Fenjal krémové mydlo

5/20/2016 Unknown 0 Comments

Pri testovaní tohto produktu som sa v mysli vrátila na základnú školu do školských lavíc. Prečo práve tam? Pretože dodnes si spomínam na hygienické vrecúška, ktoré nám každý deň kontrolovali, a samozrejme ak si ho niekto doma zabudol tak mal poznámku. 

Súčasťou týchto hygienických balíčkov, okrem iného, boli aj mydla v mydlovničkách. A práve mydlo je ústredným bodom dnešného testu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mydlo značky Fenjal, mi prišlo zabalené v bledo modrej mydlovničke, vďaka ktorej je mydlo možne prenášať, ak niekam cestujete, alebo ho jednoducho v nej uskladňovať v domácnosti. Takéto tuhé mydla u nás v domácnosti nemajú veľké uplatnenie, pretože doma používame mydla tekuté.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Kedysi som takéto mydla používala hlavne na tvár, pretože rady starých materí hovorili, že tekuté mydla sa majú používať na akné - na čistenie pleti. No bohužiaľ, nemalo to žiaden efekt. Preto takéto mydla u nás väčšinou využívame v skrini, ktorú veľmi pekne rozvoňajú a samozrejme pomáhajú v boji s rôznymi nežiaducimi prírodnými živočíchmi medzi oblečením (ďalšia rada starých materí!).
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Jemné krémové mydlo v plastovej krabičke, dodá pokožke hydratáciu a zabraňuje jej vysušovaniu pri častom umývaní.

Fenjal Creme Soap:

  • jemné krémové mydlo
  • hydratuje pokožku
  • zabraňuje jej vysušovaniu
  • vytvára luxusnú penu
  • jemne čistí a stará sa o pokožku
  • pre pocit hodvábne jemnej a hladkej pokožky

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mydlo má veľmi príjemnú, povedala by som, že klasickú mydlovú vôňu, ktorá nie je veľmi výrazná. Balenie, ako aj samotné mydlo je celkom malé a roztomilé, preto sa vojde všade. Či ho uskladníte v domácnosti na umývadle, alebo si ho vezmete niekam na dovolenku, nezaberie veľa miesta. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka tej luxusnej peny, tak tá nie je až taká intenzívna. Pri umývaní rúk, toto mydlo ich zahalí do bielej krémovej periny. Vôňu na rukách cítiť aj krátko po ich umytí. Ruky sú na dotyk príjemne povedala by som, že hodvábne. Pokožka je úplne hladká. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.