Mary Kay- Paleta očných tieňov City Sophisticate

11/17/2015 Unknown 6 Comments

Dnes som si pre vás pripravila "farebný" článok o krásnych očných tieňoch, ktoré pochádzajú z dielne Mary Kay.

Nová limitovaná kolekcia CITY MODERN ponúka sofistikované a elegantné odtiene pre túto sezónu. V tejto kolekcii nájdete produkty pre Elegantné oči, Luxusné pery a Lesklé nechty
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keďže som písala, že tento článok bude "farebný" tak dnes vám predstavím Quatro očných tieňov v krásnom jesennom tóne City Sophisticate. Dostupné sú 2 paletky v tejto limitovanej kolekcii. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Každá paletka, inšpirovaná panorámami najčarovnejších svetových veľkomiest, obsahuje štyri zladené odtiene, ktoré sa skvelo kombinujú a umožňujú vám tak vytvoriť krásne vzhľady očí.
  • Spojenie metalických a matných odtieňov.
  • Sýtosť farby vydrží po celý deň.
  • Aplikuje sa ľahko a rovnomerne.
  • Odtiene možno navzájom miešať a vrstviť.
  • Vytvárajú luxusný, žiarivý dojem.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na takýchto paletkách oceňuje, že sa predávajú v plastovom obale, z ktorého sa dajú ľahko vybrať. Môžete si ich usporiadať do vlastnej magnetickej paletky, ktorú si vyskladáte  podľa svojich predstáv a preferencií. Vaša paletka tak môže obsahovať nie len očné tiene, ale aj farby na líčka, rozjasňovače a pod. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
V tejto paletke, nájdete krásne štyri farby očných tieňov z ktorých sú tri trblietavé a jeden matný. Krásna matná fialová, ktorú môžete naniesť do vonkajšieho kútika oka a rozotrieť do stratena, môžete doplniť jemnou ružovo-fialovou trblietavou farbou na celé pohyblivé viečko. Následne môžete vnútorný kútik rozžiariť zlatou alebo strieborno-hnedým trblietavým tieňom.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa mi u týchto tieňov najviac páči tak je pigmentácia. Tá je priam dokonalá. U niektorých tieňov býva zvykom, že farbu musíte "dolovať" alebo nanášať viac vrstiev aby ste dosiahli požadovaný, sýti efekt. Tú to nie je potrebné. 

Tiež u týchto konkrétnych tieňov je skvelé, že nijako neprášia. Akurát sa tiene trošku "drolia" (aj to len pri naberaný štetcom)- dá sa s tým pracovať a ľahko na oku rozotrieť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja osobne fialovú farbu na očiach mám najradšej, pretože sa hodí k mojim zeleno-hnedým očiam. Celkovo táto paletka od Mery Kay u mňa obstála na 1. A to asi hlavne kvôli výdrži. Nakoľko mám mastné viečka, tak pri líčení musím používať podkladovú bázu, ktorá nie len predĺži výdrž, ale aj zvýrazní tiene. Tiene mi takto na očiach vydržali približne 12 hodín, bez akejkoľvek zmeny. Nijako sa nezliali v záhybe viečka, nijako nezmenili intenzitu ani nič podobné. 

6 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.