Freedom Makeup- 209 Nude

12/03/2015 Unknown 5 Comments

Nová značka na trhu? Keď som prvýkrát natrafila na značku Freedom Makeup moje srdce zaplesalo. A keď som videla tie všetky produkty, ktoré budú u nás dostupné, moje srdce zaplesalo po druhýkrát. Hneď som si pozrela ponúkané produkty a musím povedať, že chcela by som toho vyskúšať veľmi veľa. No najmä paletky, ktoré má zaujali asi najviac. 

Hneď tu nastala dilema. Objednať? Neobjednať? Budú tiene dostatočne pigmentované? Nebudú prášiť? Hmm.... skúste sa pri takomto myšlienkovom pochode rozhodnúť či ÁNO alebo NIE. 

Preto som sa šla prejsť po obchoďáku (samozrejme, kam inam chodí žena premýšľať) a tam som v obchode Pepco natrafila na tiene a tú zaplesalo moje srdce po tretíkrát. Škoda, že mali len mono tiene, laky a rúže. Tak som si vzala aspoň jeden tieň na skúšku. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Z pár tých dostupných tieňov v predajni som si napokon vybrala tento v odtieni 209 Nude. Práve tento je matný hnedý tienik, ktorý som chcela buď na celé viečko s decentnou linkou alebo do vonakajšieho kútika a na blendenie. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tienik má hmotnosť 2 g a mňa stál 1,29€. Čo je celkom sympatická cena, keďže na eshope tento mono tieň kúpite za 1,85€. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo ma však najviac zaujímalo tak je pigmentácia. A tá je super. Tienik nijako nepráši a veľmi dobre sa s nim pracuje. Navyše, ak chcete ešte lepšiu pigmentáciu, tak tienik sa dá krásne navrstviť. No myslím, že aj bez toho je jeho pigmentácia super. 

Čo sa týka výdrže, tak tá je u každého individuálna. Nakoľko mám mastné viečka, tak bez bázy by mi nevydržal veľmi dlho. Preto teraz automatický pri každom líčení siaham po podkladovej báze. S ňou, mi tienik na očiach vydržal krásnych 10 hodín. Takže super. 

Ako som písala, tak pôvodne som tienik chcela nosiť na celom viečku s decentnou linkou. No nakoľko je tienik krásnej čokoládovej farby, tak ho nosím v kombinácii s inými farbami. Vytvorila som s ním napríklad aj takéto líčenie:
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

Tienik som použila do vonkajšieho kútiku oka a popod "očnú kosť". Poriadne som ho rozblendila a na zvyšok viečka som naniesla zlato- bronzový tienik. Celé líčenie som trošku ozvláštnila gélovou linkou (nemala som asi dobrý deň, takže nie je dokonalá).

Čo hovoríte na novú značku? Skúsili ste už niečo?

5 komentárov:

  1. Od této značky nic nevlastním, ale ten stín je moc hezký.. Udělala jsi s ním hezké líčení :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čas to napraviť. Podľa mňa to je celkom slušná kozmetika za slušnú cenu :D

      Odstrániť
  2. Mi tyhle značky jako MUR, Freedom apod nejsou moc sympatické, ale tenhle stín vypadá skvěle. A např. oproti Essence, které má monostíny za podobnou cenu, i kvalitně.

    Maru adventní giveaway o balíček značky Too Faced

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne v porovnaní s Essence mi prídu oveľa kvalitnejšie :)

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.