Oriflame- The ONE sada korektorov

1/09/2017 Unknown 1 Comments

Korektor na pleť sa stal mojou nevyhnutnou súčasťou pri líčení. Keďže mi príroda nenadelila dokonalú pleť bez nedokonalosti, tak si k nej musím dopomôcť ich prekrytím. Preto korektor mu nesmie nikdy v kozmetickej taštičke chýbať. ČI už tekutý alebo tuhý je to jedno.

No korektor je potrebným pomocníkom aj na zakrytie kruhov po očami. Práca pri počítači alebo nedostatočný spánok sa pod ne podpíšu. No vedeli ste, že za kruhy pod očami môže aj vaša poloha pri spánku? Ak nespíte na chrbte s jemne vyvýšenou hlavou, tak ráno môžete siahnuť po tomto pomocníkovi.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
The ONE sada korektorov

V tejto sade korektorov od spoločnosti Oriflame nájdete 2 korektori – jeden na kruhy pod očami v svetlo ružovej farbe a druhý klasický telový na ostatné nedokonalosti. Okrem toho v nej nájdete aj púder aby ste si výsledok mohli prepudrovať.  A aby toho nebolo málo, tak v krabičke nájdete aj papierik, na ktorom mate vyznačené kde ktorý korektor máte aplikovať.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Kompaktná sada korektorov 3v1 vyzdvihne krásu vašej pleti a zamaskuje i skoriguje jej nedokonalosti. Tvoria ho dva krémové korektory s vysokým krytím v dopĺňajúcich sa odtieňoch a kompaktný púder na finálne zafixovanie vzhľadu pleti. Je obohatený o ošetrujúci rastlinný olej, ktorý jemne vyživuje pleť a upokojuje vyrážky.
 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Ako som písala v sade sa nachádzajú 2 korektori. Jeden z nich je skvelú no druhý zas vôbec. Začnem tým, pre mňa nevhodným. Korektor pod oči. Farbu ma ideálnu, pretože práve takéto korektori v rôznych odtieňoch sa používajú na prekrytie tmavých kruhov. Samozrejme kruhy zakryje to áno, ale zalieza si do vrások a vytvára mapky pod očami. Preto si ma nezískal.
Zdroj: Fotoarchív autorky.

Naopak, druhý – teda korektor na nedokonalosti je super a ten musím pochváliť. Nedokonalosti ako je pupienok alebo jazvička po akné sú pod týmto korektorom neviditeľné. Čo sa týka konzistencie korektorov tak sú dosť hutné a preto sa trošku ťažšie roztierajú do stratená, no s prstami do zvládnete. 

1 komentár:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.