Zmatňujúci krycí krém od Oriflame

11/10/2015 Unknown 3 Comments

Ku krásnemu, okúzľujúcemu pohľadu sa hodí krásna pleť bez akýchkoľvek nedokonalosti a dokonale zmatnená. 

No, bohužiaľ, ja sa k takýmto kráskam, ktoré by mali takúto pleť, nezaradzujem. A preto čo nenadelila príroda, sa snažíme nadeliť si samé pomocou najrôznejších vychytávok. Dnes vám takúto vychytávku, predstavím. No či bude aj naozaj finkčna sa dočítate ďalej.

Takýmto "zdokonaľovakom" je Zmatňujúci krycí krém NO TIME FOR SHINE od spoločnosti Oriflame.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento krycí krém, ktorý by vám mal "pomôcť udržať maz pod kontrolou a dodať pleti svieži, matný vzhľad." Sa ukrýva v plastovom obale s ružovým vrchnákom, s objemom 30 ml a klasickým "stláčacím" dávkovaním. Krycí krém zoženiete u výrobcu v 2 odtieňoch- jeden pre svetlejšiu pleť a jeden pre tmavšiu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Veľmi som bola na tento produkt zvedavá. Keďže som majiteľkou mastnej pleti, tak som sa potešila, že tu je niečo čo mi pomôže zatočiť s mastnou T-zónou počas dňa. No už tu prišlo sklamanie. Tento krém pleť zmatní, ale bohužiaľ len na pár hodín- cca 3 hodinky sa nebudete lesknúť. Avšak cez deň si pleť musíte prepúdrovať rovnako ako aj bez použitia tohto krému. Okrem toho tento krém v názve nesie pojem "krycí" no tú sa tiež nebude chváliť. Ak máte na pleti akúkoľvek nedokonalosť, tak ju vôbec ale vôbec neprekryje. Preto by som tento krycí krém nazvala skôr CC krémom, ktorý pleť zjednotí, trošku rozjasní a tu jeho úloha končí. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka odtieňu, tak som mala možnosť otestovať tmavší odtieň Natural Beige. Nakoľko som majiteľkou tmavšej pokožky aj bez opálenia, tak tento odtieň bol na mňa trošičku svetlejší. Ale to mi vôbec nevadilo, pretože som naň dávala ešte klasický make-up. No ako sa hovorí, 100 ľudí 100 chutí. Každá máme inú pleť a aj keď niečo nevyhovuje mne, vám to môže vyhovovať skvele. 

3 komentáre:

  1. Párkrát jsem ho v katalogu viděla, ale nějak mě nezaujal.. I když po tvé recenzi si ho možná objednám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve by som ho neodporúčala, ale ak aj napriek tomu ho chceš vyskúšať tak skús, možno tebe bude vyhovovať :)

      Odstrániť
  2. Mňa z Oriflame zaujala skôr The One rada, Very Me mi príde ako rada pre mladšie dievčatá. Ale verím, že niekomu to vyhovovať bude.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.