ARTISTRY SIGNATURE COLOR - Dlhotrvajúca ceruzka na oči

5/16/2016 Unknown 0 Comments

Občas mávam dni, kedy sa mi nechce vôbec líčiť alebo jednoducho nemám chuť na žiadne extrémne výstrelky. V takýchto prípadoch siaham po ceruzkách na oči, ktoré podčiarknu samotný tvar oka alebo optický zahustia riasy.

Tentokrát som testovala novinku značky Artistry, ktorej výlučným distribútorom na Slovensku je spoločnosť Amway.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Túto dlhotrvajúcu ceruzku na oči si môžete zakúpiť v 4 farebných prevedeniach. Klasickým farbami, ktoré sú azda najviac predávanými, sú čierna a hnedá - myslím, že takými farbami nikdy nič nepokazíte. Ďalšími odtieňmi sú plumberry (baklažánová) a graphite shimmer - práve v tomto odtieni som ceruzku testovala.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako všetko, tak aj táto ceruzka má 2 konce. Na jednom sa nachádza samotná krémová ceruzka a na druhom sa zase nachádza penový aplikátor, pomocou ktorého si môžete vytvoriť rôzne efekty.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Vďaka obojstrannému dizajnu je táto ceruzka tým najlepším nástrojom na vytváranie skvelých vizáži v množstve odtieňov - matných aj trblietavých, aby ste sa vždy cítili výnimočne. Jej krémové zloženie s intenzívnymi, naozaj trvácnymi farbami sa ľahko nanáša a odoláva vyblednutiu a žmolkovaniu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Vlastnosti a výhody produktu:

  • krémové zloženie obsahuje jojobový olej, bavlníkový olej a vitamín E
  • vodeodolné a trvácne zloženie vydrží aj horúčavu a vlhkosť
  • zabudovaný penový aplikátor sa dá využiť na vytvorenie rozličných efektov
  • tmavé. sýte, trvácne farby vydržia počas dňa až 12 hodín
  • vhodné aj pre tých čo nosia kontaktné šošovky
  • nanášanie bez námahy

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ceruzka si ma naozaj získala vďaka jej jednoduchému použitiu. Už pri prvom kontakte s očným viečkom vytvára krásnu sýtu líniu, ktorú nie je potrebné vôbec vrstviť. Odtieň graphite shimmer poskytuje príjemnú sivo - čiernu trblietavú farbu. Rovnako ani aplikátor nie je na zahodenie. Veľmi ľahučko sa ním dá ceruzka rozblendiť a vytvoriť tak nedbalé líčenie. Čo ma však trošičku mrzí, tak to, že ceruzku je potrebné strúhať. Nemám veľmi dobre skúsenosti s takýmito ceruzkami. Ale to je len malinký detail.

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.