Čo som si našla po vianočným stromčekom?

1/13/2015 Unknown 2 Comments

Prajem vám krásny deň,

dnes prichádzam s prvým zo sľubovaných článkov, aj keď trošku neskoro, keďže už nejaký ten piatok od Vianoc ubehol, ale chcem sa s Vami podeliť s mojimi radosťami, ktoré som si po vianočným stromčekom našla :)

Nakoľko som vedela čo dostanem tak to nebolo až také prekvapenie, ale za to radosť - tá bola obrovská. Darčeky som si totiž vyberala sama a si myslím, že je lepšie si niečo vybrať ako dostať niečo čo sa človeku nebude páčiť, alebo to, v prípade oblečenia, nebude nosiť.

Nebudem deliť čo som od koho dostala lebo je to v podstate jedno. Pod stromčekom som si našla niečo z elektroniky, niečo z oblečenia a samozrejme aj niečo z kozmetiky. Ale nejdem vás už ďalej naťahovať, tak sa poďte pozrieť, čo konkrétne :)

Zo sortimentu oblečenie som dostala:
Tričko- myslím, že Reserved a Košeľa- Gate

Na tričku je zadný diel dlhší ako predný- mne sa to veľmi páči a veľmi rada nosím takéto trička najmä v zime, kedy sa snažím chrániť si obličky a kríže aby som neprechladla. Okrem toho som dostala ešte leginy, ktoré som nejako nevyfotila, ale dostala som klasické čierne legíny s 2 zipsmi na bokoch a samozrejme ponožky, ktoré nikdy nesmú chýbať. Myslím, že ponožky sú klasickým darčekom na Vianoce. 

Zo sortimentu kozmetika som dostala:

Spreje adidas mám vo všeobecnosti veľmi rada a najmä ten so sivým vrchnákom, ktorý ma skvelú vôňu. Tento som ešte nevoňala (nechávam ho zatvorený, pretože mám teraz iný) ale ten "sprcháč" vonia tak jemnučko, nevtieravo sladko. 


Z dekoratívky som dostala korektor, top coat& base coat a 2 rúže- všetko od Makeup Revolution. Samozrejme som Ježiškovi pomáhala pri výbere odtieňov. V blízkej budúcnosti môžete očakávať recenzie na tieto produkty. 

Ďalej som dostala šperky, ktoré som si sama nevyberala a vôbec som nečakala a ani som si nepomyslela, že nejaké dostanem. Môj priateľ ma veľmi milo prekvapil.
V takejto krásnej krabičke sa ukrýval strieborný poklad.


Som prekvapená, že priateľ sa trafil do veľkosti prsteňa, ktorý mi padne ako uliatý :) K tomu krásne listové náušnice, ktoré pôsobia veľmi decentne a elegantne. 
K takému prsteňu sa hodí krásne jemná francúzska manikúra :)
A k tomu všetkému som dostala ešte elektorniku. O jednej veci som vedela, že ju dostanem, pretože som si ju sama vybrala a druhú vec som vôbec nečakala. 
LG L90 
Veľmi som chcela nový mobil, pretože ten môj starý akosi už dosluhoval a to mal len 2 a pol roka. No po prvej reklamácii sa mi vrátil poškodený, z čoho som bola sklamaná, ale nechala som to tak lebo fungoval a to bolo najdôležitejšie. No potom mu začalo nejako prepínať a nedalo sa mi dovolať, pričom som mala telefón zapnutý s plným signálom. No nový telefón som chcela najmä kvôli lepšiemu fotoaparátu, pretože vždy, keď som chcela niečo fotiť tak som kradla telefón bratovi alebo priateľovi :)

Okrem tohto krásavca ma čakalo ešte jedno prekvapenie. Pri jeho rozbaľovaní som onemela a stratila dych, pretože to bol fakt darček, ktorý by mi ani vo sne nenapadlo, že ho dostanem.
Nikon- COOLPIX S2800
Pri tomto darčeku som dostala potom ozrejmenie, že tento darček je spoločný s priateľom. Vraj je prioritne môj, ale aj spoločný. Vraj aby sme mali pekné fotky, keď idem niekam na výlet alebo na dovolenku, poprípade ak sme na nejakej oslave alebo párty. Skúšali sme s nim robiť fotky na našej zimnej prechádzke a musím uznať, že robí veľmi pekné fotky. 

Tak toto boli moje darčeky, ktoré som si našla pod stromčekom. A čo ste si pod vianočným stromčekom našli vy? Podeľte sa so mnou dole v komentároch :)

2 komentáre:

  1. Pěkné dárečky, mě by nejvíc potěšily poslední dva. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z tých mám najväčšiu radosť :) Foťák mám stále v kabelke- pre každý prípad a mobil mám stále v ruke a objavujem nové aplikácie :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.