Collistar - GLOSS DESIGN LESK NA PERY

1/31/2016 Unknown 8 Comments

Do doby, keď som ešte bola násť- ročná, tak som na lesky na pery nedala dopustiť. Veď sa predsa krásne na perách ligotali a na slnku ,,hádzali" krásne odlesky. smiley

Ako som tak postupne dospievala, tak som aj z leskov na pery vyrástla. Čoraz viac som začala prichádzať na ,,chuť" rúžom na pery, pretože ma fascinovalo, že každý deň, môžem mať iné pery. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
No na lesky som celkom nezanevrela, čas od času ich používam a to najmä vtedy, keď nie som s priateľom, ale keď chcem dodať šmrnc kontúrke na perách. A preto vám dnes jeden, ktorý si ma hneď získal, predstavím.

Dnešným fešákom, na ktorý som si posvietila je lesk na pery od Collistar - GLOSS DESIGN.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lesk ma oslovil svojim dizajnom a najmä vyrytým logom značky Collistar, ktoré sa nachádza na zlatom vrchnáčiku lesku. Objem samotného lesku je 7 ml, čo nie je nič prekvapivé, je to taká klasika. Myslím, že pri každodennom používaní by vám pár mesiacov trvalo, kým by ste ho celý minuli. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na otestovanie som dostala lesk v odtieni č.2 - Ice Pearl, čo je svetlučko ružová farba. Celkovo však v sieti Fann parfumérii nájdete 18 rôznych odtieňov od priehľadného až po tmavý odtieň. 

Oficiálny popis:

Farebný lesk pre plný objem pier. Unikátny lesk pre neodolateľne príťažlivé pery. Štýlový dizajn, revolučné zloženie, výnimočná žiarivosť a úžasný vyplňujúci efekt. Prináša explóziu lakovaných, perleťových a chrómových odtieňov pre dlhotrvajúci žiarivý vzhľad a zvodné pery.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lesk si vás získa, tak ako mňa, svojim aplikátorom, ktorý je príjemný mäkký a trošičku chlpatý. Je dosť široký, ale nie natoľko, aby ste si ním lesk aplikovali na pery. Nemám voči nemu žiadne výhrady. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lesk obsahuje malinké zlaté trblietky, ktoré na svetle ,,hádžu" krásne odlesky. Lesk perám dodá jemný ružový nádych. Zbožňujem, ak moje produkty krásne voňajú a tento lesk nie je výnimkou. Má jemne kokosovú vôňu a chuť. 

Na perách pôsobí veľmi príjemne a takmer ho ani necítiť. Ako u každého produktu na pery, aj tu platí, že jeho výdrž nie je neobmedzená. Záleží len a len na vás, ako dlho ho na perách budete mať. Ak často nejete a nepijete, tak vám vydrží dlhšie - samozrejme, v prípade, že ho ,,nezjete". smiley 

8 komentárov:

  1. Já mám ráda od Collistar takovou zlatou řasenku, je skvělá :) lesk mě ale moc nezaujal :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som raz mala jednu riasenku a tiež bola super, ale už neviem aká to bola konkrétne :/

      Odstrániť
  2. Od Collistar jsem měla krásný nude lesk, taky z řady Gloss Design, číslo odstínu 10. Nechala jsem si na památku krabičku, abych věděla, o jaký odstín šlo, kdybych si ho chtěla znovu koupit. Nejsem moc lesková, ale tohle byla prostě bomba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Collistar má vraj skvelý peeling na pery, takže ja sa určite pozriem po tom :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lesk se mi moc nelibi. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ani mňa ako Mišku veľmi nechytil za srdce, príliš veľa trblietok. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Má veľa trblietok, ale tieto sú veľmi malinké. Avšak je to každého osobný názor a preferencie :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.