Nivea UPOKOJUJÚCA OŠETRUJÚCA MICELÁRNA VODA

1/30/2017 Unknown 3 Comments

Žiadna z nás by si nikdy, ale fakt nikdy nemala ľahnúť večer do postele bez toho aby sa odlíčila. Preto tú su odličovače – jednozložkové, dvojzložkové, hydratačné, pre citlivú pleť atď. A samozrejme na trhu nájdete aj micelárne vody.  Myslím, že tie sú v súčasnosti viac preferované ako ostatné odličovače.

Mňa na nich fascinuje ich variabilita. Kým nič také neexistovalo, tak som mala odličovač na oči, odličovač na pleť, odličovač na vodeodolnú riasenku, ach jaj. No micelárna voda toto všetko nahradila. Vďaka tomu, že obsahuje micely, ktoré zachytia všetky nečistoty, tak si s ňou vystačím.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Upokojujúca ošetrujúca micelárna voda od spoločnosti Nivea poskytuje hneď 3 funkcie v jednom použití. Pleť odličuje, čistí a ešte aj hydratuje. Za rok 2015 je podľa štúdii práve táto micelárna voda jednotkou v čistení pleti. Čo myslíte, je to tak?
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Oficiálny popis:
Objavte dokonalý odličovací a čistiaci prípravok, ktorý účinne odstraňuje nečistoty a zároveň je šetrný k pleti! Vďaka technológii micel pritiahnete ako magnet každodenné nečistoty, mastné čiastočky i stopy mejkapu. Dexpanthenol a olej z jadierok hrozna navyše hydratujú pleť a chránia ju pred podráždením.

NIVEA Upokojujúca ošetrujúca micelárna voda 3 v 1:
  • Odstraňuje mejkap, hĺbkovo čistí a zároveň hydratuje.
  • Vďaka technológii micel funguje ako magnet na nečistoty.
  • Zloženie bez parfumu pleť nedráždi.
  • Má upokojujúci efekt, je šetrná k očnému okoliu.
  • Dermatologicky a oftalmologicky testované a schválené.

Zdroj: Fotoarchív autorky.

Od doby, čo som po prvýkrát okúsila čaro micelárnych vôd, po iných odličovacích produktoch vôbec nesiaham. Micelárne vody dokážu zvládnuť všetko hravo v jednom kroku – odstraňujú makeup, čista pleť, sú šetrné, nedráždia pokožku. Okrem toho majú mnoho ďalších benefitov, o ktorých už isto viete.
Zdroj: Fotoarchív autorky.


Táto micelárna voda od spoločnosti Nivea nie je výnimkou. Ja sa ňou odličujem a musím povedať, že s riasenkou ako aj make-upom si poradí skvelo. Riasenku odlíči jedna radosť, aj keď sa mi občas stane, že sa zobudím z čiernou šmuhou pod očami – je to len vďaka mojej nepozornosti.
Zdroj: Fotoarchív autorky.


Po jej použití nie je vôbec potrebné pleť ešte oplachovať. Vôbec ju nevysúša, skôr jej dodá dávku hydratácie. Aj napriek tomuto faktu, ja si pleť ešte dočisťujem a to hlavne preto, lebo  moja pleť je mastná. Preto jej nestačí ju len odlíčiť, ale dodať ešte správnu starostlivosť. Ak máte v obľube používať  micelárne vody, tak túto určite vyskúšajte. Je to skvelá náhrada za akékoľvek dvojzložkové odličovače.  

3 komentáre:

  1. Ta první věta by se měla tesat do kamene, jak je pravdivá! :-)

    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezký článek :) micelárku jsem vídala v drogeriích ale vždy jsem kolem ní jen prošla a sáhla po něčem jiném. Někdy snad i vyzkouším :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já tuhle micelární vodu mám velice ráda. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.