Novinky v Avon-e

4/24/2015 Unknown 4 Comments

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila taký informačný článok. Spoločnosť Avon prichádza na trh s novými lakmi na nechty a ja som si neodpustila a musela som ich vyskúšať .

Ako prvé vám predstavím samotné novinky, ktoré bude možné zakúpiť v kampani 7.

Ako prvé som vám na ukážku vybrala laky na nechty s pieskovým efektom. Ide o laky s kryštálovými trblietkami pre 3D efekt. Celkovo bude v ponuke 6 farieb- agate (fialový), topaz (tyrkysový), ruby (červeno-bordový), rose quartz (do ružova), diamond (sivý), pearl (zlato-hnedý).

Ďalšou novinkou budú matné laky. Pôjde o vysoko krycie laky na nechty so štýlovým matným efektom. V ponuke nájdete 4 odtiene- white (biely), black (čierny), violetta (fialový) a inky blue (modrý). 

Ďalej to sú laky na nechty s jemnými vláknami pre 3D efekt. V ponuke nájdete 4 odtiene (druhy)- tessled trim (mne to príde ako fialové a modré vlákna), jaqered metal (modro-zlaté vlákna), frayed edges (streborno-biele vlákna) a fringe effect (čierno-zlaté vlákna).

Poslednou novinku z rady lakov na nechty sú tieto top coat-y. Jeden je s diamantovým efektom a druhý je s matným efektom pre saténový vzhľad. 

Teraz vám ukážem aké laky som si zaobstarala ja. Tí čo sledujete môj Instagram alebo facebook to už viete.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ja som si zaobstarala jeden pieskový lak v odtieni RUBY, matný TOP COAT a jeden s vláknami v odtieni FRINGE.
Po dlhom uvažovaní, ktorý skúsiť ako prvý, som sa rozhodla pre pieskový lak. Ak chcete vidieť ako vyzerá tak kliknite na môj instagram alebo facebook, kde som zverejnila fotku :) Zatiaľ vám poviem len toľko, že mi úplne stačila jedna vrstva a schne veľmi rýchlo. Na ostatné postrehy sa môžete tešiť v samostatnom článku, ktorý vyjde, keď ho poriadne otestujem :)

4 komentáre:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.