiacou kefkou:
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotné balenie obsahuje kefku s dvoma nadstavcami a tužkové batérie. Čo mi celkom v balení chýba tak je nejaký stojan na kefku, pretože teraz mi len tak leží na umývadle a tým zaberá celkom dosť miesta. A keďže ešte študujem a bývam na internáte tak tiež mi k tomu ešte chýba nejaký cestovný obal.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis: 
Ľahká, dvojrýchlostná výkonná kefka jemne masíruje pleť, a pritom odstraňuje nečistoty, usadeniny a mejkap v priebehu niekoľkých sekúnd.
  • Odstraňuje mejkap 85% účinnejšie ako čistenie rukami. *
  • Zlepšuje vstrebávanie ďalších prípravkov starostlivosti o pleť.
  • Okamžite zlepšuje vzhľad pleti.
  • Pomáha zahladiť stopy už vzniknutého poškodenia pleti a zjednotiť jej tón.
  • Zmierňuje výskyt jemných liniek a vrások.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Kefka má 2 rýchlosti. Ja osobne používam používam obe rýchlosti- pomalšiu na príjemnú masáž celej tváre a jej prekrvenie a rýchlejšiu- na dokonalejšie vyčistenie a zbavenie všetkých nečistôt. Divila som sa, že aj po dôkladnom odlíčení make-upu bola kefka po čistení stále hnedá. Kefku si veľmi užívam, pretože po očistení tváre s ňou, je pleť krásne rozžiarená a ľahšie a hlavne rýchlejšie sa vstrebáva krém. Kefku používam takmer dva mesiace každý druhý deň a baterky ešte stále nie sú vybité. Čo sa týka samotného nadstavca, tak je veľmi príjemný- obsahuje množstvo štetiniek, ktoré sú jemulinké. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Kefku používam s týmto čistiacim gélom rovnakej značky. Gél je určený pre zmiešanú až mastnú pleť. 
Oficiálny popis:
Odstraňuje nadbytočný maz bez toho, aby pleť vysušoval. Bohatý antioxidačný komplex prírodných výťažkov vyvinutý na váš typ pleti.
  • Nevysušujúca formula jemne odstraňuje nadbytočný maz a nečistoty z pleti.
  • Zmiešanej/mastnej pleti pomáha čistiť póry výťažkami z kanuky a guavy.
  • Bez alkoholu, syntetických farbív a bez parfumácie.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Konzistenciu som sa vám zabudla vyfotiť a tak vám to aspoň popíšem: keďže je to čistiaci gél tak má gélovú konzistenciu, ktorá je priehľadnej farby. Nijako nevonia ani nič podobné. Gél používam s kefkou a nebojím sa povedať, že je to pre mňa skvelé kombo v boji za krajšou pleťou. Gél na tvári jemne pení, nijako nelepí ani nič podobné. Musím povedať, že póry sú naozaj čistejšie a menej viditeľnejšie, avšak ak vás trápia komedóny, tak s tými si toto duo veľmi neporadí. Možno ak by bol ku kefke nadstávec s trošku tvrdšími štetinkami (kvázi peelingový nadstavec), tak to by si možno s komedónmi poradili, no neviem posúdiť. Avšak po takmer dvoch mesiacoch používania, musím povedať, že sa mi tvorí oveľa menej akné na pleti a samotná pleť vyzerá zdravšie a rozžiarenejšie. 

6 komentárov:

  1. Ja som si tiež dlho myslela, že akné je len pubertálna záležitosť, ale už dávno viem, že to nie je pravda. Mne dosť pomohlo odstavenie kávy, ktorú som nahradila zeleným čajom a úplne som vypustila používanie gélov, nenašla som totiž žiadne, ktorý by akné nejakým spôsobom zlepšoval. Čistím si pleť hydratačným mydlom Dove alebo detským, občas použijem peeling, ale to len veľmi výnimočne, viac používam pleťové masky, aj keď zázrak nerobí ani jedna, ale asi takáto celková zmena pomohla. Ak sa niečo na pleti vyskytne, najlepšie funguje Essence SOS Spot killer.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tom Essence SOS Spot Killer som už počula a čítala množstvo chvál, no nikdy som si na neho nespomenula keď som bola v drogérii. Ale asi ho skúsim, aj keď mám teraz pleť oveľa lepšiu tak občas sú príležitosti keď sa zíde :D

      Odstrániť
  2. Presne tieto výrobky od MK mám aj ja, kefku požívam už štvrtý mesiac a baterky stále držia :) S kefkou i s čistiacim gélom som veľmi spokojná.
    Klaudy's shopping enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som myslela, že baterky budem meniť každý mesiac, ale vôbec tomu tak nie je takže som prekvapená a potešena :D

      Odstrániť
  3. Kartáček jsem měla možnost jednou vyzkoušet a byl super. Jemný a moc pěkně čistil :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.