Žiarivý úsmev s Marvis?

5/27/2016 Unknown 1 Comments

Vlasy sú korunou krásy a zuby sú zase korunou úsmevu :D Preto by sme im mali venovať dostatočnú pozornosť. Aj samotná voľba zubnej pasty je krokom, vďaka ktorému môžu byť naše zuby naozaj krásne. Samozrejme na trhu nájdete množstvo zubných pást, ktoré majú kade jaké účinky, preto je len na vás aké pasty si vyberiete. 

Ja som tentokrát testovala zubnú pastu Marvis Toothpaste , ktorú môžete nájsť na e-shope elnino.sk. Táto zubná pasta je dostupná vo viacerých variantoch. Ja som si vybrala príchuť Ginger Mint.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto pasta človeka chytí za srdce svojím vintage obalom. Naozaj krásny obal, ktorý som povýšila na najkrajší obal zubnej pasty, ktorý si myslím, že len tak nič neprekoná. Pasta je balená do striebornej krabičky s oranžovými efektmi. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka jej objemu, tak je to taká klasika ako u väčšiny zubných pást. Celkovo má objem 75 ml. Rovnako ako samotná krabička, tak po jej otvorení na vás vykukne tubička, ktorá má rovnaký vintage vzhľad. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:
Bohatá krémová zubná pasta Marvis Toothpaste Ginger Mint s príchuťou zázvoru a mäty pomáha bojovať proti zubnému povlaku a zároveň chráni zuby a ďasná. Redukuje zafarbenie zubov. Vaše ústa zanecháva čisté a svieže. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Sfarbenie tejto pasty je biele a konzistencia trošku hutnejšia. Táto zubná pasta má celkom príjemnú chuť. Avšak, ak nemáte radi zubné pasty, ktoré trošku ústa vyštípu, tak táto pre vás nebude. Pri používaní pasta vôbec nepení, resp. pení minimálne. Ja som zvyknutá na zubné pasty, ktoré penia maximálne. Preto som si s touto nevedela zuby dôkladne vyčistiť. Z tohto dôvodu som najprv používala zubnú pastu, ktorú som bežne využívala a až tak túto. 

Pasta je skvelá, ak si chcete osviežiť dych alebo ak máte potrebu si umyť zuby. Ja som ju používala hlavne na osvieženie ústnej dutiny, avšak obľúbila som ju aj hlavne vďaka tomu, že bojovala s tvorbou povlaku na zuboch. Preto, ak sa po umytí zubov s touto pastou do niečoho zahryznete, tak vôbec sa vám nevytvorí povlak. Za mňa určite skvelá pasta. 

1 komentár:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.