Labello Lip Butter Original

11/23/2015 Unknown 10 Comments

Balzamy na pery mi robia spoločnosť vždy a všade. V kabelke mám so sebou vždy minimálne dva balzamy. To preto, lebo ich veľmi rada striedam a neznášam pocit suchých pier.

Ja osobne skôr preferujem tubičkové balzamypretože sú praktickejšie a najmä hygienickejšie, pretože sa ich nemusím vôbec nijako dotýkať aby som si ich na pery vôbec mohla dať.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Avšak aj napriek tomu, vám dnes predstavím balzam, ktorý nepatrí do tubičkovej rodinky. Balzam, ktorý je nováčikom na policiach našich drogérii.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem tohto Original v drogérii môžete nájsť balzam s príchuťou Vanilla&Macadamia a Raspberry Rosé. Ja som mala  možnosť odskúšať ten Original, no aj ten má svoju vôňu. Mne osobne vonia jemnučko kokosovo
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
"Intenzívna starostlivosť Labello® Lip Butter s bambuckým maslom a mandľovým olejom poskytuje perám 12-hodinovú hydratáciu, ošetruje ich a prepožičia im rozmaznávajúcu arómu. Dodáva perám intenzívnu hydratáciu a zanechá ich nádherne hebké. Užite si starostlivosť, ktorá sa roztápa na vašich perách."
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Takýto "kelimkový" balzam používam doma, keď mám čisté ruky, pretože tak viem, že mi nehrozí riziko prenosu baktérii na perysmiley. Možno vám budem pripadať ako "Monk" ale proste hygiena ja nadovšetko. 

Preto balzam používam vždy, keď sa líčim a na noc, kedy nehrozí riziko oblizovania pier. Veľmi sa mi páči balenie balzamu, ktoré má svoje čaro. Ukrýva sa v plechovej dózičke, ktorá má nenápadný obal- decentný, no oku lahodiaci. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotný balzam je v kelímku v tuhej forme, no keď po ňom prejdete prstom, hneď sa pod teplom prsta začne roztápať. Po nanesení na pery, sú pery krásne hydratované. Pomerne rýchlo sa vstrebáva a či hydratuje tých 12 hodín ako to uvádza výrobca, tak to vám neviem povedať. Ono to všetko závisí od toho ako často jete alebo pijete (rovnako ako pri výdrži rúžu na perách). Super je aj to, že nijako nelepí. Ja som s balzamom spokojná, pretože spĺňa to čo sľubuje. Navyše perám dodáva jemný lesk. 

10 komentárov:

  1. Tiež mám radšej balzamy v tube, hlavne s dlhými nechtami nie je vôbec praktické sa v tom hrabať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, s dlhými nechtami je to ťažké, ale dá sa to zvládnuť :D

      Odstrániť
  2. ja mám tiež všade so sebou balzamy a taktiež uprednostňujem tie v tubách :)
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já s Labellem zkušenosti nemám, ale láká mě vyzkoušet s nějakou vůní! Jen nemám moc ráda ty balzámky v kelímku, přijde mi to nehygienické :-(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja preto balzamy používam len keď som doma a viem, že mám čisté ruky :)

      Odstrániť
  4. Já mám Labello docela ráda, ale jak píšeš ty. Nerada do balzámu na rty sahám prsty.. :( Momentálně jsem si zamilovala balzámy Blistex :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Blistex som ešte neskúšala, ale ako tak pozerám tak v blogovom svete je to veľmi obľúbený balzam :D

      Odstrániť
  5. Ja mam maslicko od Nivei s prichuti a jsem spokojena. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ako píšeš, balzamy v tube sú určite hygienickejšie. Ale tento retro obal je veľmi pekny.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.