Pilaten pleťové masky, ktoré stoja za vyskúšanie!

10/06/2018 Unknown 3 Comments

Ahojte, 
po veľmi veľmi veeeeľmi dlhej dobe sa opäť hlásim s novým článkom, novou recenziou a mojimi skúsenosťami. Už veľakrát som si hovorila, že to tu zmeníme, že články tu budú pribúdať pravidelne, no ako sa hovorí, človek mieni a život (osud) mení. 

Toto leto bolo pre mňa turbulentné, bláznivé a v mnohých ohľadoch inšpiratívne... Avšak aj napriek tomu, že tu ma vídate naozaj menej často, na webe KAMzaKRASOU.sk, ktorého som súčasťou na full time som aktívna, preto moje články a testy nájdete práve tam. A dokonca, objavila som sa už aj vo videách, ktoré sa snažíme prinášať každý týždeň. Mimochodom, ak nás ešte nesledujete, tak šup, pretože každý deň sa môžete zapájať do najrôznejších súťaží, a to nielen na webe, ale aj na našich sociálnych sieťach.


No aby ste si nemysleli, tak tento článok nebude o mne, ani o mojej práci, ani o mojich zážitkoch z leta. Tentokrát sa mi dostali do rúk pleťové masky Pilaten z e-shopu elnino.sk. Nepochybujem o tom, že ste už určite zaznamenali ten obrovský BOOM okolo čiernej pleťovej masky od Pilaten, ktorá dokáže z pórov na pleti vyťahať asi všetko. Ako v mojom teste obstala Pilaten Big-Size OCTOPUS maska na čierne bodky a Pilaten Pila Girl pleťová maska na očné okolie, Čítajte ďalej!

Pilaten Big- Size OCTOPUS
Vždy začínam tým, čo som si obľúbila úplne najviac. A v tomto prípade to platí na 100%. Táto látková pleťová maska funguje na podobnom princípe, ako bežné pásiky na nos, ktoré sú určené na redukciu čiernych bodiek. Stačí si mierne navlhčiť T-zónu, masku vybrať z obalu, odlepiť priesvitnú časť a nalepiť na nos. 

Po kontakte s vodou sa maska prichytí k pokožke a dokonca sa v maske akoby aktivujú jej zložky a tie pôsobia na nečistoty usadené v póroch ako magnet. 

Na fotke som sa vám snažila zachytiť výsledný efekt. Na masku sa totižto prilepili všetky nečistoty, ktoré upchávali póry. Možno to príde niekomu trošku nechutné, ale ten výsledný efekt tejto stojí za to. Za mňa je to fakt najlepšia zlupovacia pleťová maska na čierne bodky, ktorú som vyskúšala a ktorá naozaj funguje. A navyše za tú cenu ju rozhodne odporúčam vyskúšať.

Pilaten Pila Girl
Starostlivosť o očné okolie nie je mojou silnou stránkou, avšak s pribúdajúcim vekom je potrebné svoje návyky a hlavne starostlivosť o svoj zovňajšok trošku prehodnotiť.  Predsa len je pokožka v okolí oči jemnejšia a tenšia, preto sa akékoľvek príznaky starnutia na nej prejavia najskôr. A navyše, postupne dochádza k jej vysúšaniu, pretože ako nám je mnohým jasné, množstvo procesov v našom organizme sa mení a tým dochádza aj k vytracaniu niektorých dôležitých zložiek, ako je napríklad kolagén, ale to je už na samostatný článok. 

Poďme teda späť k maske. Ide o gélovú masku v tvare polmesiačikov, ktoré sa aplikujú na očistené očné okolie, kde sa maska necháva pôsobiť približne 20 minút. Maska obsahuje samé prospešné látky, ktoré naša pokožka zbožňuje - výťažky z morských rias, kolagén, vitamín E a kyselinu hyalurónovú. 

Maska spočiatku príjemne chladí, no tento pocit môžete ešte umocniť, a to tým, že ju umiestníte do chladničky alebo mrazničky na pár minút. Takto svojmu očnému okoliu navyše doprajete kryoterapiu, ktorá pôsobí proti opuchom pod očami. 

Tieto gélové polmesiačiky na pleti držia ako pribyté, preto si ich môžete na očné okolie priložiť aj počas upratovania alebo vykonávania bežných činností. Aj keď, relax je v tomto prípade oveľa lepší.
A čo teda jej účinky? Po jej použití bolo moje očné okolí príjemne hydratované, akoby vyhladené a príjemné na dotyk - bez akýchkoľvek opuchov alebo tmavých kruhov. U mňa sa aj táto maska dostáva na zoznam mojich obľúbených produktov, ktoré budú mať svoje stále miesto v mojom kozmetickom šuplíku. 

Čo hovoríte na tieto masky? Mali ste už možnosť ich vyskúšať alebo aspoň ich preslávenú sestru?

3 komentáre:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.