Dermacol AROMA RITUAL SHOWER GEL - PINK GRAPEFRUIT

1/23/2017 Unknown 5 Comments

Patrí medzi tie, ktoré si každodennú sprchu maximálne užívajú? Ja áno. Je to skvelý relax a navyše je to chvíľka pre vás, ktorú vám nik nemôže vziať. Taká horúca sprcha poprípade kúpeľ padne vhod, keď je vonku zima a vy už nikam nemusíte isť. Rovnako si človek dokáže skvelo porelaxovať.

Ku skvelému kúpeľu patria aj sprchové gély. Tie pokožku očistia od všetkej špiny, a navyše ak krásne voňajú tak je to skvelý bonus. A presne takéto sú sprchové gély od spoločnosti Dermacol. Sprchové gély Dermacol Aroma Ritual, si našli obľubu hádam u každého. Dnešný asi nebude výnimkou.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Sprchový gél Dermacol Aroma Ritual s vôňou pink grapefruit má celkom hravý obal. Jeho konzistencia je gélovitá a má priesvitnú farbu. Objeme je klasických 250ml – čo je primerané množstvo, ktoré vám vystačí cca na 1 mesiac pri každodennom používaní.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Sprchovací gél s grepovým olejom jemne čistí a rozmaznáva pokožku tela, dodáva jej sviežosť a energiu na celý deň. Energizujúca vôňa ružového grepu uvoľňuje nahromadený stres po celom dni a zmierňuje depresiu. Je blahodarný nielen pre telo, ale aj myseľ.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Zažili ste už skvelú sprchu, ktorá vám navodí príjemnú atmosféru a nabije vás množstvom energie? Ak nie, tak vďaka tomuto sprchovému gélu ju zažijete. Energizujúci ružový grep vám ulahodí nielen ako sprchový gél ale aj ako aromaterapeutický gél.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Gél má príjemnú vôňu – povedala by som, že to nie je úplne kyslí grapefruit, ktorý poznáte, ale skôr jemne sladko – kyslí grapefruit. Mne veľmi lahodí jeho vôňa, preto som si obľúbila večerné sprchy s jeho spoločnosťou. Človek by nikdy nepovedal, že sprchový gél môže dobiť energiu. No tento to dokáže. Skvelo vás preberie.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Po jeho použití je pokožka maximálne prevoňaná a rovnako aj kúpeľňa. Super je, že nerozmaznáva len myseľ ale aj telo – vďaka nemu je pokožka čistá, svieža a povedala by som, že aj jemne hydratovaná. Má však len jedna nevýhodu – tou je jeho obal. Je maximálne hladký, preto ak máte mokré ruky nemusí sa vám podariť tento sprchový gél vytlačiť z tuby. 

5 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.