Nový make-up v mojej výbave- Dr.Belter

10/02/2015 Unknown 7 Comments

Krásny deň,
dúfam, že sa máte tak skvelo ako ja. Aj keď sa mi to už kráti a o chvíľu mi začne semester, ešte stále si užívam posledné dni voľna a pomaly sa pripravuje na všetok stres spojený so školou, diplomovkou, štátnicami, seminárnymi prácami.... Ale, ako sa hovorí: ... včerajšok je história a zajtrajšok je budúcnosť. Preto je potrebné žiť každým okamihom, minútou... Tak žime prítomnosťou a poďme si čo to povedať o mojom novom objave vo svete kozmetiky a mojom neodlučiteľnom pomocníkovi pri každodennom líčení sa. 
Dr.Belter make-up z línie A
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keď si ešte pamätáte na môj wishlist, v ktorom som písala, že potrebujem nový make-up, na obrázku bol vyobrazený práve tento. Chcela som si ho objednať, no netušila som, aký odtieň zvoliť, keďže na výber máte z 3. Tak som premýšľala až som sa rozhodla napísať spoločnosti email, či by mi nemohli zaslať vzorky aby som si vedela vybrať správny odtieň. Odpísali mi veľmi milá pani, ktorej som zaslala adresu a už som len čakala. Jeden deň, keď sme sa s priateľom chystali na kúpalisko a ja som ho už netrpezlivo čakala, zazvonila poštárka a priniesla mi dosť veľkú obálku. Bola som nesmierne potešená, pretože v nej sa nenachádzali vzorky make-upu ale plné balenie. A či sa mi trafili do odtieňu sa dozviete ďalej. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Make-up je v tubičkovom plastovom balení. Asi viac mám rada takéto balenie ako pumpičkové, pretože z toho vydolujete všetok make-up a nič nevyjde nazmar, a naopak u pumpičkového v sklenenej fľaši dosť veľa make-upu ostáva :/  Make-up pochádza z Línie A, čo je rada pre označenie produktov pre pleť s akné.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

Oficiálny popis:

Špeciálny krémový make-up v troch farebných odtieňoch. Nezaťažuje pokožku, výborne kryje a súčasne dezinfikuje, pleť zľahka vysušuje a redukuje funkciu mazových žliaz.

Keďže moja pleť je mastnejšia so sklonom k akné po prečítaní tohto popisu som vedela, že proste make-up musím vyskúšať, pretože by to mal byť môj ideálny spoločník na dlhé chvíle. Make-up ma ako aj iné klasické make-upy 30 ml a kúpite ho v eshope belter.sk za 12,15 €. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Make-up má tuhšiu konzistenciu. Mne osobne sa lepšie nanáša prstami ako štetcom. Keďže je trošku hustejší tak si ho proste pomocou štetca neviem dokonale naniesť do stratená. Čo sa týka odtieňu, tak spoločnosť sa trafila presne do môjho tónu pleti, ktorý je trošku tmavší aj bez opálenia. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako vidíte na fotkách, make-up sa dokonalo prispôsobil pleti, na ktorej vôbec v skutočnosti nevyzerá ako maska. Navyše, ak máte nejakú nedokonalosť, ktorá sa vám práve na tvári vyhodila a vy ste si ju chceli zlikvidovať, tak make-up ju zlikviduje za vás, pretože ju nie len zakryje ale hneď ju aj lieči. Ak make-up nanesiete na nedokonalosť, tak presne ta tom mieste vás začne trošku štípkať a páliť, čo je spôsobené tým, že make-up obsahuje CHLORHEXIDÍN DIGLUKONÁT, ktorý ma jemne dezinfekčné účinky. Čo sa týka krytia, tak ak sa vám na pleti vyhodí akné, tak to dokonale zamaskuje. Avšak, ak už vám po akné ostala nejaká stopa v podobe fliačika, tak ten sa mu zamaskovať nepodarí. Neviem prečo, ale mne to tak tento make-up robí. Ako zakryje ho trošku, ale stále ho je na tvári vidieť. Inak musím povedať, že s make-upom som maximálne spokojná, už len preto, že hneď hojí akné, ale aj preto, že pleť na určitý čas zmatní. Určite odporúčam :)

7 komentárov:

  1. Vypadá opravdu dobře, mohla bych jen poprosit o složení? :) děkuji předem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že to bude toto čo vás zaujíma: AQUA, SQUALANE, TITANIUM DIOXIDE, PEG-5 GLYCERYL STEARATE,
      CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYELEN GLYCOL, STEARIC ACID,
      PROPYLEN GLYCOL, CETYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL, TRIETHANOLAMINE,
      BISABOLOL, ANTHELIS NOBILIS EXTRACT, LIMONENE, PARFUM, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE,
      CITRAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Páči sa :AQUA, SQUALANE, TITANIUM DIOXIDE, PEG-5 GLYCERYL STEARATE,
      CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYELEN GLYCOL, STEARIC ACID,
      PROPYLEN GLYCOL, CETYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL, TRIETHANOLAMINE,
      BISABOLOL, ANTHELIS NOBILIS EXTRACT, LIMONENE, PARFUM, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE,
      CITRAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL

      Odstrániť
  3. Značku neznám, ale makeup vypadá parádně :-)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/podzimni-hnede-liceni.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dr.Belter je super! Používá ho moje kosmetička a nemůže si to vynachválit! =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte som u žiadnej kozmetičky, teda aspoň na Slovensku, nevidela a ani som nepočula aby používali takúto značku. Ale môžem povedať, že je super- mala som aj nejaké vzorky (čistiaci gél a pleťovú vodu) a tie mi tiež vyhovovali :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.