Gosh - Lip Oil (výživný olej na pery)

6/13/2016 Unknown 2 Comments

Inšpirovaná prírodou prišla spoločnosť Gosh Copenhagen na trh s novými výživnými olejmi na pery, ktoré sú obohatené o zmes cenných olejov a severských aktívnych zložiek. 

Oleje na pery sa stávajú čoraz viac potrebné pre celkovú krásu a poskytujú perám dokonale lesklý vzhľad. Okrem toho že perám dodávajú jemný farebný nádych, omnoho viac ich hydrataujú ako bežné balzamy na pery. 

LIP OIL - Výživný olej na pery je dostupný v 4 základných odtieňoch. Prvým z nich je Clear, ďalšími sú Sea Buckthorn, Rose a Raspberry. Ja som tentokrát testovala hneď 2 odtiene, tak sa poďme na ne spolu pozrieť. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tieto oleje sú balené do plastovej, priesvitnej tubičky - takže pri každom použití vidíte, koľko oleja vám ešte v balení ostáva. Objem tohto oleja je 4 ml. Ja ho používam pravidelne každý deň (viac ako raz za deň) už viac ako mesiac a stále mám v balení viac ako polovicu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:


Oleje sa úžasne rozplývajú na perách a dodávajú im žiarivý, vitálny vzhľad. Pery získavajú pocit výživy doplnený neodolateľne sviežim a lesklým vzhľadom. Zloženie GOSH LIP OIL je špeciálnou zmesou prírodných, bohatých a intenzívne regeneračných olejov a patentovanej zložky VITASKIN®E. Pery perfektne vyživuje, upokojuje a udržuje chránené a hydratované po celý deň, pričom im poskytuje dotyk farby a prekvapivý lesk. Nový LIP OIL je bohatý na severské superplody - rakytník. Drobné žlté plody sa stali vysoko oceňovanými pre ich pôsobivé výživové hodnoty.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Aktívne zložky: 

  • Rakytník - jedna bobuľka obsahuje viac ako 190 živín. Obsahuje vyšší podiel vitamínu C ako je v celom pomaranči. Má vyšší obsah vitamínu E ako pšeničné klíčky a trikrát viac vitamínu A ako mrkva. 
  • Olej z Moringy - ľahko preniká do pleti, zlepšuje jej vzhľad a žiarivosť. Obsahuje prospešné výživné látky ako vitamín A, vitamín C a vitamín E.
  • Argánový olej - olej je najčastejšie používaný na hydratáciu a zvláčnenie pleti. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E a mastných kyselín je ideálnym prostriedkom na prirodzené povzbudenie pleti. Rýchlo sa absorbuje, nie je mastný a nemá dráždivé účinky.
  • Olej z Makadámiových orechov - olej obsahuje spomedzi všetkých rastlín najvyšší podiel Omega 7 mastnej kyseliny. Redukuje vrásky a suchosť. Má prírodnú hydratačnú a zjemňujúcu schopnosť. Je ľahký, nemastný, pleť ho dobre vstrebáva. 
  • Vitaskin®E - derivát malinového oleja s minimálnou regeneračnou schopnosťou na suchú a popraskanú pleť. Obsahuje veľmi vysoký podiel Omega 6, Omega 3 aj vitamínu E. Obnovuje, regeneruje a zanecháva pleť hydratovanú.
  • Cosphaderm Multimeg - derivát z kôry magnólie Cosphaderm MultiMEG je 100% prírodnou kozmetickou surovinou. Pôsobí proti mikróbom, proti podráždeniu, ako antioxidant, bráni vzniku akné a zubných kazov. 

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotné balenie oleja je doplnené aj o aplikátor, ktorý ma klasický tvar ako bežný lesk na pery. Svojou konzistenciu v balení, mi tento olej pripadá skôr ako želatína. Ako som písala vyššie, tak som mala možnosť testovať hneď 2 odtiene: SEA BUCKTHORN - čo by mal byť rakytník má žlté sfarbenie, no nemá veľmi výraznú vôňu, odtieň RASPBERRY - teda malina, má príjemnú malinovú vôňu rovnako aj chuť a jemné ružové sfarbenie. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Musím povedať, že tieto oleje som si maximálna zamilovala a stala som sa na nich trošku závislá :) Perám dodávajú maximálny lesk a dokonalo ich hydratujú. Musím povedať, že prekonali aj moje doposiaľ obľúbené balzamy na pery. Na perách, teda ak nejete a nepijete, vydržia cca 3 hodiny, počas ktorých sa krásne lesknú. Po perách sa vďaka svojej konzistencii krásne kĺžu a vôbec ich nijako nezaťažujú. Počas ich nosenia vôbec nemáte pocit, že by ste na nich niečo mali. 

Určite vám ich odporúčam vyskúšať, pretože mňa si hneď získali a to tak, že mám potrebu si ich stále na pery aplikovať. Tento produkt sa spoločnosti maximálne podaril. 

2 komentáre:

  1. Tak teda konečne lesky na pery, ktoré aj hydratujú, ja som lesky prestala pred časom používať a zamenila ich za rúže práve kvôli vysušovaniu pier, jedine lesky Alverde pery hydratovali, no inak nič.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lesky Alverde som ešte neskúšala - odrádza ma väčšinou zvláštna vôňa produktov tejto značky :)

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.