16H Lip Colour

1/28/2015 Unknown 5 Comments

Ahojte kočky,
viete čo je super na tom, keď sa človek zapojí do nejakej súťaže. Môže sa stať, že napríklad v tej súťaži aj niečo vyhraje. Ja som sa do jednej súťaže zapojila, konkrétne do súťaže na sociálnej sieti Dermacol-u, a čuduj sa svete vyhrala som. Vôbec som to nečakala, pretože sa do súťaže zapojilo množstvo ľudí a vyhrať mohli len 30- 15 zo Slovenska a 15 z Čiech. Keď som videla svoje meno medzi výhercami jasala som od radosti. Skvelé bolo aj to, že som si mohla sama vybrať odtieň farby na pery.
Takže dnešný článok sa bude niesť v znamení 16H Lip Colour od Dermacol-u. Na výber je 9 odtieňov:

Ja som si vybrala odtieň 02, pretože som nechcela nič veľmi výrazné, skôr niečo decentnejšie. Avšak, chcem vás upozorniť, že ak sa náhodou rozhodujete túto farbu kúpiť, tak rátajte s tým, že na obrázku sú farby veľmi svetlé. V skutočnosti sú onoho tmavšie a výraznejšie. 
Takáto mala byť farba, ktorú som si vybrala. realita je však iná.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Výrobca sľubuje výdrž 16 hodín.

"Prelomová textúra s vysokou pigmentáciou farby na pery je rýchloschnúca a výborne kryje. Ultra lesk & jemná starostlivosť v krémovej fáze vďaka obsahu prírodných vysoko kvalitných olejov, včelích voskov a vitamínu E zabraňuje vysušovaniu a pery hydratuje, zvláčňuje, dodá im zvodný lesk a plnosť. "

Lip colour sa nanáša v dvoch fázach:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Prvá fáza je samotná farba, ktorú je potrebné naniesť v tenkej vrstve. Musím povedať, že táto farba veľmi rýchlo schne a vytvorí matný finiš. Táto farebná časť je bez akejkoľvek parfumácie.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Druhý krok pozostáva z nanesenia lesku na pery. Táto bezfarebná časť veľmi príjemne-sladko vonia.
Bezprostredne po nanesení.
Po zaschnutí farby.
Čo sa týka aplikátoru tak je klasický ako pri bežných leskoch na pery. Klasický, ale presne sa s nim nanáša ako farba tak aj lesk. 
Opäť bezprostredne po nanesení. 
Keď som si farbu vyberala podľa obrázka tak som sa tešila, že mi príde jemne ružová farba na pery. Avšak v tej chvíli som si neuvedomila, že počítač je požierač farby, a že farby sú skreslené.
Po zaschnutí farby na perách.
Napokon mi namiesto ružovo- oranžovej prišla výrazná červená s jemným nádychom oranžovej farby. Nikdy som si nemyslela, že takýto výrazný červený rúž mi pristane, preto som sa aj podobným farbám vyhýbala. No po vyskúšaní tejto farby som zistila, že už nechcem ani nosiť inú farbu, pretože táto je tak krásna.
S leskom.
Musím povedať, že ma táto farba veľmi oslovila. Čo sa týka výdrže tak takto farba na perách vyzerala po 4 hodinách, po kávičke s priateľom:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka lesku tak po tej kávičke sa začal vytrácať. Čo sa mi veľmi nepáči, pretože ak vám zmizne lesk tak vaše pery nedostávajú žiadnu hydratáciu a pery sa začnú vysušovať. Nakoľko som si lesk zabudla vziať so sebou tak moje pery dostali riadnu záťaž a po 9 hodinách s touto farbou na perách boli riadne vysušené až tak, že sa mi vytvorili šupinky na perách čo vôbec nevyzeralo pekne. No balzam na pery to zvládol.
Čo sa týka výdrže- tak ja som túto farbu najdlhšie mala tých 9 hodín no aj po týchto hodinách nechcela isť dole. Na jej odstránenie som musela povolať odličovače. Trvalo mi asi 5 minút, kým som tú farbu dala celú dole. 
Neviem, či farba vydrží tých 16 hodín, ale myslím si, že by to určite zvládla, avšak musíte si stále "dopĺňať" lesk aby sa vám pery nevysušovali a tak pokojne môže vydržať tých 16 hodín.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Veľmi oceňujem, že lesk mi neprišiel len tak hocijako, ale v krásnej ružovej taštičke, ktorá určite nájde svoje uplatnenie. 

Plusy:
- výdrž, veď ktorý kvázi lesk alebo rúž vám na perách vydrží jednu pracovnú smenu
- aplikátor, s ktorým sa farba aplikuje precízne
- krásna výrazná farba

Mínusy:
- jediným mínusom je to, že farbu musíte nosiť stále so sebou a dopĺňať si lesk na perách inak sú pery strašne vysušované



5 komentárov:

  1. já když nemám ten lesk, tak to přetřu eosem.... mě teda zas tak moc, ale nevysušuje =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pery skúšala pretrieť balzamom na pery, ale vôbec to nepomohlo :/

      Odstrániť
    2. Tak mi neostáva nič iné iba zmeniť balzam alebo nosiť túto farbu stále so sebou :)

      Odstrániť
  2. Nejaky odstin si chci poridit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.