Kráskou vďaka Avon-u

3/06/2015 Unknown 4 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás v rámci výzvy s portálom blogerky.cz pripravila recenziu na krásne rúže od spoločnosti Avon. Na testovanie som obdržala 3 rúže z radu Ultra Colour Indulgence. Sú vôbec tieto rúže zhovievavé (indulgence) k našim perám? Čítajte ďalej a určite sa to dozviete.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Veľmi som sa na recenzovanie tešila, pretože v poslednej dobe sa rúže stali mojimi miláčikmi. Ako tínedžerka som stále používala lesky na pery. No ako postupnej dospievam (študujem na VŠ) tak tým viac siaham len po rúžoch. Prečo práve po rúžoch? Stále som obdivovala "tety" v telvízii, ktoré mávali veľmi krásne pery a stále v inej farbe. Bolo to veľmi fascinujúce. A teraz sama mám tú možnosť, meniť farbu svojich pier a to len pomocou takéhoto malého zázraku pomenovaného názvom- RÚŽ.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Nakoľko som nevedela, aké odtiene rúžov mi prídu, keďže celkovo v ponuke ich je 20, bolo to celkom netrpezlivé čakanie. Moje myšlienkové pochody boli asi také- och, prídu mi také čo sa mi budú páčiť a budú sa mi hodiť?...... a čo ak mi príde také, čo sa mi nebudú páčiť? Určite to samy poznáte, ak na niečo čakáte a neviete konkrétne na čo.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Po týždni čakania až ich uvidím, na mňa z obálky vykukli tieto krásavice. Krásne 3 odtiene, ktoré si ma získali na prvý pohľad. A nielen mňa, ale aj moju mamku. Petal Pink je krásna rúžová farba, ktorú si spájam s barbie. Poppy Pink- je fuchsiová farba s jemným podtónom rúžovej a Red tulip je žiarivá červená s podtónom vínovej a troškou oranžovej farby. Ach keby ste ich videli naživo. Krásny súzvuk a harmónia farieb, ktorá pohladí dušu nejednej ženy. 
Red Tulip/ Poppy Pink/ Petal Pink
Veľmi oceňujem celkové skosenie rúžov vďaka čomu rúž krásne aplikujete na pery a dokážete ním krásne obtiahnuť líniu pier, čím si zabezpečíte to, že nebudete musieť použiť kontúrku. Čo je podľa mňa veľkou výhodou, pretože niekedy je veľmi ťažké nájsť kontúrku v rovnakom odtieni ako je rúž.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis rúžov:
Unikátne, ľahké gélové zloženie bez ťažkých voskov poskytuje hydratáciu a jednoduché nanášanie pre zamatovo hebký pocit. Pigmenty čistej farby v hydratačnom géle zanecháva pery neuveriteľne šťavnaté, svieže a lesklé. Zloženie poskytuje ochranu pred slnečným žiarením. Rúž poskytuje stredné až plné krytie. 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka samotného obalu rúžu tak sa mi veľmi páči, pretože pôsobí elegantne. Kombinácia čiernej a striebornej je decentná a zároveň luxusná. Ide síce o plastový obal, avšak vyzerá že len tak ľahko nerozbije a odolá prenášaniu v kabelke alebo kozmetickej taštičke. Aj keď na čiernej všetko vidno, každý jeden obtlačok, tak mi to vôbec nevadí.

Teraz vám ukážem jednotlivé rúže a to ako vyzerajú na perách:
Petal Pink
Foto archív autorky! Práva vyhradené!
Táto jemne ružová na mne trošku vyzerá mrtvolne, ale aj tak sa mi veľmi páči. Avšak je potrebné ju naniesť vo väčšom množstve aby ju bolo dobre vidieť. Myslím, že na leto sa bude hodiť a vinikne, keď sa opálim. Uvidíme :)

Poppy Pink 
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Táto farba ma oslovila už na prvý pohľad, pretože sa mi veľmi páčia rúže v takejto fuchsiovej farbe.

Red Tulip
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Krásna šťavnatá červená! Takúto farbičku rúžu vo svojej výbave ešte nemám. A viete čo je iróniou, že presne na túto farbu sme s mamkou v katalógu pozerali. Čiže som sa veľmi potešila, keď presne tento odtieň mi prišiel. No nečakala som, že bude takýto výrazný. Ale čo treba raz začas byť stredobodom pozornosti. 

Čo sa týka výdrže tak mne rúž vydržal 3 a pol hodiny s tým, že som jedla a pila. Pery krásne hydratoval a poskytoval im príjemný pocit. Musím dodať, že rúže sú určite "indulgence" (zhovievavé) k naším perám a veľmi príjemne voňajú . Ak si spomínate na voňavé obaly na zošity, tak presne tie rúže tak voňajú ako tieto obaly. Tak sladko, mňam! 

Okrem toto, že ste si mohli pozrieť to ako rúže vyzerajú jednotlivo, si teraz môžete pozrieť menší prídavok, Pretože nie všetko je čierne alebo biele, tak ani rúže sa nemusia nosiť jednotlivo. Teraz letia rôzne kombinácie ako napr. ombré.... Teraz je už všetko ombré- nechty, vlasy, linky na očiach, pery... Preto som vytvorila rôzne kombinácie nosenia rúžov (snáď to na fotkách uvidíte):
Prechod medzi Poppy Pink a Red Tulip.
Prechod od Petal Pink k Poppy Pink.
Prechod od Petal Pink k Red Tulip. Síce to trošku vyzerá ako keby som mala červenú kontúrku, no nie je to tak je to rúž. 
Na záver by som sa chcela poďakovať za možnosť testovať tieto rúže. A určite vám ich môžem odporučiť a teraz navyše si ich máte možnosť zakúpiť so zľavou. Momentálne stoja 3,90 € a celkovo si môžete vybrať z 20 odtieňov. 

Prajem vám krásny deň :)

4 komentáre:

  1. presne tieto 3 odtiene som dostala aj ja a využijem len red tulip a poppy pink :) petal pink poputuje maminke, pretože mne sa takéto barbie ružové nepáčia na perách :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pôvodne tento Petal Pink chcela dať do pripravovanej giveaway, no povedala som si, že keď som ich už dostala na testovanie tak by to nebolo správne poslať ho ďalej tak som ho otestovala :)

      Odstrániť
  2. Mě se hrozně líbí odstín Red Tulip!! Takhle červenou rtěnku sháním už delší dobu! Tobě na rtech nejvíc sluší odstín Poppy Pink! :) Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (čtenářství vždy ráda oplácím)!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za kompliment :) Rada sa stanem čitateľkou tvojho blogu :D A čo sa týka tých rúžov tak ten Poppy Pink bol a teda ešte stále je mojím favoritom už pri prvom pohľade.

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.