Mary Kay® Zamatový rúž

11/30/2015 Unknown 0 Comments

Dnešný článok bude ladení do krásneho jesenného obdobia, ktoré má svoje čaro. Jeseň je obdobím farebnosti. Ako stromy menia svoje "šaty", tak aj ženy zo svojich šuplíkov vyťahujú dekoratívnu kozmetiku ladenú do tmavších farieb. 

Explózia nádhernej farby pier vás vtiahne do centra diania a bezprostredne oživí váš vzhľad! NOVÝ Zamatový rúž je súčasťou limitovanej kolekcie Mary Kay® City Modern.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Zamatový rúž v odtieni Oh So Currant, ktorý v sebe nesie sofistikovanú vínovú s kvapkou hnedej a bordovej farbičky si ma získal hneď na prvý pohľad. Hneď som vedela, že toto bude presne farba, ktorú budem túto jeseň nosiť na svojich perách. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotný rúž ženu osloví nie len svojim vnútrom, ale aj obalom v ktorom sa skrýva. Samotné balenie je celkom netradičné. Rúž si býva plastovom jemne hnedo-zlatom obale, ktorý je na vrchu skosený takmer do tvaru C. Po odobratí vrchnáčika na vás vykukne strieborný otáčací systém, na ktorom sa nachádza názov spoločnosti.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis: 

Tento zamatový rúž sa hladko nanáša a poskytuje farbu, ktorá ostáva vyvážená, a zanecháva jemný zamatový povrch.
  • Ľahko sa nanáša
  • Poskytuje sýtu, stálu farbu
  • Farba negranuluje ani sa nerozmazáva
  • Zanecháva jemný zamatový povrch
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Rúž poskytuje perám dokonalú farbu, preto ho nie je potrebné vôbec vrstviť. Ako aj výrobca uvádza v oficiálnom popise, tak rúž sa naozaj nijako nedrolí ani nerozmazáva. Čo sa týka jeho výdrže, tak tá zavisí od rôznych faktorov, ako napríklad jedenie, pitie, bozkávanie... Avšak aj keď jete a pijete tak rúž mizne postupne. Stále máte na perách náznak, že ste mali nejaký rúž. Keď už sa začne vytrácať, tak sa vytráca rovnomerne z celých pier, nie len zo stredu. Ja osobne som s ním veľmi spokojná, resp. bola pretože mamka si ho obľúbila tiež a odmieta mi ho vrátiť smiley

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.