Nutra effects Mattifying toner

8/10/2015 Unknown 2 Comments

Ahojte,
dlho sme tu nemali článok na produkt zo súdky kozmetiky zameranej na starostlivosť o pleť. Preto to teraz napravím a napíšem vám niečo o zmatňujúcom čistiacom "prostriedku" na pleť. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto ZMATŇUJÚCA PLEŤOVÁ VODA NA MASTNÚ AŽ ZMIEŠANÚ PLEŤ z rady nutraeffects, ktoré je vytvorené z CHIA semienok, je dostupná v Avon-e. Celkový objem tohto pleťového produkty je 200 ml a cena je momentálne 3,50€. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pred použitím je dôležité pleťovú vodu riadne pretrepať aby sa zmatňujúci prášok, ktorý je usadený na spodku, dôkladne premiešal s vodou a rovnomerne rozložil. Táto pleťová voda obsahuje zmes zložiek, ktoré vstrebávajú mastnotu a tým na pleti vytvoria matný vzhľad. 
Oficiálny popis:
Osviežujúca zmatňujúca pleťová voda. Pre zmiešanú až mastnú pleť v každom veku.
• tonizuje a osviežuje pleť
• znižuje viditeľnosť nežiadúceho lesku
• efektívne odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz
• dodáva pleti matný vzhľad
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Použitie je klasické ako u iných pleťových produktov. Stačí túto pleťovú vodu naniesť na vatový tampón a vyčistiť pleť od nežiadúcich nečistôt a kožného mazu. 
Musím povedať, že pleť dokonale zmatní a vydrží zmatnená na pár hodín. Pleťovu vodu používam každý večer a každé ráno a cez deň je zmatnená na tých pár hodín, avšak je potrebné si po cca 4-5 hodinkách prepúdrovať T-zónu. Čo však mi celkom vadí, že celkovo pleť vysuší. Áno viem, je to jej účelom a na to je, avšak po vyčistení pleti, touto pleťovou vodou mám pocit, akoby sa moja pleť "zmenšila" o jedno číslo a nepasovala na moju tvár :) Pocit úplného pnutia pleti, vtedy som nútená použiť hydratačný krém, aby to pnutie bolo zmiernené. 

2 komentáre:

  1. Super recenze! Na tuhle vodu jsem v katalogu koukala, mám v plánu si ho objednat :)

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu :D Určite skús, nestojí až tak veľa a aspoň sa presvedčíš sama o jej účinkoch :)

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.