U-BOX : slovenský beauty box

8/01/2016 Unknown 22 Comments

Máte v obľube kupovať si beauty krabičky plné prekvapení? Ja áno, pretože tak môžem odskúšať rôznu kozmetiku a hlavne takéto krabičky sú hlavne o prekvapení. Nedávno som na jednu takúto krabičku natrafila, a viete čo? Je to slovenská krabička, ktorú si môžete objednať jednoducho- stačí si na fb nájsť profil U-BOX a napísať im správu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako som písala, tak tieto krabičky sú hlavne o prekvapení. A pri tejto som bola maximálne prekvapená. Čo asi najviac zaujme tak je samotné balenie. Krabička prišla zabalená v hnedom papieri a oblepená lepiacou páskou. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pri prvotnom otvorení krabičky mi hneď padol do oka zvinutý papier - bol to zoznam produktov, ktoré krabička obsahuje. Detaily dotvárajú celkový dojem. Pri tejto krabičke to platí. Všetko je pekne označené a ozdobené. Minimalistické detaily, ktoré však pôsobia príjemným dojmom. Avšak tu to končí.
Fotoarchív utorky. Práva vyhradené!
Postupne ako som začala všetko z krabičky vyberať, postupne som začala byť ohromne prekvapená, ale nie od údivu z produktov, ale z toho, čo krabička obsahovala. V krabičke sa podľa zoznamu malo nachádzať 9 produktov. Áno tie tam boli, ale všetko to boli len vzorky a miniatúry produktov.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
9 vozriek a miniatúr: vlhčená telová obrúska, guličky do kúpeľa (tie som už mala a skončili v koši, pretože boli maximálne mastné, že sa v tom ani nedalo kúpať), vzorky kozmetiky Ryor,  miniatúra laku na vlasy, miniatúra sprchového gélu Dove, miniatúra zubnej pasty Signal, miniatúra šampónu na vlasy Dove, kúsok hand made mydielka a nakoniec dožiková kytička.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keď si vezmete, že táto krabička stojí 11,99 € tak očakávate, že bude obsahovať plné balenia. Avšak opak je pravdou a ja som sa poučila, že takéto krabičky už asi objednávať nebudem. Ak by som mala porovnať tento box s DM boxom, ktorý stojí 5€ a nájdete tam plné balenia produktov, ktoré majú hodnotu viac ako 18€, tak je to neporovnateľné. Na tejto U-BOX krabičke plnej prekvapení, si zaplatíte 12 € asi len za tie minimalistické detaily. Bohužiaľ, mňa táto krabička neoslovila vôbec - popravde som z nej dosť sklamaná. 

Počuli ste už o tejto krabičke? Máte ju tiež doma? Čo na ňu hovoríte?

22 komentárov:

  1. Hmm... už jsem o nem cetla a byla jsem zvedava, ale popravde jsem zklamana a urcite si ho neobjednam👎

    Andreablog®

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Váš feedback nás zaujal, a mrzí nás, že ste si náš U – BOX neobľúbili. Nestratili sme však nádej, a v augustovom boxe sme sa posnažili a už sme ho plnili len plnými baleniami, o čom svedčí aj jeho váha 1,2 kg  (aj tvorcovia nášho boxu sú len ľudia a učia sa z vlastných chýb, a preto sme si zobrali vašu recenziu k srdcu). Snažili sme sa vás kontaktovať osobne s ponukou kompenzácie no neodpovedali ste :(. Váš blog budeme však sledovať aj naďalej  Je pekný plný super rád a máme ho aj naďalej radi!

    Váš U - BOX tím :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, veď sme len ľudia, ktorí sa učia na vlastných chybách :D Čo sa týka správy, tak som od Vás nedostala žiadnu a ani e-mail, takže asi preto som Vám neodpovedala :/

      Odstrániť
  3. na prvý, ktorý mohol nalákať viac ľudí je to škoda, no uvidíme, ako budú vyzerať ďalšie balenia :) Snáď to bude o dosť lepšie, presahujúce kúpnu cenu ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pravdupovediac som čakala, že keď je prvý tak bude odpálový a naplnený skvelými vecičkami... uvidíme, tento mesiac má obsahovať už plné balenia - tak som zvedavá :D

      Odstrániť
  4. Tak za max 3 eura by som brala, inak su to skor darceky k casopisom a nie tak.kazdy chce zarobit

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak to bych teda nečekala, že celá krabička bude pouze o vzorečkách.. Určitě bych si po přečtení tvého článku tento U-BOX neobjednala :-(

    Zvu tě na soutěž o bělící sérum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola dosť prekvapená, že mnoho ľuďom sa box páčil nie len výzorovo, ale aj obsahovo :) Hold, asi som veľmi náročná :)

      Odstrániť
  6. Ahoj, aj ja mna box velmi sklamal a pravdu povediac som sa citila az oklamane.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som najprv nevedela či sa mám smiať alebo plakať z obsahu :)

      Odstrániť
  7. Tak to bych za takovou cenu byla dost zklamaná.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ako sa dá zaň platiť? Aj dobierkou?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. škoda, že neobsahuje nějaké zajímavější produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je škoda...ja som čakala niečo nové, čo nepoznám, resp. čo je menej známe na našom trhu :)

      Odstrániť
  10. Box vyzerá krásne, veľmi elegantne. No tiež by som bola sklamaná z jeho obsahu. Ja som si vždy myslela, že tieto kozmetické krabičky sú na to, aby sme mohli vyskúšať mnoho produktov, hlavne od takých menej dostupných značiek. Dove a Signal kúpim aj v potravinách.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne som si to aj ja hovorila.... a tak uvidíme, tento mesiac už má box obsahovať plné balenia :)

      Odstrániť
  11. ja som akurát objednala októbrový box. A dnes čítam recenzie. ;( Ale tak verím že to bude o kus lepšie. A dám vedieť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mile damy, tiez mi dorazil oktobrovy box. Vcelku som spokojná s obsahom. Ziadne miniatury sa tam nenachadzali az na jednu gratis vzorku.

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.