Dermacol Hand and Nail Intensive care

6/29/2016 Unknown 0 Comments

Ruky sú obrazom našej individuality. Práve ruky o nás prezradia mnoho. Preto by sme im mali venovať patričnú pozornosť a hýčkať ich, pretože sú prvým kontaktom pri spoznávaní sa s novými ľuďmi. 

Každodenne ich vystavujú rôznym faktorom, ktoré môžu mať na nich vplyv. V zime to je mraz a chlad, v lete zase voda, ktorá sa podpisuje na vysúšaní pokožky rúk - a to najmä chlórovaná. Z toho dôvodu by sme rukám mali venovať patričnú starostlivosť.

V dnešnom teste sa zameriame na novinku spoločnosti Dermacol, ktorá tento krám vytvorila pri príležitosti jej 50. výročia na trhu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Intenzívna starostlivosť na ruky a nechty je balená do dievčenského ružového obalu, ktorý je doplnení o srdiečkové ornamenty. Zo zadnej strany je balenie krému odeté do metalickej staroružovej farby. Krem má objem 100 ml. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:
Krém na ruky pre okamžitú delodennú ochranu namáhanej pokožky rúk a nechtov. Účinné látky z pupalkového oleja a glycerínu pokožku rúk regenerujú, upokojujú a hydratujú.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento krém je tvorený zmesou Panthenolu, Lanolínu, Včelieho vosku, Glycerínu,  Alantoínu a Pupalkového oleja. Práve pupalkový olej má všestranné použitie nie len v kozmetike. Používa sa na liečenie rôznych zdravotných problémov, proti Alzheimerovi, slúži ako balzám na pokožku a samozrejme sa využíva aj v kozmetike - vylepšuje kvalitu nechtov a pomáha udržať mladistvý vzhľad pokožky. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krémovanie rúk je u mňa veľmi bežná činnosť, pretože po každom kontakte rúk s vodou mám potrebu si ruky nakrémovať. Túto potrebu nemám len ja, ale aj mamka a brat. Preto spotreba krémov na ruky je u nás bežná. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento od spoločnosti Dermacol má jemné ružové sfarbenie. Jeho vôňa je ťažko opísateľná, pretože mne to príde ako zmes viacerých vôní - trošku včelieho vosku, púpalky a niečoho sladkého. Krém má hutnejšiu konzistenciu, avšak do pokožky sa vstrebáva okamžite. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Po vsiaknutí krému do pokožky rúk mám pocit akoby boli trošku drsnejšie. Na dotyk ruky ostávajú trošku mastnejšie, čo mne osobne vôbec neprekáža. Krém je určený pre citlivú a suchú pokožku rúk - je suchú pokožku je ideálny, pretože ju maximálne hydratuje. Musím povedať, že táto novinka sa spoločnosti Dermacol vydarila a určite vám ju odporúčam vyskúšať. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.